Intensivplugg dag, eller hur var det?

Ambitiöst imorse skrev jag en  "to-do"-list.  Halvtimme senare somnade jag och nu käkar jag lunch. Denna dag som jag hade vigt åt studierna hamnade i soporna. Jag är inte besviken ändå faktiskt. För jag var sjukt trött och behövde de där timmarna med sömn!



Drömde när jag sov om att jag kysste en kille, en som verkligen finns dessutom! Det var lite weared! Tur att jag insåg att det var en dröm, för jag menar. vem skulle kyssa mig offentligt, så som på Åhléns? ;P


Tog fina/söta kort på barnen igår, men eftersom denna blogg är helt offentligt har jag valt att inte lägga ut dessa bilder så ni får inte se =) skulle bara nämna det ändå =)

Kl tre ska jag på konsert och kl halv fyra utvecklingssamtal och sedan hem och börja med middagen. Vad ska man äta? något med potatis kanske? förslag? =) Kan köra latvarianten och steka på lite potatisbullar, för det gillade barnen. Fast det var raggmunkar på dagis... hummm

Snart är skolan slut, första juni närmare bestämt och då är det bara jobbet. Vilket kommer inte känns något annorlunda för jag har ju redan bara ägnat min tid åt jobbet ändå. men nu behöver jag inte ha dåligt samvete iaf =) heh.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0