Att vara ensam på jul

.. är jag nog inte ensam om. Men oerhört trist!

Har haft en mysig dag med bror och hans familj, lekt och tränat cheerleading med hans äldsta dotter, lekt i snön och träffat tomten och öppnat paket och avslutat dagen med god middag =)

Året som har gått.

Tänkte skriva redan nu om året som jar gått, för sedan har jag nog inte tid.

Året började med att jag firade tolslaget hos min mamma, som även kommer ske i år igen. Jag fick den bästa presenten ever, som jag återkommer till. (slutade i katastrof)
Julhelgen var delvis avslappnad, men jag hade tenta efter nyår så jag satt och läste på den, Anatomin. Tur att det var intressant, annars hade det inte varit värt det, som denna kurs =/ (Vetenskaplig Teori och Metod)

Vad hände sedan? Mitt liv var rätt fyrkantigt på den tiden. Jag pluggade, umgicks med vänner och tog hand om mina barn.
I mars åkte jag till Edsbyn för att träffa min fantastiska Hanna. Vilket var jätte mysigt, men slutade trist eftersom äldsta sonen föll och fick hjärnskakning, och sedan urartade min sjukdom. (överanalysera inte detta, please)
.
Dagarna efter det så åkte jag och min mor till Sundsvall och kollade på andra chansen i Melodifestivalen. Något som hade varit vansinnigt underbart kul, om jag inte hade varit sjuk. Dessa var två hemska dagar i mitt liv som jag aldrig vill ha tillbaka. Ber om ursäkt för det, mamma.

April minns jag inte så mkt utav förutom att jag hade 20 års kalas och vi hade maskerad tema Harem. Det var jätte trevligt, men min vän blev alldeles för packad och skämde ut både mig och han själv. Men sådant händer ju när man dricker alkoholdrycker.

Maj, träffade jag den första killen efter kim. Denna kille var den första som fick mig att gå vidare på riktigt, han gjorde inget speciellt, utan det var väl mest bara brytpunkten för att gå vidare I guess!


Just ja, sista dagen i mars så började jag jobba på hemtjänsten i torvalla.

Juni, Juli, augusti ( helt okej att nynna låten nu vid jultid) så var det mest träning, jobb och mys med barn och vänner. Jag träffade ingen speciellt kille den perioden, och inte heller en uppsjö av killar ;P

slutet av juli tog jag tåget till Göteborg för att besöka min syster.
Var en väldigt speciell resa, på gott å ont.
Där träffade jag en dude, som inte berörde mig på något vis egentligen, förutom att han var förbannat jävla snygg. Men absolut inte min stil, ja, jag vill ju ha stygga killar? Nej, jag vill ha jordnära fantastiska killar.
nog om det. Jag hade en speciell kväll/natt med min nyfunna vän Sebastian.
Blev osams med min syster, och återigen detta pga hormoner och sjukdomen. (låter hemsk att skriva sjukdom, kanske borde skriva Missödet?)
Resan hem från Göteborg var lång och hade sjukt många känslor inblandade.
Jag var rädd för varadagen och ville verkligen inte hem, men samtidigt hade jag fått nog av allt där nere, inte syster och Peter, utan allt omkring.

Kort period efter GBG resan träffade jag en kille som verkligen gjorde avtryck hos mig. Denna person är förklaringen till så mkt. Kan ärligt säga att jag har inte riktigt kommit över den här personen.
Vad i helvete gjorde han som var så specillt då?
Det kan man undra. Han var snäll, fin och jordnära. Han gav mig hopp om att det finns vettiga killar,
men som ni vet är jag singel här å nu så det sket sig. Vilket gav mig ett ärr, som kommer läka :)

Sedan i september började skolan och vi hade två veckor av nollning för ettorna, riktigt roliga veckor, men en del snygga killar. ingen nämnd, ingen glömd.
Efter det var det skola, och en annan som kom in i mitt liv.
jag blev sårad, men tre dagar senare var det bra.
kuggade tentan och det gjorde mig väldigt ledsen. Minns att min vän Andreas kom över för att laga middag till barnen för jag var en vrak. Kul dag .... verkligen.
Nya tag, nya fantastisk rolig kurs. Träningslära.
Nu är vi inne i oktober. hade ett arbete där vi skulle göra träningsplanering, gick bajs men jag lär mig väl något utav det.

Återigen, träffade jag en kille. som inte berörde mig på så mkt vis faktiskt. Han var snäll och förstående, men vi passade inte ihop, för jag menar... finns det verkligen en kille som är lika awesome som mig?  :D går inte mäta sig med mig iag :D

Sedan blev det... november och vad gjorde jag då? pluggade, tränade å tog hand om barnen.
Ja, jag gick tillbaka till killen en av killarna sen förr, och det tog slut ... ja igår...Det som har varit bäst med detta år; skolan, trots att den har varit tuff.
Sämst; resten...

2012 kommer bli min revanch!


Sexlust!

Med korten på bordet, måste jag nu erkänna en sak.
Det är så här att jag satt in en hornomspiral förra sommaren, och sedan dess har jag inte varit mig själv, på såååå många vis.

"Hormonspiral

Biverkningar

Mycket vanliga (1 av 10 kvinnor): Förändrade mensblödningar.
Vanliga biverkningar (1-10 per 100 kvinnor): Bröstspänningar, huvudvärk, illamående, akne, humörsvängningar, viktökning, minskad sexlust och utebliven mens."

Detta stämmer precis in på mig, bortsett från MINSKAD sexlust. Inget mer om detta. Hormonerna har verkligen sprutat ur mig den senaste tiden, och det har varit mer dåligt än bra! Och inte får jag tag på barnmorskan heller! Crap!

 

Idag tog jag ett beslut, som jag inte vet om det är bra eller dåligt, egentligen, bortsett från att jag måste sätta mig själv i första hand. Jag är trött på att må dåligt, trött på folk, trött på skolan, min lägenhet etc etc.

Om jag sätter mig själv först, säger "sådan här är jag, så här vill jag ha det" - gillar inte folk det, då har de ingenting med mig att göra!

 

 

Det jag vill säga med detta sjukt obekväma inlägget; Jag ber om ursäkt för den jag är, och detta kommer nu att avslutas.


Suck...

Ja, killar.....

 

 

"tyckte du såg väldigt fin ut på bilderna och sen när jag läste att du har barn blev jag mer nyfiken på dig..en med barn,eller en med barn som bor själv är inte vem som helst för mig"

 

 

Denna människa är 21 år, bör nämnas också.

Weird!


Platt som en pannkaka, upp som en sol.

Dagen började med att jag stängde av larmet, skicka ett meddelenade till min skjuts och sedan somnade jag om, till ca 12.30 :)
Sedan en timme senare var min dag förstörd. Great!


men! den lyckades bli räddad. Köpte sexiga underkläder för 37 kr. Jag har sagt det förr men tänker säga det igen; karma!
Varje gång något går åt helvete, så är det något annat som går fantastiskt bra! Detta fungerar i princip jämt bortsett från killar och kärlek. Där är jag rätt körd hur jag än gör!

Älskar!

Jag måste bara säga att jag älskar Gymnastik! Tränade handvolter igår, vilket jag aldrig trodde jag skulle våga men jag lyckades komma runt, ska inte tala om hur det såg ut :P men nu längtar jag verkligen till våren!
Jag önskar bara att jag hade fler barnvakter så att jag inte bara tränade varannan vecka. Behöver träna varje vecka! :D

Har blivit lite ändring nu med miniorerna också. Har fått en till huvudtränare och det känns jätte skönt! Extra  skönt att hon bor i Torvalla så vi kan träffas :) Plus så har vi några hjälptränare! grymt =)

Idag har vi tråkiga laboration så jag måste sitta å hålla mig vaken. Köpte 6 celementiner så hoppas det ska hålla mig allert.

Man kan ju fråga sig, varför la jag mig inte tidigare igår? :(

Måndag, behöver jag säga mer?

Dagens diss; oplogad snö! Att dra en barnvagn, en bob och två bråkiga ungar är inte kul när det är en decimeter snö!

Dagens hiss; Google translate! <3

Skit dag! jag kommer ingenstans med pluggandet!
ska leta artiklar, och när väl hittar någon som KANSKE duger, nej då finns den inte i fulltext! Suck!

meeeen idag är det träning!!! <3 :)Jag har fått bulle av Sebbo! tack vännen!

Måndag, behöver jag säga mer?

Dagens diss; oplogad snö! Att dra en barnvagn, en bob och två bråkiga ungar är inte kul när det är en decimeter snö!

Dagens hiss; Google translate! <3

Skit dag! jag kommer ingenstans med pluggandet!
ska leta artiklar, och när väl hittar någon som KANSKE duger, nej då finns den inte i fulltext! Suck!

meeeen idag är det träning!!! <3 :)Jag har fått bulle av Sebbo! tack vännen!

Pretty nice sunday!Jag måste ju erkänna att jag har haft sämre dagar! =)
Lövbit, pommes, sås med god sallad, och trevligt sällskap givetvis
Nu äts det choklad, dricker "dåla" och ser på sista Harry Potter filmen. niiiiice söndagkväll.
Imorgon är det fullrulle igen, blir mys på kvällen :)

God natt alla min 50 läsare (woohoo)


Uppvisning!

uppvisningen gick jätte bra! Alla var så glada och hade så roligt. Nu ser jag verkligen fram emot vårterminen och hoppas det kommer flera barn som vill träna med oss.
De stora tjejerna var också super duktiga! De hade tränat så hårt för uppvisningen =)
Jag kan dessvärre inte lägga upp några bilder, men fint blev det kan jag lova. småtjejerna var så söta allihopa=)

Rädd!

Igår natt var jag så fruktansvärt rädd!
Jag visste inte vars jag skulle ta vägen, var helt vilse! Och sedan svek mina bästa vänner mig, riktigt dålig stil.
Emelie och Linnea lämnade mig helt själv på hotellet och jag var jätte rädd för att gå ut.
Jag drog ner alla persienner och sedan försökte jag förberdda mig mentalt. De var tydligen "tvugna" att ta bilen till Dorotea för den skulle lämnas in, men det stod en gubbe och slog på min dörr som absolut ville komma in och ta kontakt med mig!
Det enda som skulle kunna räddat mig var om jag tog mig ut, gick upp för pulkbacken och där uppe skulle jag förinta honom.
Nej, men mina kompisar tycker det var tryggare för mig att ta Sj-tåget hem, jävligt snällt av er tjejer!
Ja, det visade sig att det var voldemort som klampade på min dörr och ville döda mig, men jag hittade inte min trollstav. Jag överlevde!


Ja, jag tror jag drömde. Läskiga filmer de där!

Jag har ljugit för dig.

Min önskelista till jultomten;


Kära Tomten!
Jag önskar mig något, som kanske är svårt att laga
det är nästa ur en saga.
Det är något som många kan behöva
unga, gamla, döva.
Utan detta kan jag inte leva
t.ex så orkar jag inte veva.
Om du snälla tomten skänker mig detta
lovar jag att alltid betta,
på renen Blitzen ska bli etta.
Det jag önskar mig kostar ingenting,
med detta kommer jag bli king
Med detta blir jag som ett bi,
det jag önskar är energi.

Nu måste jag dessvärre erkänna, att jag är tyvärr inte Tomtemor :( Ledsen om jag fick er att tro detta :(

Att våga chansa

så har man hälften vunnit.

Efter nattens drömmar av en natt med få timmars sömn så måste jag konstantera tre saker; jag är löjlig, jag är trött och jag behöver en dusch.

Jag gör ofta dumma val, men efter dessa val får jag alltid något gott utav det. Många som sätter sig emot när jag gör mina beslut, men tror fler av dem ångrar sig nu när de ser vad jag fick utav det. Ett lysnade exempel på detta är mina två barn. Hade jag lyssnar på min omgivning så hade dessa gossar inte funnits, och det vore ju en förbannad synd!

Detta inlägg handlar givetvis inte om beslut jag tog för fem år sedan utan mina dagliga beslut. Jag bestämmer jag gör si, ni säger nej gör så. Och ni som känner mig vet att jag gör och kommer alltid göra si. Mina beslut kan vara rikigt dumdristiga, och ni kan spy galla både över mig och när jag har gått. Ni tisslar och tasslar om hur dum jag är som gör detta. Men jag är ensam stark och har och kommer alltid göra desa beslut. Visst kan jag rådgöra vid större viktigare beslut, men i slutändan är det ändå Emma Sofie Wiberg som gör beslutet.
Ett exmpel på ett mindre bra val är faktiskt, även fast jag inte vill erkänna det, när jag och Kim skaffade Sixten.  Nu bor han hos min mamma och är fet, men till mitt försvar så fungerade det faktiskt ganska bra tills vi separerade. Hade jag bara haft en bil så hade biffen varit stekt.

Om man verkligen vill göra något, och alla andra säger nej, låt bli det kommer sluta dåligt, så kommer man ändå bara ångra att man inte gjorde det och fundera hur hade det blivit om jag gjorde som jag ville? Låt mig göra mina misstag, jag blir lätt ledsen, men dagen efter har jag glömt bort vad det var och jag står återigen Ensam och stark.

När jag var liten gjorde jag lite som jag ville, jag var ett ovanligt litet barn med konstiga idéer och tankar
Nu är jag vuxen och dessa tankar har jag satt i praktiken. Bara kolla, vad röstade jag på när det var val? inte var det socialdemokraterna, som resten av min familj....
Nej, jag gör nu detta..

för jag menar, Varför skulle jag börja lyssna på folk nu?
Ett annan slutsats; att skriva blogginlägg när man är aptrött är inte det ultimataste ;P

Trött Emma

Idag är jag sjukt trött och omotiverad och detta ledde till att jag och barnen blev hemma idag. Orka skolan just nu! Trist att behöva känna så men kursen är svår å jag är så trött.

Idag ska jag försöka ta mig ut å leka lite, och sedan gå på affären å köpa mat. kanske ska bjuda en vän på middag ikväll, får se hur det går när jag knappt äter något själv.

nej nu ska jag äta frukost med bästaste grabbarna!


trots sömnbristen så var det lätt värt det!

Kolhydratladdning.

Jag sitter och läser om just kolhydratladdning, för er som inte vet så handlar det om att först och främst tömma kroppen på kolhydrater ( vi lagrar ca 400-600 gram i kroppen) genom ett ordentligt hårt träningspass i ca 1,5-2 timmar. Sedan de fem dagarna efter ska man bara äta kolhydrater så mycket som det går.
Jag läste att man ska äta mellan 500-1000 gram kolhydrater om dagen! Hur mkt är nu detta?


100 gram kolhydrater finns i:
140 g okokt spagetti          x 5/10      = 560/1400 gram!
(motsvarande en 5-krona)
3 dl ris (okokt)
6 skivor bröd
4 st bananer                      x 20/40 bananer!
4 dl müsli
5 dl havregryn
7-8 potatisar
9 dl juice
1,5 kg morötter
1 kg apelsiner


Ni förstår ?
Jag vill göra detta men då måste jag planera in två hårda pass med fem dagar mellan, där jag i pincip bara äter kolhydrater, vilket jag inte ens tycker om. Spännande dock att se min prestation.

Är det någon som vill hjälpa mig? behöver motivation!

korrelation och regression

- underbart!

Jag kom in med huvudvärk, det blev rast, huvudvärken försvann, kom tillbaka och huvudvärken lika så. Varför detta? Jag vill skylla på sömnbrist, kassa glajor och dåligt luft, men jag tror motivation och förkunskap är två stora bidragande faktorer i fallet. - men trots detta fann jag denna föreläsning intressant. Ha!Till andra roliga saker i mitt liv....

Min fantastiska underbara son är så fantastisk och underbar! När jag låg i badkaret i godan ro hörde jag små tassande steg och en gnölande "mammaaaaaaaaaaaa" och sedan blev det tyst och jag hör plingande ljud. Detta igonrerar jag eftersom jag låg i ett fantastisk bad, som också var välförtjänade och efterlängtat, och detta får jag ångra bittert!
När jag kommer tillbaka hittar jag en sovande 2 åring på min dator och sen mest suspeka inställningar har skett. Därav mina underliga statusuppdateringar på världsboken!
Min son har gjort att jag skriver krypiskt. vissa bokstäver blev siffror, och jag kunde inte lista ut vilka eftersom det handlade mer om kombination. hur som haver, med mina kontakter ordnade sig detta och jag återfick kontakten med världen. Bör också nämnas att tre killar skrev i samma stund Num lock! Jag; num vad då? - men nu vet jag det, in your face G! ;P
nu har jag tagit mig genom 5 av åtta filmer (varför väljer jag frasen "tagit mig genom"?) av Harry Potter. Ikväll skulle jag vilja se den femte men törs inte själv, någon som vill hålla mig sällskap? Annars blir det plugg, och det vore ju fyskam!

MysIgår hade jag en riktigt usel dag! Var egentligen ingenting speciellt som hade hänt utan var bara allmänt dåligt, dessa hormoner! Men jag fick iag lite julmus med mina favoritgrabbar =)
la mig alldelse för sent och var tok trött imorse!
men vi tog oss till dagis, lussade lite och sedan åkte jag in på skolan och plågade mig genom dagen, gick faktiskt bra=)

Nu sover båda grabbarna och jag kollar på Harry Potter fyra, någon som vill komma? =)  Jag bjuder på blåbärs glögg.

Bilder sen i fredags


Fest fin                 Kira äter mig!               Oh mama!När festen är som bäst, bör nämnas; var endast en kille på förfesten.


Wanted dead or alive!


SÅ var den kvällen slut =)

Grattis Emma Wiberg!

Det är bara Emma Wiber som lyckas stanna upp en hel kö, bara för att hon har en triljon med påsar, fickor med hål och ingen alls kolla på vad hon har lagt sitt leg! - allt detta skedde på just Systembolaget, lyckat. Särskilt när man möter någon man helst inte ville träffa, Nej, inte du Bosse :)annars igår hade jag skoj. Festade med my girls och Sebastian. Vi var först hos Isabelle och tog sedan bullen in till city. Blev G3, för det kändes som en bra val. Jag frös och vi sjöng i kön, väldigt uppskattat av killarna framför. hehe.
Väl inne inser vi, eller jag, att detta var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, vad kan jag inte säga här utan att låta rasistisk, men träffade en svensk kille som ville få sig något, men jag förolämpade honom och gick min väg. Tror inte killar kan ragga på ett snyggt sett nuförtiden.

Idag har shoppat upp mina sista kronor från skatteverket och nu väntar jag på Kim och Emä och lilla Kira å sen ska vi äta skräp.

Vad händer ikväll då? Det låter vi vara osagt.

hehe

Min tristess har gått över till lite mindre tristess;

Glädjeflickan i rättstvist

Det var glädjeflickan och kunden Erik som hade tillbringat natten tillsammans. På morgonen när Erik skulle lämna sitt sällskap, ville han inte betala för natten? Hon reagerade naturligtvis och kontrade med att dra honom inför tingsrätten.

Den stora dagen kom och förhandlingarna skulle just börja då en mellanstadieklass träder in i tingssalen. Domaren inser genast problematiken och kallar till sig glädjeflickan samt Erik. Han säger att med tanke på moralen i fallet så måste man låtsas att det inte är en uppgörelse mellan en kund och en glädjeflicka utan mellan en säljare och köpare av en lägenhet.

Förhandlingen inleds med att Erik får förklara sig:
- För det första var lägenheten fuktskadad.
- För det andra var skithuset beläget alldeles för nära vardagsrummet.
- För det tredje var lägenheten alldeles för stor.

Sedan blev det dags för glädjeflickan att bemöta Erik:
- Vad gäller fukten i lägenheten så var han väl förberedd då han hade tagit på sig dubbla regnrockar.
- Vad gäller skithusets belägenhet i förhållande till vardagsrummet så kan det knappast spela någon roll för han sprang fram och tillbaka mellan de två rummen titt som tätt.
- Slutligen vad gäller lägenhetens storlek så går det inte att komma med möblemang för en etta när man skall flytta in i en fyra.


Thank God its friday!

Nu är det värsta biten över, och då pratar jag inte om stormen ute, utan att nu är tentan gjord! Och jag är bra säker på att jag klarade mig också. Hade pluggat precis på det som var på tentan, men det betyder verkligen inte att jag klarade det. Men hoppas, som alla andra gånger på ett bra betyg.

nu sitter jag på skolan och ska hitta mig mod å ta mig ut i stormen och åka hem. planen var att träna men mina knän sviker mig. :(

Sen blir det hem till tjejgänget å festa=)

Finfrämmande och kladd.

Idag har Emä blekt mitt hår. =)Ja, lite knäpp ser jag ut, men när ser jag normal ut egentligen?
Kira! <3

Dont read.

Jag är så förbannat arg! Hur kan man vara så himla dum?!
Det var ett misstag, ja något så fruktansvärt. Varför kan jag aldrig lära mig?
Det som en gång var, kommer alltid vara, folk kan inte förändra sig, allra minst jag.
Jag är en rutten människa många gånger, vad detta beror på vet ingen, inte ens jag, inte ens mina föräldrar, eller ALLRA MINST dem rättare sagt.

Nej, jag blir så besviken. Ska det vara så jävla svårt?

För de som inte förstod det, så pratar jag bara en enda person, och denna person igen.

Ja, Emma har klantat sig igen.... Vem får ta skiten ?
jo, jag.

My love!

Nu har min Emä anlänt Östersund! vad gör jag? Jag sitter hemma och pluggar. Är dock väldigt sugen på att gå över till Kim och leka med barnen ute i snön, men nu ska det pluggas en stund.

Blev ingen skola idag, kroppen sa åt mig att sova lite extra, och vad vann jag på detta? sitter nu i träningskläder och är super hungrig! Denna förbannad mat man ska äta JÄMT! aja... hårdbröd med ost.... mums! =)

Ikväll blir det förhoppningsvis träning med Emä, så får hon se vad vi gör =)  grymt :D

läsarfråga - skaffa katt

Jag funderar på att skaffa katt. pojkarna är så pass stora nu så jag tror det ska gå bra. Sedan reser jag sällan bort, och det är så ensamt här när jag är själv, så varför inte en liten katt som terapi?

Så vad tycker ni?

Ja eller nej?

Yes! helgen är räddad!

Leverans på väg vilket betyder att min helg är räddad! Fredagen är redan spikad men nu även lördag! Den som vill joina är välkommen till my place at nävervägen 14. Jag kommer sitta i soffan å glassa!Grymt!

Gastrisk bypass.

Jag har nog sagt det förr, men kommer nog säga det igen. Jag är helt klart emot all form av operation i samband med övervikt och fetma.
Vad beror fetma på?
-finns en rad faktorer som man kan rabbla upp, bland annat ökade fettceller, både i antal och i storlek, arv och sociala faktorer. Menhur man än vänder och vrider på detta och försöker hitta ursäkter för sin övervikt/fetma så kommer man alltid fram till två faktorer; Kost och inaktivitet.

Överviktiga och feta har gått ned i vikt förut utan operation, varför kan inte folk nu?
och varför var andelen feta betydligt mindre för bara 100 år sedan? - Det handlar om vanor, stress, kost och inaktivitet!


Jag vet flera som gjort denna operation eller liknande, men bara EN av dem kan jag stötta, men frågan är om även denna hade klarat att gå ned i vikt, om den tänkte på detta i tid, innan det vart ett sådant stort problem?

Ja, jag vet. Jätte lätt för en tjej som aldrig varit överviktig att säga det!
De jag har pratat med som lyckas gå ner i vikt säger att det är svårt! men varför ska man ta denna fuskgenväg? Vad kommer det att ge för konsekvenser?

Sedan, till det jag ville komma fram till egentligen; Ja, denna operation ger viktminskning, men vad förlorar men på detta om man räknar bort fysisk aktivitet?

Med fysisk aktivitet;
 • ökar du uthålligheten
 • sänker blodtrycket
 • förbättrar ventilationen
 • förbättrar slagvolymen
 • förbättrar blodsockerhalten
 • förbättrar förmågan att bibehålla blodvolymen
 • stärker upp benstommen - minskar risken för benskörhet
 • förbättrar sömnen
 • förbättrar balans
 • -ll- koordination
 • hjälper mot depression
 • minskar belastning på leder
 • minskar risken för sarkopeni
 • normaliserar aptitregleringen
 • ökar muskelmassa
 • ökar insulinkänslighet - bra!
 • bättre självkänsl
 • ökar koncentrationen /inlärningen
 • förbättrar minnet!

och nu räknar jag inte med det sociala fördelarna som att vara med i en förening, träna med en kompis, eller bara ta en promenad.


Med detta inlägg vill jag inte starta en diskussion eller hoppa på dem som nu gjort denna operation, utan jag vill bara säga vad jag tycker om detta och jag tror att det kommer ge tråkiga konsekvenser!

vill du gå ned i vikt? Ta kontakt med någon som är utbildad inom detta, inte operationer eller läkemedel!


ensamstående och studerande.

Varje minut är dyrbar. Behöver egentligen si så där tre-fyra timmar extra per dygn för att hinna med allt som behövs göras, men nu är det inte så! Utan jag får prioritera. Tenta på fredag och det betyder att det blir snabbmat och inte mycket städning i lägenheten. FOlk klagar på att jag inte städar, men jag känner att plugget går före.
Som just nu, sover minsta grabben, äldsta sitter och knåpar på sitt rum, och jag läser om laktosintolerans. Dödstrött och hungrig, men vad måste man inte göra?

MEN! på fredag efter tentan blir det lunch med bästaste Sebbo, och sedan på kvällen blir det kanske fest, och eventuellt någon utgång. Får se vad som sker. Vill helst inte ut sent eftersom jag saknar min sömn!Det var kul så länge det varade.

Denna helg blev inte alls som jade hade tänkt, på både gott och ont. Fick iaf mysa med mina syskonbarn idag och det var ju inte igår kan jag lova, nej, för igår var det med en annan barnrumpa ;P

Idag var planen jamtli, det blåste, barnen skrek och det var folk ÖVERALLT! och oftast ivägen!
men sedan blev det fika på stan, middag med bror och ny glöggmys med grabbzen..

Imorgon; vila...

SPD

Eftersom Sebastian ville svika mig idag, den lilla chokladbollen (SPD) så fick jag äta äckliga rester till middag!
Men som kvällsmys åt jag lite pepparkakor och blåmögelost, och givetvis cola till. Mums!


Thank God It's friday!

Nu strax har jag pluggat klart för dagen. Blev inte mycket med kostplaneringen då jag inte hittade mitt passerkort, men jag har pluggat till tentan och det har gett stor framgång! Sjukt nöjd men nu är jag kissnödig, trött och hungrig. Äta lunch och sedan hämta mina små grabbar för sen äta tacos!!!!!!!!! <3


Jag saknar dig E! Kom uuuuuuupp!

Kärlek och svartsjuka.

Simon berättade en rolig sak igår på vägen hem till sunkvalla. Vi pratade om kärlek, och hur mkt den är värd. För att veta om det är en riktig kärlek eller bara på lek så kunde man fråga "Är denna person värd lika mycket som om  man åker till Strömsund för att köpa smör?" - Åker man till ström frivilligt, eller ja, för att köpa smör då är det verkligen kärlek så säg! För vem åker till ström?!
Jag åkte bara dit när min mormor fortfarande levde, nu åker jag bara dig om min Emelon är där.
Möjligtvis att jag följer med mamma på systembolaget och sedan en sväng på dollar, men det är ofta under hot! -Typ.

Nej, den tiden är förbi då man ville vara i ström. samma kriminella snubbar som bor kvar. Nu vet jag detta eftersom en av dem råkar vara mitt ex. En väldigt intressant filur faktiskt. Folk är både rädd och har respekt för honom, vilket jag har himla svårt att förstå. När man har rädsla och respekt för någon så borde denna person vara någon med makt, någon som kan kontrollera en, men saken är den mitt ex är som en björn, stor och fullständigt korkad! Mer blåst människa kan man faktiskt inte hitta. Skönt den tiden är över. 


Nu till den andra delen av rubriken, som egentligen är där för att vilseleda er, men den har lite med den dröm jag drömde om i natt. Verkligen jätte skum dröm! För att inte avslöja för mkt så i stora hela handlade den om en Casanova (inte jag) som påstod vara kär i en tjej men samtidgt ligger med sitt ex. Sedan när detta sjukt roliga dilemmat blir påkommet, så väljer killen inte den han är kär utan sitt ex. Varför detta? humm.

Vad är då slutsatsen? Att jag är svartsjuk. Men för att vara svartsjuk borde man ju vara kär? Grejen med kärlek är att hur kan man vara kär när man älskar sig själva så himla mkt? ;P


Nej, men ska man återgå till det man borde eller? Kostplanering och tentaplugg, here i come!

RSS 2.0