woohooo

blir  new yooooooooooork ikväll, så ni vet vars jag befinner mig

here we gooooooooooooooooooooooo

Nu är julen äntligen över och nu drar jag till där musik spelar och dansar bort mina bekymmer (för extra kalorier har jag inga, jag hatar julmat!)
Å nykter giiiivetviiis! men har redan fått kommentarer men jag ska visa dem, jag kommer lätt ha roligaste och lätt vara piggast imorgon, och hanna också :D
Berättade den stora nyheten för min familj att jag är... N.A.H (non alcolholic) och de tog nyheterna relativt bra, men fick mina frågor, men äsch vad gör det, jag är kung ;-)

Ikväll ska ja dansa och glömma bort allt som handlar om blöjor, skrik och joooooobbiga X!vi ses i (din) dimman

Olles var en besvikelse.

jag och min vän Andre-as hade käkat en god middag och hade laddat upp med bra musik, våra polare elvis, johnny cash, spice grils, aqua och nirvana. Alla i samma gener. Vi, eller åtminstone jag var supertaggad att gå ut och dansa så vi tog parasitbussen till stan och gick på Olles. Träffade "Viktoria" och hennes arbetskamrater och jag, vickan och andreas gick och dansa och det var skitkul! ... till en början. Dj:n spårade ut totalt och bara spelade helt värdelösa låtar. Då menar jag inte värdelösa, som om vi hade olika smak utan det var riktigt värdelös! Kvällen slutade dåligt och nu har jag inget mer att säga för jag är så sjukt trött. fem timmar sömn är inte att leka med, humöret kan ryta... så adios!

helt ok kväll.

En mycket sen uppdatering från fredagen förra veckan. Jag och min nya goda vän andre-as hade dagen innan lagat lite mat till festkvällen. choklad/vanilj-panna cotta och laxrullar! blev riktigt goda.
Kvällen blev inte som jag hade hoppas på. Riktigt besviken på några vänner. Men de som var där var jätte roliga och jag gjorde mitt bästa för att ha kul. För kul hade jag, blev många skratt. Gjorde lite lekar( vad annars när jag är med ? :P) åt massa god mat och ingen fick magsjuka.... eller?


Jag vill ut och daaaaaansa!

RSS 2.0