På fredag drar jag igång igen!

Jag kan inte vänta tills på fredag! Jag och Wreden har planerat en riktig kul fest med mycket hemska lekar och god mat! får fixa mig fin och hälsa alla välkomna :D Som jag har sett n så länge blir vi en del, många nya ansikten, vilket jag tycker är jätte kul! älskar att träffa nytt folk, man vet ju aldrig vad de har i bagaget! :)
låt inte bilden vilseleda er.... :)klampydia grottan here we come!

Eller, det var ju igår, men har idétorka när det kommer till rubrik.

dagen igår var riktigt kaotisk från början. Jagflyttade in i min nya lägenhet och vi var klar där kl fyra, sen skulle vi montera upp allt så då började klockan närma sig fem när vi skulle ut å äta. Blev kinarestaurang. och smart som jag alltid är så lämnade jag telefonen på laddning och blev ute alldeles för länge så en kompis hade ringt mig ca 16 ggr (helt seriöst!)
lite dåligt samvete jag fick!
När mina gäster började anlända hade jag varken fixat lampor eller ljus, inte sminkat mig, fixat håret eller tagit på mig festkläder! men effektiv som jag är så gjorde jag det i ett naffs!
Kvällen bjöd på mina otroligt tråkiga diskutionskort! men kvällen slutade med charader, vilket jag ääälskar :D kul kul!
Sen när klockan var halv elva(?)så drog vi in mot stan, dock en person för mycket så hon den stackarn fick sitta i bagarget, men det är lungt, vi andra hade ju bilbälterna på oss!
På G3 händer det egentligen inget speciellt, förutom det faktum att fylla killar ska inte ragga! En kille som raggade på (tror det han gjorde iaf, svårt att veta med de där grabbarna) tyckte jag skulle dansa, men sen totalidssade han mig och hällde sprit över mig.. för det vinner ju en tjejhjärta? men han var inte värst, en av min vänner blev utsatt för en annan kille. Han var rätt skönt för han sa ju vad han hade för planer. "viskade" till sin polare att jag ska bara knulla med den här tjejen. - Killar är så fruktansvärt mogna i fyllan.

sen en annan iaktagelse. Jag har hört flera säga att de inte får några ragg på krogen, men det är inte konstigt. kolla bara vars alla håller sig. Tjejerna dansar, killar i baren, men ryggarna emot dessutom. inte underligt att det inte blir några barn gjorda där! haha!
en annan kompis jag hade med mig hade fått en lite förälskelse till en av personalen (inte jag!), en annan hade fastnat i mobilensvärd, en tredje var... får man säga kåt? och sen var det jag och putte som gled runt. helt ok kväll, men kunde ha varit bättre! skämde ut mig lite så där lagomt. hade vara roligt med mer, men det finns fler kvällar. men ska testa något nytt än krogen. kan ju vara nykter på flera ställen ;P

Fick iaf en fin kommentar av en tjej att jag hade söt klänning! yes, min outfit fungerade! kort finns nog snart på facebook skulle jag tro.. :) en kille tyckte jag ägde dansgolvet och då måste jag bara hålla med om. Ni som inte har sett mig får hänga på nästa gång!

Nej, nu ska jag återgå till min nya lägenhet och få lite ordning. imorgon är det allvar igen. skoila mån-fre. helgen blir det mys, vad vet jag dock inte. uppdatering av bloggen kan bli klen då jag inte har internet, men jag har ju alltid skolan.

på återseende!

Lördag är nästa utmaning.

Ja just ja! på lördag ska vi ut igen! Jag, Erica, Emily och Veronika! och jag hoppas Mattias och Alexander jobbar, inte för att jag vet vilka de är, men gå på G3 så kanske ni upptäcker dem....


ja just.. jag har nu fått en utmaning som jag ska ta mig en på lördag.. lite nervös för detta, men jag måste slutföra detta nu!

Ikea/birsta + järngänget = kan aldrig sluta bra.

Måster börja med att säga att hela denna tripp var väldigt mkt interna skämt, så fattar ni inte det roliga så har jag fullförståelse, man måste uppleva detta för att få den sanna glädjen!


Lite sen uppdatering, men i tisdags så åkte jag och mina kompisar Josse, Emily och Erica en liten biltripp till Ikea. bilfärden dit var lite stel som Emily kallde det, men tråkiga billekar (när jag säger tråkiga menar jag att jag inte vann). Väl framme vid ikea parkerade vi närmast möjligt eftersom vi är lata, eller jag åtminstone :). Vi betar igenom Ikea, hittar lite fina saker. Jag mycket. Slänger i oss lite mat på restaurangen ( 34 kr för köttbulletalrik, bröd, sallad och dryck, lite reklam) vi noterade även att det var hemgjord potatismos, då det var klumpar i den. viktigt vetande! Men sånt får ni räkna med om ni ska följa min blogg. vad är egentligen intressant? Ska jag gå djupare in på det? hah.
Efter ikea trycker vi in allt vi köpt (och till vår förvåning fick allt plats (!))och beger oss sedan mot birsta för ännu mer shopping ( yeay! )
Jag sitter och tänker nu, när började det spåra ur egentligen? efter att ha betat av några affärer på birsta får jag mitt vanliga yrsel och köper mig en cola, typ ca 10 hundradels sekunder senare är den borta, och ingen har en aning! (Jag i ett nötskal bör påpekas, ni som inte känner mig än ska veta att jag är sån) JAg blir fursterad, inte för att cola försvann för det är ju bara att köpa en ny, men mysteriet är kvar! Jag köper en ny och sen är jag glad, försöker jag påstå) vi betar av resten utav affärern och när kl slår 20.00 är vi sist kvar på köpcentrat och vi beger oss ut till bilen igen, trycker in våra saker. och vi konstanerar att vi är hungriga, igen. Vi drar oss mot coop. ( bär även tillägga här att vi tog bilen tid. De som har varit på birsta förstår vilket onödigt slöseri på bensin detta är när coop ligger precis bredvid ikea. hur som helst. vi går in caféet inne på coop, Emily får sin korv, som hon har tjatat om sen hon steg ur bilen i sundsvall, och jag får min smoothie.
Vi är nöjda och glada, vårt blodsocker finner en jämn nivå. Men vi är ack så trötta, och fnittriga. Efter vi har ätit bestämmer vi oss för att gå in på coop för att handla något att äta, som är totalt logiskt...!

Det första Emily och Josse får syn på är apparaten som man skriver ut kvitton på cigaretter och dylikt. och till deras glödje finner de; knottriga, små, långa, svarta... Sedan av någon anledning ( jag var inte i närheten) så kommer det ut kvitton på, ja.. säkert de svarta eftersom det är Emily som skriver ut. Tjejerna får väl panik, jag är fortfarande inte riktigt med på noterna och sedan går de därifrån. Jag håller på att dö utav skratt och utmanar tjejerna att gå fram till en kille (snygg är en merit) som jobbar inne på coop och säga "ursäkta, men det där apparaten sprutar ut kondomer" men nej, så roliga va inte det... det var ju tråkigt!

Josse och Emily försvinner in affären och jag och Erica strosar runt. Helt plötsligt så finner vi en ren! Ericas reaktion var att klappa den, för det är ju något man alltid tänker på när man ser en ren inne på en matvaroaffär!
inget mer om det, jag letar ölkorv men hittar inget så jag tänkte ta mig ur coop och vänta på tjejerna. Vid kassan möter vi Josse och Emily och de ser lagomt fnittriga ut. de har tydligen haft en liten konversation med Cprenen (som de kallar den) kom in på en diskusion om hur en ren skulle se om de hade någon skada varav = Cprenen.
Medans de flummar så upptäcker det att en kille i kassan (en kille som håller meriten) kollar på dem, och skrattar (?). Jag ser denna kille och måste bara handla något, helt plötsligt, kan inte förstå varför. Men jag hade ingenting men sa åt Erica att handla! Jag och alla andra är på det värsta sjuka humöret och vi kan inte vara tysta, skrattar och fular oss i alla former. Jag upptäcker att Killen heter andreas (sa jag att han var snygg? ) och jag kan inte slita mig från kassan. Efter vi alla betalat hoppar vi skrattandes till toaletten och pratar fortfarande om CPrenen ( som bör tilläggas pratas om än idag). Vi blev tvundna att gå på toaletten eftersom vi har skrattat så å kissar vi inte lär det bli minst fyra olyckor i bilen på väg hem! Vi kissar, fular och järnet och försöker ta oss utifrån coop men vi måste ju fortsätta spela på vårat trötthumör. Jag berättar för josse att killen i kassan heter andreas och hon frågar något i stil med hur jag vet det, jag vet dock inte vad jag svarade på det, men jag kallade honom sen för Andre-as! ( finns en Andre i hela historien också) och det här måste jag även säga var mycket roligt.
Vad händer sen? vi sätter oss i bilen, josse dyker ner i en tidning och vi andra pratar om cprenar, korvar och ... kondomer?

hemresen hem var betydligt mer avslappnade och innehållsfull än ditresan kan jag säga utan att ljuga!

Tjejer! Detta måste vi göra om! dock med en lastbil! och mer snygga killar..

vem är på att ringa Copp birsta och frågar efter Andre-as och Cp-renen? Jag saknar mina glasögon!!!!en dag, precis som alla andra...

min dag började precis som för så många andra.
Gick upp, gjorde mig iordning och gick på skolan.
men hur det spårade ut sen kan bara tre tjejer och andre-as på copp birsta säga!


och inte för att glömma renen. (helt logiskt)

charader och G3.

tänkte uppdatera då jag fortfarande har allt i minnet, och tiden framför allt. Hade riktigt trevligt hos Anna och Henrik. spelade charader och jag och anna vann första gången, andra gången är inte lika viktigt. minns alltid det första:) snacka lite och sen drog vi in till stan, och jag var hungrig, hade glömt att äta middag (igen) så det blev mcdonalds för ovanlighetenskull! jag köpte mig ett 18 pac nuggets (!) fick i mig 15 och EFTER det drog vi till G3. dansade och träffade folk, hände väl inget mer utöver det vanliga...


... folk är äckliga djur på dansgolvet, jag kan lika det med ett flock hungriga hundar! För att ens få plats på golvet måste man trycka sig in, använda armbågar och sedan vara allmänt otrevlig, göra illa folk och sen glömma be om ursäkt, varför? alkholen gör dem "odödliga, oändliga och oumbärliga". Är man 160 cm lång, nykter och inte alls så mkt till världen finns det är risk att man blir knuffad undan... kan man tro. nej, det är på dansgolver jag lever.
Ni ska förstå en sak, är man hemma de flesta dagarna om året, pluggar, snyter barn och är allmänt sunkig så är faktiskt dansgolvet på G3 ens frizon, trots alkoholen på golvet, glas splitter och alla folk som fiser (ni ska bara veta hur mkt ni fiser i fyllan).

hittade ett gäng med killar som jag diggade hårt. Var inte av det lättaste lagret, en hade glajjor (glasögon) en annan skägg, och den tredje keps. alltså, de såg allmänt förvirrade till en början, men när de dansade hade jag stor lust att bara joina. vilka moves! (ursäkta min svengelska, men det är coolt, visst??) men eftersom det var sjukligt mycket folk där så var det inte lätt att komma någon vars alls.

fortsättning på fulla människor; två tjejer försökte nog hitta ett sista tappert försök om att få killar uppmärksamhet, genom att sitta och krama (läs snuska) med varandra, PÅ en högtalar vid DJ:n. killarna kollade, men kom de fram? det vet jag ingenting om, kanske lyckades få hem någon. hoppas för deras skull. blir inga barn gjorda med två tjejer inte...

sedan mitt i en låt avbröts det och DJ:n säger "kan jag få en vakt på stora dansgolvet" och tydligen var det slagsmål där, och det hade jag totalt missat. som sagt, mkt folk.

men annars blev det inget mer galet utöver det vanliga, fick ingen utmaning(tanken slog mig att ställa mig på högtalaren å dansa men då kom vakten och plockade ner min insperationskälla), men kommer flera gånger.

nu ska jag lägga mig och min underbara barnvakt ska ta kidsen så jag får sova. imorgon ska jag träffa mitt hjärta, min bästa vän <3

god natt!

lets gooo

Nu är man snygg igen. känner mig som en ung fräsch singel mamma... eller vänta.. jag är ju det! och inte en droppe alkohol i kroppen! ;)


nu kör vi brudar på dansgolvet!!!!

ingen utamning, få jag hitta på egna.

Jag har väntat på en utamning, men för att ingen vågat utmana får vi se hur kvällen kommer att bli. galen förhoppningsvis! väntar nu på barnvakt, och sen ska jag slänga mig i duschen, ta en kopp te å få extra mkt enerig sen drar jag till anna och ska ha kul :)

hoppas jag möter någon av er där ute i dimman (er dimma troligtvis)

lördag morgon, och snart är det kväll. wåhååå!

ikväll gäller det! Fest hos min vän Anna. Patrcik och Wreden joinar också, vet dock inte hur länge men kul ändå!
Vad ska man ha pöå sig tro? kanindräkt? Det är ju trots allt halloween! men det enda jag har förvissa en sexig städerska dräkt, men den hade jag INNAN jag födde mina två barn så tvivlar starkt på jag kommer i den, men konstigt vore annat!

Någon som läser min blogg kan ju ge mig ett tips på vad jag ska klä ut mg till. och kanske ge mig en utmaning? :)
kom igen ;P

Nu drar jag igång.

Mitt första officialla inlägg, då kanske jag ska skriva något häftigt, uppmärksamhetväckande?

nej, jag hoppar det. Tänkte iaf prata lite om min blogg och vad den kommer att innehålla, eller?
för att gör det enkelt; jag dricker inte (oj, jag kan läsa dina tankar härifrån "shit vad tråkigt" eller "nej, denna blogg tänker jag inte följa") och jag kommer ha det lika, (läs betydligt mer) roligt som er! Jag kommer göra (nykter) som ni gör när ni är fulla, dvs jag kommer göra bort mig precis lika mkt som er! Det kan verka löjligt, vem skulle göra det? ja, då frågar jag er, vem skulle frivillig skämma ut sig, dansa på ett bord, skrika ut från en bil etc? ja. alla fulla och jag!


följ min blogg å läs om alla mina äventyr.
har pågått ett tag nu men nu har jag beslutat mig att göra en blogg om mitt liv. inte bara mitt liv som nykter.
imorgon ska jag på fest med några arbetskamrater och sen ska vi ut å daaaaansa! jag kommer dansa bäst, för jag är nykter. och om jag gör bort mig så .. ja det får vara så då. jag skulle aldrig göra något jag ångrar!

(skulle btw behöva hjälp med att pigga upp min blogg, hade varit trevlig. lägga in bilder etc.

aja.. ni som följer min blogg kommer få ett gott nöje

enjoy!

RSS 2.0