Dåliga mammor som inte ger Sushi till sina barn!


Jag måste göra ett uppror mot denna godis hysteri som är! Jag kan inte för mitt liv förstå varför man ska ge godis till sina barn! Först och främst så blir det speedad! Och strax efteråt blir det mer trött än vad de var innan, kanske till och med illamående, beroende på den mängde de får i sig, men sen en annan sak... Vet ni ens vad godis innehåller? Jag vet inte! och det skrämmer mig!

Varför ska man ge barnen godis när det finns så andra alternativ! Mina barn ska få påskägg av mig, då kommer det ligga två småbilar i varje, med lite vindruvor och en festis (som visserligen innehhåller socker, men jag vet iaf VAD den innehåller)
Sedan till min sista punkt! Jag är 25 år gammal (Nej, jag fyllde inte 20 i onsdags =/) och jag är dessvärre sockerberoende! Jag får sådana sug efter godis ibland att det är rent av skit jobbigt! Så varför, varför i all sin dar ska jag ge mina barn godis och ge dem samma problem?!
Varför inte bara ge dem narkotika när vi ändå håller på?
Har hört folk i min närhet försvara sig när de vill ge dem godis "Ja, men jag är inte här så ofta" eller "vi måste få skämma bort dem" eller till det bästa "man måste ju få vara SNÄLL mot dem ibland" - jag ser det som raka motsatsen till snäll när någon ger dem godis. Sakta börja bygga upp deras godisbegär!
jag önskade att jag aldrig hade ätit godis, för då skulle jag aldrig veta vad det smakar!
Så, för att förklara min rubrik. mina barn har aldrig ätit sushi, och då har de inte heller en aning om vad de smakar och inte vill de ha det heller!
Skulle jag få välja ger jag dem hellre sushi än godis, för det är åtminstone mat!
Så ni som läser detta och känner mig och mina barn och har tänkt tanken att komma med lite godis, Gör inte det! Det åter raka vägen ned i soporna.. eller i min mage... =/Köp frukt istället. De älskar vindruvor och melon tex.
Ett boktips; Den hemliga kocken med mars-eric Nilsson. Han tar upp allt skit som finns i maten som vi trycker i oss och våra barn!

Kommentarer
Postat av: Andreas

helt rätt.

2011-04-26 @ 15:56:29
Postat av: Anna

Håller med! Jag vill inte ge mina barn godis heller, vill inte att dom ska hamna i sama godis-beroende som jag själv är i. Det är bara skit!

2011-04-26 @ 15:59:15
URL: http://annas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0