Mår som jag Inte har förtjänat!

Kvällen igår var lite så där lagom. Personerna på festen var det absolut inget fel på, de är döds sköna. Bara synd att ( tant-varning) det var så hög volym att man inte kunde prata med. Pratade bara med Robert i stort sett om nykterheten, det slutade med att han var fullast. Så där kunde jag inte bidra med något!
Tänkt åka hem vid tolv men då tog jag en korv istället och drog sedan på olearys och dansade.

Har ni tänkt på, eller det har ni säkert, att när man går på krogen Helt lungt, bara ska ta sig in ett rum från ett annat känner man en rejäl knuff i ryggen och en stor väläxt tjej, säkert på fyllan, kommer och trycker sig förbi en och kollar inte ens om. hade detta skett på stan?

Vi dansade på ett dansgolv som var ganska litet och knökat med folk, fick discolamporna( heter det fortfarandew så?) i ögonen och rök fylldes upp och jag såg nada. Då kan jag lova att min klastrofobi satte igång, men då gick jag en meter och upptäckte att jag hade stått precis bredvid rökmaskinen.. så kan det gå!

Fick ett ragg iaf. En kille som ville följa med mig hem, 35 plus och trodde jag hette ida! scoooore! Jag tackade fint nej och sprang hem och låste dörren. haha. Det är sånna jag får... kul....  haha. Nu har jag nog aldrig raggat på krogen (om inte Kim räknas) så jag ska inte säga något. :)

Kom iaf hem kvart över tre och sloocknade direkt. men det var inte frid o fröjd för det. Trots at jag låg i pyjamas så frös jag hela natten, och sen på morgonen (kl 11) ringde telefonen som tusan, flera personer som vill få tag på mig. Känner att vuxenlivet verkligen har tagit sig in på mig. sova länge är ett minne blott!

Ska ni käka klart min lunch/frulle och sedan åka till stan, förhoppningsvis hinner jag ta på mig lite vettiga kläder (hade förvisso kunnat klätt mig i pyjamas idag men det är kaaaalllt).

ikväll blir det en lugn kväll med Sara och Johanna.

over and out... the queen have left the buliding.

Kommentarer
Postat av: Putte_H

Gillar att läsa din blog :D

2011-02-19 @ 15:36:07
URL: http://www.putteh.se
Postat av: Putte_H

Gillar att läsa din blog :D

2011-02-19 @ 15:51:49
URL: http://www.putteh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0