Allt är inte densamma under ytan.

Många har vi andra sidor under ytan än den vi visar offentligt, det är inget som gör mig unik. Men min sida skadar mig något så ont. Jag vill berätta, jag vill visa, jag vill gråta.
Utan istället går jag runt och förtränger tankarna, för det är just det som får mig att må bra.

Jag har en känsla, som sedan försvinner igen. Denna känsla ösnkar jag ibland vore sann, och ibland önskar jag att den försvann för evigt. Jag är inte lycklig, är aldrig lycklig. Trots allt gott och trevligt som sker runt mig. Frågan är då, VAD gör mig lycklig?
Som det är nu måste jag dessvärre säga; ingenting. Detta är ingens fel och ingenting som någon kan göra åt. Detta är jag, från en annan synvinkel.

Jag vill vara dig nära, men du finns inte här hos mig. Jag vill gråta över de blod som spills men den finns ingen nytta. Jag vill gråta för att sedan gå vidare, men det finns inte tiden..
Hur ska jag kunna älska någon, när jag inte kan gå vidare? Varför gjorde du detta? Jag saknar dig, men jag vill inte vara dig nära. men jag vill vara dig nära.
Det är en obesvard kärlek på en djupare nivå än vad jag någonsin har tänkt förut..
Hur ska du kunna finns hos mig, hålla mig varm, när du alltid är någon annastans? Du finns i mina tankar, men du svävar omkring någon annastans.
Vi är inte de pusselbitar som jag trodde då, vi är trasiga, gamla och vi måste gå vidare...


Såren blir djupare, blod eller tårar.


Ass


saker och ting har en tendens att spåra ut när jag går på shack!

Hundbajs-hysteri! Utrota!

Våren är här och snön är mestadels borta! Fåglarna kvittrar och solen skiner starkt (ser jag geonom mitt fönster). Vad är det som kommer fram under snön? ju hundbajs! Vilket hysteri! Folk blir helt galna på hundägare som "sprider" hundbajset omkring sig. Vars ligger detta hundbajs? I diken, i skogen etc. Jag har full förståelse för hundbajs mitt på gångvägarna eller vid lekparken, men resten är bara ren Bullshit! (tycker ni detta var lågt, då ska ni se priser på Ö och B!).

Om du väljer att gå i skogen, eller mot förmodan ska gå i diket och kliver på en hundbajs så klaga inte! Vi människor äger inte denna värld! Det ska vara i harmoni med djuren.
Vi människor är en fara för resten av världen, det är vi som är så sjukligt beroende av bensin, elektrisitet och bekvämligheter, inte djuren! Djuren kämpar på vidare och gör ett bra jobb. Tills vi lägger oss i!
Klart som tusan det finns risk att hunden/renen din blir riven av en varg om du låter den gå i skogen.
Hur många varga finns det i sverige? och hur många Förbannade renar finns det?
Djuren är hungriga, ge dem mat!
Du skulle väl inte svälta dina barn?
Nej, detta blev ett litet sidospår, det jag ville få fram är att sluta klaga på hundbajsen! Ni ska vara glad att det finns gräs, skog och diken att gå på!
Som protest ska jag låta mina hundar bajsa överallt denna vecka.. eller ja, kanske inte =)

Människor är sjukt löjliga!
För är det något djur som borde utrotas så är det människan!

PT? (personlig tränare)

Nu är det fyra personer som vill att jag ska göra ett träningsprogram åt dem, och jag blir smickrad. Men det ironiska i det hela är att jag kommer kugga mig på den praktiska tentan idag. Och det är ju inte en bra referens! Haha. Har två år kvar så jag ska nog bli duktig till slut.

Jag ser fram emot att starta miniminiorerna för Cheerleadingen, återigen så kan jag ingenting där men jag är mer än villig att lära mig. Ska blir roligt att leda en grupp, särskilt när mina ögonstenar ska vara med.
Jag är fast bestämd på att milo ska bli gymnast.

Visst ni att systrarna kallur var gymnaster till de var 15 år? Att vara gymnast är bara fördelar för framtiden. Så jag vill ge mina barn den möjligheten, sen kanske de inte väljer gymnastik när de blir äldre men då har de en bra motorisk grund åtminstone! :)

Jag spyr snart av nervositet så nu ska jag försöka få i mig en macka till så jag slipper vara hungrig.
Adios Suckerss!

Bajs i farstun..

Min son är ett geni! Måste han ha ärvt från sin far.

Vi har varit i Fyrås hela påsken, och bara varit ute och gottat oss, eller jag har ju tentapluggat (som hat gett mig ett pris, klarade tentan. tackar som frågar).
Men åter tillbaka till fyrås. Solen sken och barnen lekte, bland annat i bäcken, näcken. De inser att det är kallt och skriker på mig så jag får ta in dem och byta kläder på dem, men tror ni inte att de är där igen!? Kloka barn!
Men ni ska inte tro det är det galnaste han han gjorde, nej då! Han vill göra sin mamma stolt och var så ekologisk man kan bli, så han bajsade i rabatten,och inte bara en gång, utan TVÅ!
Jag ser honom stå med fötterna på bron och putar med rumpan över kanten, och sedan bajsar han. För honom är det fullt normalt!
Tror jag ska skaffa hus med utedass! nice!

Idag har jag en rätt soft dag. Gjort tenta idag och det känns som om jag klarade den, men man vet aldrig. Sedan har vi suttit och försökt (du läste försökt va?) plugga till tentan som är imorgon. Gick sådär! Pratar om homsexualite iställt, betydligt trevligare :)
Var riktigt nervös för tentan imorgon förut men nu är jag lugn. inte för att jag kan den, utan precis raka motsatsen, eftersom jag kommer inte klara den iaf... nu är jag inte negativ, inte alls. Utan jag är realist. Men jag ska gå dit och dra lärdom av mina misstag.

På fredag får jag LOV! Eller ledig till torsdagen efter men det är ju typ lov! Då ska ja mysa med mina barn och mina två hundar som kommer bo hos mig :) Barnen kommer dock inte för ens på lördag så jag är själv med de fyrbenta hela fredagan. =)

Byter sex mot fimp!

Äckliga vandrande askkoppar som väntar på en förtidig död!

Haft en skön dag idag! Två barn lekte näcken i bäcken och själv har man fått lite skolarbete gjort. Dock så glömde jag laddare till min dator så nu sitter jag på mammas.

Dagens inlägg ska faktiskt ägna sig åt något jag verkligen avskyr! Nämlig cigratter, folk som röker cigaretter och fimpar! Jag tycker det är äckligt och oansvarigt att röka. Visst så kanske inte alla rökare fimpar överallt, men BRA många gör det. bland annat vid lekparker där barn (läs; mina) plockar upp och stolt ska visa sina mödrar (jag).
Killar som röker visar upp en sida som är oansvarig, äcklig och väntar på en förtidig död!
Hur ska vi lösa problemet? Jag har idéen!
Vi byter cigretter mot något som är betydligt mycke hälsosammare. Vad kan nu detta vara? Jo sex! Samlag! göka! you name it!
hur kommer jag in i bilden? Ja, det återstår att se...

Dåliga mammor som inte ger Sushi till sina barn!


Jag måste göra ett uppror mot denna godis hysteri som är! Jag kan inte för mitt liv förstå varför man ska ge godis till sina barn! Först och främst så blir det speedad! Och strax efteråt blir det mer trött än vad de var innan, kanske till och med illamående, beroende på den mängde de får i sig, men sen en annan sak... Vet ni ens vad godis innehåller? Jag vet inte! och det skrämmer mig!

Varför ska man ge barnen godis när det finns så andra alternativ! Mina barn ska få påskägg av mig, då kommer det ligga två småbilar i varje, med lite vindruvor och en festis (som visserligen innehhåller socker, men jag vet iaf VAD den innehåller)
Sedan till min sista punkt! Jag är 25 år gammal (Nej, jag fyllde inte 20 i onsdags =/) och jag är dessvärre sockerberoende! Jag får sådana sug efter godis ibland att det är rent av skit jobbigt! Så varför, varför i all sin dar ska jag ge mina barn godis och ge dem samma problem?!
Varför inte bara ge dem narkotika när vi ändå håller på?
Har hört folk i min närhet försvara sig när de vill ge dem godis "Ja, men jag är inte här så ofta" eller "vi måste få skämma bort dem" eller till det bästa "man måste ju få vara SNÄLL mot dem ibland" - jag ser det som raka motsatsen till snäll när någon ger dem godis. Sakta börja bygga upp deras godisbegär!
jag önskade att jag aldrig hade ätit godis, för då skulle jag aldrig veta vad det smakar!
Så, för att förklara min rubrik. mina barn har aldrig ätit sushi, och då har de inte heller en aning om vad de smakar och inte vill de ha det heller!
Skulle jag få välja ger jag dem hellre sushi än godis, för det är åtminstone mat!
Så ni som läser detta och känner mig och mina barn och har tänkt tanken att komma med lite godis, Gör inte det! Det åter raka vägen ned i soporna.. eller i min mage... =/Köp frukt istället. De älskar vindruvor och melon tex.
Ett boktips; Den hemliga kocken med mars-eric Nilsson. Han tar upp allt skit som finns i maten som vi trycker i oss och våra barn!

Busy like a Bee

Till alla er som hade velat hängt med mig idag, ska kolla in detta;


Ska sitta en stund nu och knåpa lite med mitt träningspass som vi ska sätta ihop och instruera för en klient, vem det nu är?! Mer vet jag inte. Ska bli spännande och se hur jag klarar av detta. Ska nog gå bra, förhoppningsvis.

Nej, nu försvinner jag in i böckernas värld igen.
So loooong.

Helt vanlig torsdag. i vanlig ordning.

Nästsista pluggdagen inför tentan, och här sitter jag i soffan och kollar på bolibompa! Min äldste son ligger fortfarande och sover och jag kände att det var onödigt att väcka. men nu vaknade han precis :-)

Nu ska jag göra frukost och sedan packa på barnen kläder och gå på dagis. Sedan blir det bara plugg. Planen var att springa idag, men jag har fått något skit med benen! Har så ont när jag springer! Jag trodde det var en muskel som var för kort, men andra tror att det är benhinnan, vilket jag verkligen inte hoppas på!

Nu har bråket börjat mellan barnen så nu må jag avsluta.

Adios sucker!

Gravid-bingo!

Är det för att finanskrisen är över, eller för att det har dött så mkt folk i japan som alla är Gravida?! Läser jag om en enda på facebook som är gravid, så raderar jag den från min facebook. For real!

Annars så har denna dag varit lika beige som alla andra, förutom att jag har fyllt 20...

En annan sak jag måste bara få med i dagens inlägg.... Emma Sofie Wiberg hatar kramar, närkontakt och dylikt med allt sorts folk som hon inte känner utan och innan och som hon älskar mer än livet, vilket bara inkluderar mina barn! Så att ge mig en kram och säga "Ja, men får jag inte ge dig en kram på din födelsedag?" och sedan bli sur när jag säger "nej" är INTE okej! Det finns en anledning till varför jag hatar att folk tar på mig, och detta blir inte bättre om folk ska kladda på mig!


Odd kallar mig tjockis och sedan vill han att jag ska äta godis, och dricka cola dessutom! Förstår ni logiken?! Han gillar ju feta tjejer, fick jag bekräftat idag när vi åkte hans vrålåk genom halva stan!

Snart är påsken här, och jag kommer nog tillbringa den ensam med barnen. men det är inte synd om mig, blev bjuden hem till mamma men tackade nej för jag behöver jobba så väntar på samtal! Måste jobba 4-5 dagar till april för att jag ska kunna försörja mina barn i juni. Helt galet vad mina planer inte går alls!
Har två tentor nästa vecka också. plus ett seminarium...
Imorgon är min dag bokad åt plugg, barn och sömn. Odd envisas med att hålla mig vaken.

Dagens slutsats;

Kung i musen!

Jag må vara kass på bra mycket. Som att plugga, städa och träna.
men föda barn. det är jag ta mig tusan kung på!

Både slår och ljuger för sina barn!

Helt galet dåligt! Jag slår mina barn, jag ljuger för mina barn, och nu bloggar jag om det. Sjukt dåligt! Men allt har ju en förklaring, så det är ju inte så hemskt som det låter.

Men vi återkommer till det senare. Måste bara nämna något som känns betydligt viktigare (Om ni inte dagis ringer mig och vill ha ett krismöte, men det tar jag då).
Jag var ute och sprang idag, och jag sprang (läs joggade) konstant i 15 minter, en kvart. 900 sekunder! Det är ju helt sjukt dåligt! Nej, jag måste ta mig tusan blir bättre. Jag måste vara den enda i världen som får upp sin puls till 85 % av max vid lätt jogging?! Har ni sett hur jag ser ut, förstår ni att detta är helt ofattbart.

...... åter till det där med att slå barn, där är kanske inte hela sanningen.

Tråkiga, tråkiga söndag...


Blev faster igår för andra gången. Ser fram emot och se det lilla livet. Idag har det inte skett så mkt i mitt oroligt intressanta liv. Tog sovmorgon trots att mina barn var uppe runt sex. När jag väl klev upp, runt tio så var det chips över hela lägenheten. Men det är något jag får ta när jag sover :P.
Sedan har vi varit ute och lekt. Skönt att snön är borta så barnen inte blir så blöta och kalla när de är ute. Vi gjorde sandslott och letade skatter! och vi fann några ! "Det som försvinner i snö, kommer fram i tö".
Sedan gick vi till skogen och plockade lite påskris, ska göra fint på ballkongen med lite fjädrar och eventuellt lite ägg. Tänkte måla ägg med milo efter vi har ätit färdigt.
Sedan ska kim komma och passa barnen så att jag får gå ut och springa lite. Får se hur långt jag hinner innan jag får håll eller inte kan andas. Jag är pinsamt dålig kondis och det är INTE OKEJ när man går idrottsvetenskap. Haha!
Ska även träna på de olika övningarna som vi ska kunna tills den praktiska tentan, skulle helst vilja haft någon att träna på. För min största svaghet är att jag inte kan förklara och lära ut olika rörelser och övningar.. :(

Ska försöka ordna någon middag nu, men jag har ingen lust. Allt är så ledsamt idag......

Bildbevis!


Du är en rätt kass vän, ska du veta!

Det  var en riktigt lyckad kväll igår!
Utklädnader, nya piercingar blev plaserade och mycket skratt! Så glad att till och med Hanna och Erika kom upp för att träffa mig! uppskattas mkt!
Ett "mindre" missöda hände dock! Men jag har lärt mig av mitt misstag, och från och med nu ska jag sluta att vara så otroligt godtrogen! Sjukt besviken.
För övrigt så var det kanon! Fick till och med gå ut och dansa med Andreas och Odd. Lovely!

Sedan måste jag säga att denna dag var inte alls lika bra! Fick ett rejält bakslag som jag fortfarande inte har rest mig ifrån.
Härliga Erika med barn kom idag och det glädje mig iaf! Jätte kul att träffa de små liven :) Fick plocka Erikas ögonbryn och lägga en smickrande make up för hon skulle på 10 års träff med hennes gamla klass. Hoppas hon får det trevligt.

men åter till det där tråkiga.
Jag är så sjukt sårad att jag inte blev bjuden till grillningen ikväll, för jag kan ärligt inte komma på vad jag har gjort för fel? Jag är helt utesluten från er vännerskrets uppenbarligen, men en ärlig förklaring skulle verkligen uppskattas.  Skitvänner och deras skitpojkvänner!!! ( läs i singularis)


SKa iaf tacka alla igår för en otroligt trevlig kväll!!! :) :) Nu känns det bra att fylla 20. =)

kåta. Fulla. Svenskar. Svin.

Dagens citat "Du är fan skyllde mig ett hångel" såååååååååååååååååå klockrent!


btw. Jag skulle kunna sitta här och skriva ett långt PM om hur äckliga folk är på krogen. Visste ni allt detta skulle ni gå dit något mer. plus en annan fråga.. Skulle ni betala 60 spänn inträde på ett ställe skulle stänga en timma senare, om ni inte vara sjukt kåta?!

jag är för snygg!

Har nu insett varför jag inte har några kompisar, jag är alldeles för snygg. jo ni vet ju att tjejer väljer kompisar som är fulare än dem, och då väljer de ju inte mig...
helt allvarlig diskussion kl fyra på natten...

Haft grymt kul ikväll.
Smarta emma ville se lösaktig ut på dansgolvet så hon valde magtröja och slöja, oerhört diskret.. inte sant?
haha. Fick roliga kommentarer, men tror nästan Andreas fick mest uppmärksamhet... damn you!!

Nu ligger jag och Odd och myser. fast i olika sänger.. ;P

Nu har vi dragit igång!

Nu är jag pepp!
indisk musik, indisk indredning och ja... ni ser ;P

Jag är kung!!

Jag är så sjukt nöjd att jag klarade tentan, men för att vara ärlig visste jag verkligen inte vad pysslade med. Men jag har två år på mig att lära mig mer. Som sagt, sjukt nöjd!!!

Nu poppar jag och hanna "wakka wakka" med Shakira.. Nice
Snart ska vi käka inbakade fläskfile med potatisgratäng!
Sedan ska vi byta om och göra oss klar för festen! :)


Falsk-födelsedag!

Idag ska jag ha födelsedagsfest och då ska det vara temat Harem, som jag säkert redan har nämnt!
Är dock inte så pepp. Fick elräkning på 700 spänn idag! Kan inte för mitt liv förstå hur den kan ligga på så mkt när jag knappt är hemma?! Har ruggigt gamal kyl och frys, men det är ju inte min uppgift att byta den, hoppas den går sönder snart så jag får en energisnål variant sedan!

Idag har jag barnen iaf, för Kim ska skruva i bilen. Vi ska snart hoppa i badet och sedan ska minsteman sova. Väntar på att Hanna ska komma, hon sa tolv så det blir nog runt två någon gång. Hoppas kim är klar då så vi kan åka på några loppmarknader och kolla om jag hittar något fint till mig och barnen.

Vet iaf vad jag önskar mig i födelsedagspresent nu! En pulsklocka och träningskläder inkl tränings bh. Så ett presentkort på typ Stadium vore inte helt galet! :)

Nej, nu badar kidsen i handfatet så måste väl göra något åt det.

Vi ses ikväll i dimman!
Adios!

p.s Jag är den ultimata utklädnaden!! :)

Käre bloggläsare!

Idag blir det en häktisk dag från början till slut så jag kommer inte kunna blogga något idag, så jag tänkte ta det nu. Det har inte hänt så mkt nu från morgonen eftersom jag har bara sovit! Drömde väldigt trevliga drömmar dock!
Ibland undrar jag vilka drömmar som är värst egentligen? Mardrömmar eller drömmar man önskar skulle gå i uppfyllelse? För hur surt är det inte att vakna upp från en dröm där man just har vunnit 10.000000 kr?

Aja, dagen schema;
  • Träning på Stepin; Kondition och rörlighet
  • Gym på skolan
  • Buss till torvalla, försöka få i sig någon mat där
  • Jobba från 12:45 till 21:15 med hopp om en rast så jag kan få i mig middag
  • Hem! <3
  • Sova! <3<3
Insåg precis att jag har inte uppdaterat min träningsdagbok! Skit och blä!! Måste göra det typ nu..Dagens kloka ord; Om du får möjlighet till att sova... gör det! (men är inte särskilt klok när man är nyvaken, vilket jag inte är men trött är jag!)

Är jag en cheerleader?

Det vet jag inte ens själv!

Eftersom jag inte alls hade tid att blogga igår, eftersom jag gosade med jorden gulligaste ungar, som jag dessutom kände var viktigare, så tänker jag ta en uppdatering nu istället.

Gårdagen gjorde jag ett maxtest! Och ja, jag var nöjd... i en halvtimme tills Örjan 40 + hoppade upp på rullbandet och sprang minst dubbel så långt som mig! HAde lägre puls, och lägre på borgskalan än vad jag hade på samma hastighet! Så då var jag, tjej på 25 år lagomt less.
Min kondition ska bli bättre!

Tror ni saken blev bättre idag när vi skulle springa lågintensivt i tio minuter och min pluls stiger till 90 % av max? När det ska ligga på 65-75%!!!? Nej, skamligt. så himla käääääst! Jag måste skräpa mig.
Som tröst på detta köpte jag cola och godis...
... ni förstår va?

Nu sitter jag i biblioteket och pluggar... som ni ser :)
Hem, tvätta, duscha, äta plugga.. dö. Eller sova. Vi får se.

Jag är peppad tills på fredag (detta går i vågor, ibland vill jag inte alls, men sån är jag). Temat är Harem för de som inte visste och alla är bjudna. Men nu bör vara utklädda! För annars är ni inte lika bra som mig, vilket är omöjligt iofs, men om ni ska ha en ärlig chans så klär ni ut er :)


Ja, nu ska ja sluta..
men som slutsats... vill ni veta vad er maxpuls ligger på... testa att springa från brevbäraren!
tack och adjö!

She is back!

... som om man skulle tro något annat?

Mycket har hänt....! Det här är Odd!

.... Nej skojjade bara! bara en polare...Men seriöst, tillbaka till blogg. Denna gång blir det mer på allvar. Hårdare sanning(?), fular knep och mera skratt!
Har nu suttit här i 20 minuter och funderat på vad jag ska skriva som första inlägg efter ett långt uppehåll, men nä.... tomt i kastruellen.

Skulle kunna uppdatera om vad som har hänt den sista tiden, men nej, det tänker jag inte. För hade jag fått mer kommentarer så hade jag fortsatt blogga, och då hade ni fått veta. Så nu får ni gå runt i ovisheten spår....

Höjdpunkten idag var iaf för några timmar sedan. Båda pojkarna sprang runt nakenfisar och skrattade. Helt plötsligt stannar minste kan till och släpper en riktig brakfis! Han skrattar åt sig själv så mycket att han håller på att ramla omkull.
...Det sanna livet för en två barnsmamma....


RSS 2.0