Utkast: Jan. 31, 2011

okej, kanske om man skulle återgå till studierna???




<a title="Nykter och har dödskul! on Bloglovin" href="http://www.bloglovin.com/sv/blog/2109419/nykter-och-har-dodskul/follow"><img alt="bloglovin" border="0" src="http://www.bloglovin.com/widget/bilder/sv/widget.gif" /></a>

bus!

jag är så tacksam att mina barn än så länge (peppar peppar ta i trä) är lättroad. Det enda jag behövde göra när milo lekte fotograf var att undvika kameran.. synd för jag ville ju vara med men ni ser ju lite iaf =)bus med min äldste.

sexig underkläder.

Vad är det för mening att köpa sexiga underkläder när ändå ingen ska se dem?
brukar faktiskt gå runt bara i mina sexiga underkläder så att grannarna ska se, någon måste ju någon nytta av dem, för inte får jag någon nytta av det iaf!
Fast det kanske skulle sluta i hjärtinfarkter lite här och var!
Så om det kommer ut på en löpsedel "rekord många hjärtinfarkter i en stadsdel i ÖStersund" kan ni stolta berätta orsaken, eller komma och kolla själv vett ja ;)


tråk-måndag

nu är måndagen slut och jag inte gjort det jag hade planerat. sitter och äter middag nu och sedan ska jag mysa med barnen, väntar på att min mor ska ringa så jag kan hämta mitt sista paket (egentligen inte sista, men det sista jag beställde är det bara strul med)

ikväll blir det plugga så jag kommer vara väldigt tråkig. kommer nog vara rätt tråkig hela veckan, förutom fredag :D

Skeppet har seglat.

Det fungerar inte så att man kan komma en gång i månaden, och nu menar jag inte den kvinnliga menstrationen. Mitt skepp har seglat, och du valde att inte åka med. jag är ledsen.

nog om tråkigheter!
Ska berätta kort om min vecka; sjukt mkt skolarbete, makeuprådgivningar, barnkalas och dans!
Har fått en utmaning från en kompis som jag ska genomföra på krogen på fredag (om inte Ericas telefon dör). Mer tänker jag inte säga, utan den som är nyfiken får ta sig till krogen, vilken nu det blir, jag kan höra av mig om den detaljen senare..
ikväll; lägga barn och plugga!!!!! :(:( börjar bli lite skolless nu :(

date!

Nu blir det dipp med grönsaker med min griniga mor.
just nu är min gode vän Andreas på date så om någon vill jävlas så gå på fd subway å slå er ned! :D

tråkig blogg jag börjar få

Att åka pulka i en hemgjord pulka backe är skoj för stora och små! kan vara livsfarligt men äsch, jag hade ett rep, och så gick det inte så fort heller.
idag har jag en bra dag! bestämt mig för att skriva in mig på step in! ska bli sjukt roligt! dessutom får jag träffa två av mina bästa kompisar nästa vecka! snacka om morot för studierna!

Känner att min blogg börjar bli tråkig. händer verkligen inte i mitt liv just nu.
jag har planer om att festa nästa fredag men jag vet inte Vad, Vart eller med VEM än. Så det lär nog sluta som i vanlig ordning. Men jag ska göra mitt bästa så att det inte sker! jag vill dansa!


kort uppdatering.

nu är jag hemma hos min mor i Fyrås. Händer inte så mkt för tillfället. pojkarna kollar på harry potter och jag sitter här vid mammas nya dator, som går fort för omväxlingsskull. den hon hade innan var något så fruktansvärt långsam!

fick träffa LINNEA idag :D jätte kul! fick även träffa hennes vän ida, men jag hann inte lära känna henne något. är lite kaotiskt att ha med barnen på stan.
andreas var också med, haltandes.

kissnödig.

Det är riktigt illa att man är så kissnödig att man inte kan resa sig upp uta att riskera att urinera på sig. haha. och långt är det till toaletten, nej då löser jag problemet med att sitta kvar. totalt logiskt!

nej packa ihop sakerna och gå ner på stan är en bra idé, ja och kissa där emellan också :D

typiskt bra dag.

Måste göra lite omväxling i bloggen genom att säga att idag mår jag bra! Av flera olika orsaker. bland annat pga mina vänner. min absolut bästa vän kommer på måndag och min andra absolut bästa vän kommer ha kalas här i stan nästa helg och det är så något jag kallar typiskt bra! <3

Sedan har jag bestämt mig för vart jag vill jobba efter skolan är slut. och det känns toppen.
ska bara komma underfun vad jag ska jobba med nu i vår och i sommar. blir nog vården mest troligen.
idag har jag varit duktig känner jag. läst lite om laben som vi gjorde i tisdags och nu har jag tagit mig an mer kunskap än vad jag hade innan.

planen var att jag skulle klippa mig idag, men får om personen hör av sig. Det är alltid en överraskning. sen ska jag iväg och handla mat och hämta ut ett ytligare paket med kläder. sedan hem och laga mat till min a kottar och sedan plugga igen efter det somnat. blir en bra dag idag.

är också glad för jag bestämde mig för att åka till mamma i helgen. orka inte vara hemma när jag är så hängig (dock inte nu :) )

fick precis meddelande från min frisör att hon är sjuk så jag åker nog och handlar direkt och pluggar lite hemma. får se hur jag gör... humm...

ja.. bra dag kort och gott!
mer kommentarer skulle göra det ännu bättre ;)

så ..nu var det bloggat.

en vän påminde mig om att jag hade en blogg, kanske ska uppdatera den också. :)
Det som händer just nu, min vän har nyss åkt hem och jag sitter i pyjamas och försöker få ihop en beställningsorder från mary kay. Snart där :) ska försöka få hem mer ögonskuggor. sånt är så roligt =)

plugga? det har jag glömt. får ta det imorgon. är tydligen helt ledig från skolan på fredag så imorgon måste jag verkligen plugga!!!

färdig.

Nu var kundmailen ute iaf, ska sätta mig och finjustera rapporten nu och sen ska jag hem och äta lunch och plugga både idrottsfysiologi och produktfakta. har inte haft en hudvårdsklass på ett bra tag nu så  måste värma upp hjärnan inför morgondagen.
Har bara två klasser denna vecka men det är lagomt. tycker fortfarande det är roligt men vill inte ta på mig för mkt, måste tänka på barnen och skolan också. fast då kvällar är de gärna med sin morfar :)

tack å hej


piss!

vilken dåååååååååååålig start på dagen. hade ätit frukost imorse men blev ändå sjukt hungrig! tänkte gå till fiket å köpa en frukt och en kopp te och upptäcker då att min plånbok är hemma!!!!!! kan inte ens ta mig hem med bussen! skit!
nej nu ska jag göra klart den här förbannade rapporten och sedan ringa pappa å be om pengar och sedan åka hem och jobba med företaget istället. skolan går inte bra idag :(



idiot hotmail!

Vad sjukt less jag är nu! suttit och lagt in kundadresser i hotmaillen och sedan försvinner hälften!! orkar inte det ikväll.
är sjukt opepp för morgondagen. vill bara sova bort hela veckan. vet inte vad som börjar hända nu, bara så sjukt jobbigt.
imorgon blir det fortsätta med kunderna och sedan göra klart labbrapporten och sedan försöka ordna barnvakt för tisdag och onsdagkväll. någon ?

nej nu måste jag sova. kanske vaknar på ett strålande humör imorgon bitti ... kl sex... ha!

så kan det gå.

Dra lärdom från en som vet, man ska aldrig lära barnen något man själv inte skulle stå ut med.

Jag lärde barnen att bowla.......

:)

En rolig lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: milo och gabriel
Vad gjorde du kl 08 imorse: dukade undan frukosten mest troligen.
Vad gjorde du för 15 min sedan: satt i soffan och kollade på robotar med milo (som jag fortfarande gör)
Det sista du sa högt: Titta!
Det senaste någon sa till dig: Lea

Vad har du druckit idag: Te och cola
Vad var det senaste du åt: chips ( ser bra ut de två sista frågorna för en hälsovetare;P)
Vad var det senaste du köpte: leksaker. pussel och duplo.
Vad är det för färg på din ytterdörr: beige, som resten av denna stad.
Vad är det för väder hos dig nu: Snöar en massa!

Godaste glassmaken:
chokladkross
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: det enda jag tror på.
Sover du tungt: nej inte sen jag fick barn
Drömmer du mardrömmar: ja, dessvärre
Trivs du med ditt jobb: pluggar och det trivs jag jätte bra med och söker jobb.

Favoritklädsel:
gina
Favoritlåt just nu: har ingen direkt. rixfm är det som spelar hos mig. 
Vad ser du om du tittar till höger; En milo
Vad gör dig glad just nu: vetskapen om att jag och mina nära är friska och har det bra.
Vad ska du göra härnäst: Äta lunch och sova.

Höger eller vänsterhänt:
höger.
Humör just nu: helt okej för att vara supertrött. mysigt med söndagsfilm med kidsen.
Favoritgodis: Allt
Kläder just nu: Myskläder
Sommarplaner: jobba så mkt som möjligt och sen åka till göteborg!!

Hur många kuddar sover du med:
bara två :( 6 om man räknar prydnadskuddarna.
Spelar du något instrument: Absolut inte! luft gitarr på sin höjd för allas bästa.
Morgon eller nattmänniska: Morgon, om jag har fått sovt bra. orkar göra mest från morgonen. men gillar att vara uppe länge också, men då blir jag inte morgonmänniska dagen efter.. ondcirkel :P
Vad är viktigast för dig: barnen, vännerna, skolan och mamma :D

Är du kittlig:
nej!
Snarkar du: ja, periodvis. men pratar i sömnen!
Stjärntecken: vädur
Äckligaste insekten: myggor! inte äckligast kanske men mest irriterande
Längtar du mest efter just nu: sova :D

tips?

det snöar och snöar ute.. lite nervös inför morgondagen att ta mig till dagis. suck! enda nackdelen med vintern! och den nedrans kylan då, men förutom det så älskar jag vintern (försöker övertala mig själv nu)
har inte tagit mig ut idag, orkar inte något idag. barnen river lägenheten så grannarna lär väl ringa soc snart. haha.

någon som har ett tips på något skoj man kan göra inomhus idag?

trööött.

jag är så sjukligt trött och jag har två pojkar att se efter. är så trött att jag kan kräkas, mitt tålamod är inte alls med. ungarna vill ut men jag orkar inte ens ta mig upp ur soffan. ungarna har iaf fått frukost.
usch...
vad ska ni göra då?

demoner.

vilken jobbig dag det har varit, rent psykiskt alltså. mina demoner har förföljt mig mest hela dagen och vet inte hur jag ska få bukt på dem... :(

ett tillägg; folk går runt å blir gravida runt omkring mig. skit jobbigt. vill ju också.

obra

orkade inget bad idag, måste ha någon med mig och jag orkar inte ringa runt och fråga när alla säger nej ä iaf. så nu ska ja och barnen ta oss till stan och köpa ett pussel. milo blev så glad när jag kom med förslaget. :)
jag är sjukligt trött, har legat och halvt sovit i soffan och vaknade med att barnen var i min (dyra) pyssellåda. milo hade dessutom byggt en koja med hela lägenhetens alla sängkläder i köket.
att sova när barnen är vaken är typiskt obra!


bada?

Vad har dagen att erbjuda? jag är för trött för att göra saker, men gör jag inte saker kommer tröttheten att ta över mig, bästa är att hålla igång. skönt att gå ut å leka lite. skotta snö och få lite frisk luft.
min äldsta son har gjort bananmos på bordet, mysigt :)
vad ska ni andra göra? inga förslag? vore kul å bada men drygt själv...

sova?

Åh, sova är så underskattat! Denna natt har varit riktigt jobbig. Först så ville min kropp inte somna, trots jag var trött och sen hade jag en kille i sängen som vred sig hela tiden, tidigt imorse (tidigare än nu) så kom min äldsta och skulle också dela säng. Sova är en bra idé, men mina söner håller inte med. så det är bara att köra på, att känna efter är bara dumt!
Synd man är ensam, skulle vara trevligt med sällskap på morgonen, förutom min hjärtegull då förstås.

igår kväll hände det som jag inte trodde skulle hända igen, och denna gång var det riktigt otäkt. Vet faktiskt inte vad jag ska göra längre. :(

nu sitter jag och barnen inne på toaletten och leker med maten, alltså plastleksaksmat ;-)

middagen

Kvällen blev förresten jätte mysig. trevligt sällskap och god middag :-)
Nu kollar jag och andreas på lets dance ;-)

min senaste utmaning.

Har fått utmaning att hålla så många hudvårdsklasser som möjligt innan den 31, och jag gillar utmaningar. frågan är bara hur jag ska få tid? barnvakt måste ordnas. tider måste bokas och folk måste hittas, och resten löser sig :)
jag hoppas på att klara min utmaning, någon som är med?


Sen uppdatering, men värt att läsa ändå!


Jag hade tyvärr inte tid att uppdatera bloggen förrgår eller igår eftersom "mitt" internet vill inte fungera. så tänkte ta det nu :)

tisdagen började iaf med att jag drog med mig ett ton med pakning + skridskor och hjälm. åka några varv på isen på skolan. Var riktigt kul. gjorde bara 20 varv för jag blev så mör i benen, inte van vid skridskor än :) snart blir jag hockyproffs vänta bara!!
Vad hände sen då? mitt minne är bra med kort, som det brukar säga. jag duschade iaf, pluggade och sedan hade jag en föreläsning om bland annat "sura-bas" och lite snack om "lapprapporten" söt den där finnen ;) (inte ackne)
Sedan efter det sprang jag ned till min goda vän Sara och åt en god middag och sedan gjorde vi oss klar för dance hall.
Inte riktigt min grej. gillar att skaka på rumpan, men inte på huvudet! när jag säger att jag var yr i två dagar efteråt så överdriver jag inte. kan också ha göra med mina dåliga matvanor!
kvällen blev kort, mådde riktigt dåligt så jag åkte hem och däckade i sängen.

Onsdagen; Började dagen med lapp (lab) som var rätt intressant. Vi skulle ta syreupptagning och koldioxidproduktion. Emma och Jesper var försökpersonerna denna gång.



Efter labben så satt jag mig och skulle skriva lite men gick lite dåligt då datorns batteri tog slut =/
jaja, skoldagen var inte så intressant efter det. vi hade excel-genomgång och lite prat om lapprapporten igen, och sen fick vi sluta tidgare. Jätte bra! ... för de som tänkte att då kan de plugga.. sämre för mig. haha.
Jag satt väl en timme drygt och flippade på med min rapport men sedan lessnade jag och gick ner på stan för att träffa mina gode vän Andreas :)
Spenderade sjukt mkt pengar på pysselgrejer (men återigen, allt dett för mitt välmående! alltså jag måste ha komma på ultimata ursäkten! fungerar på allt :) )


Efter ha slösa si så där 1000 kr tyckte jag att jag förtjänade mat ute på stan (totalt logist, inte sant? nej, men ni kommer lära er att inget är logiskt med mig)
Blev sallad på salladsbaren.


Mkt trevligt samtal hade vi, om allt möjligt sjukt... Är det ok för dig andreas om jag drar upp det? heh. var väl om någon mindre viktig kollega, och sedan om sex med vissa personern och sedan vad mer? operationen kom nog på tal också.. humm. ja det var kanske inte så intressant trots allt.

Sedan efter det måste det ha hänt den absolut viktigaste grejen på hela dagen! Jag och andreas gick på konsum för jag skulle köpa blekmedel och cola. :) och andreas bestämde sig för att köpa ett tuggumi paket. men det är något han sent kommer att glömma... paketet ville inte som han ville, eller så ville den det?

ja, se och lär....
påsen gick sönder, så att han inte kunde öppna. något frustrerad Andreas. si så där 20 minuter senare. en riktigt nöjd andreas!

Sedan efter det tog vi en liten promenad för vi ville inte åka hem ritkigt än (och jag är tacksam för det)
för när jag kommer hem, strax efter halv åtta, hade det tydligen hänt en våldtäkt precis vid hållplatsen bredvid där jag bor! så jag måste ha kommit 15-20 minuter efter! Ursäkta min fula svenska men vad i helvete tänker vissa människor med?!?!?!?!?! Jag tänker bara på den stackars tjejen. vad hon har utsatts för. inte bara just vid händelsen, utan resten av livet! vilken rädsla hon ska bära på! Hoppas de får tag i de där idioterna! kollektiv kastrering är vad de behöver, och då menar jag inte bara pungkulorna!!!!!!!! upprörd, UPPRÖRD!!!!

kom hem, och hade tråkigt. städade ur min plånbok och min pyssellåda. min plånbok mår bra nu...


Sedan dagen igår hände det ingenting, jag var bara hemma. planen var att åka på skolan å plugga och åka skridskor men när jag vaknade så var jag så sjukligt trött!

Idag händer dessto mer roliga saker! min lilla vän Amelie kommer hit på middag med hennes son, som jag inte har träffat än, så det ska bli spännande. milo ser också fram emot det.
men första; duscha och handla. inte plugga alls idag :( skit.
men jag har ju hela helgen på mig......













and off she goes...

Nu snart börjar min föreläsning; energiomsättning. så jag försvinner ett tag. Efter föreläsningen går jag direkt till min vän Sara och ska se vad vi hittar på för tokigheter :)

tja tja

revansch

Jag behöver en otrolig revanch sen gårdagen som gick åt pipan både från morgon och sedan på kvällen, dagen var lite bättre.
Dagen idag började dåligt, då jag försov mig, men sjukt vilken energi man har när man har bråttom!
Sedan när jag kom på skolan blev det träning. skridskor denna gång. vet inte hur långt jag körde men bra puls fick jag iaf.
nu ska jag plugga. jag SKA plugga... jag skaaaaaaaaaaaa plugga.
okej nu måste jag seriöst logga..


piss off.

Måste bara tillägna detta blogg inlägg till de vänner som har funnits för mig de senaste veckorna, trots att det inte är många. Nu vill jag inte att folk ska bli ledsna för att vi inte har haft kontakt. Vissa vänner behöver man inte prata med jämt utan man är vänner ändå. Nu menar jag vänner som man har varit mkt med, litat på och har funnits där för varandra. Sedan sker en förändring och sen förändras realationen.

Hanna <3 och Andreas <3 har hjälp mig genom detta på olika sätt. jag är inte den som pratar om djupaste känslorna, men att bara finnas där och umgås med mig har gjort jätte mkt.

Det suger verkligen att separera från någon, trots att man skiljs som vänner. Att ha två barn man inte kan träffa varje dag, trots att de är bara 500 meter bort. Att sitta själv om kvällarna och inte veta vem man ska höra av sig till. Att inte veta om det finns någon som orkar lyssna.

Detta år är tillägnat till mig, och bara mig. och det är för att jag ska kunna må bättre och i sin tur kunna ge mer kärlek till andra. som det gamla ordspråket "för att kunna älska andra måste man älska sig själv" och det ligger verkligen något i det.

Så... nu kommer jag bara prioritera vänner som gör mig glad! jag orkar inte anstränga mig längre. Slut på att bjuda hem folk på fika, middagar, fester etc etc. Jag har nästan aldrig! blivit bjuden på något, förstår inte varför jag har orkat?!

hur som helst..

hanna...

andreas....


tack!

trött emma.

Haft en riktig seg dag idag! bara skola med ett litet avbrott när jag mötte andreas på en stan och fikade lite ( tack igen ).
På eftermiddagen har jag haft den tyngsta föreläsningen i världen! ska nu sätta mig ner och gå genom anteckningar och bläddra i boken, som dessutom är på engelska och se om jag fattar något av det han sa. Tror ärligt jag förstår mer ur boken än föreläsningen. tror jag är trögare än vanligt idag.
tung kväll, blir nog inte att jag går till kim ikväll.

och sen är jag såå trött. varför är jag inte pigg efter 11 timmars sömn?


och förresten, det skiter sig med allt som har med träning att göra. Universium vill inte att jag ska träna, allt är emot mig. gaaah. ska iaf åka skridskor imorgon och se om jag överlever. vi får se sedan om jag bloggar mera.

orkaaaa.

klart som tusan att när jag väl har bestämt mig så går det åt tusan!
Jag ville så gärna dansa lindy hopp, men då fanns det inte på Obrk och på lindy östersund var det endast en helg kurs just den helgen jag har barnen!  Vad är det med universium och att vara emot mig?!

Tusan!

tidernas tråkigaste dag: för er :-)

Idag blir det en riktigt tråkig dag för er bloggläsare. Jag har vigt denna dag åt studierna. Det enda avbrott jag kommer att göra är att laga middag (om jag orkar) och sen gå hem till Kim och bli klippt. Har inte råd att gå till en frisör, så jag tar risken hos honom istället.

Mer roligt att berätta idag? nja. La mig vid sju tiden igår och sov som en klubbad säl tills klockan ringde 6.15 och sen vaknade mina hjärtan. Skickade iväg dem på dagis och här sitter jag nu.

På fredag blir det mys iaf, ska äta taco med en nyfunnen vän och sedan kolla på lets dance, vet ej om hon vill det men det går alltid att övertala. :)

vad har hänt?!

vad har hänt med min blogg? 5 kommentarer på två dagar?
kanske dags att jag börjar skriva om något viktigt då =) haha... eller neeeee. inte riktigt min stil!
Nu står jag här i hoodtröja och långkalsonger. min dresscode :P nej, inga bilder ;)
Har varit ute och skottat och förbränt lite kalorier!

Jag vill dansa... ja just ja, skulle anmält mig på en danskurs. men måste har lite mer info. suger att det är obligatoriskt. kan inte gå varje vecka dessvärre. ska kolla med min far om han vill vara en fast barnvakt varannan tisdag eller vilken dag det nu är. Har tyvärr ingen danspartner men jag ska gör det ändå! dags att jag börjar leva mitt liv nu.

morgon.

Här i detta hushåll börjar vi morgonen med att äta kaka. väldigt hälsosamt. la mig runt halv ett och fick sovmorgon enda till halv åtta, vilket är väldigt ovanligt. idag ska vi ut och leka i snön så barnen blir riktigt trötta. ska lägga dem tidigt ikväll då det är dagis och skola imorgon.
ska se premiären på solsidan ikväll och läsa lite inför imorgon, annars blir det en lugn kväll.

nu luktar det illa här, dags att inta mammarollen igen då.

Någon som känner igen sig?


allting blir inte som planerat..

kvällen blev inte riktigt som planerat, men trevligt ändå. åt lite gott och kollade på en film istället, sensless. Den rekommenderas :) om ni gillar att skratta förståss.
har bjudit på mer kläder på tradera, det är en drog!
nu har jag iaf gjort mig ordning och ska hoppa i säng. nu är snart denna helg slut och har inte hänt så mycket. till veckan är det fullt upp med kursstart, träningar och träffa lite olika folk så det ser jag fram emot.

god natt

pizza.

Min ekonomi har spruckit denna månad vilket som då jag har handlat kläder till barnen för över 500 kr, så jag tänker gå ut å äta pizza till middag.
Blev lite less, kylen var tom och mjölken hade börjar klumpa sig. Stackars barn som ska växa upp med gammal mat.
väntar på andreas ska höra av sig sen ska vi iväg och käka lite pizza!!

lär vara lite tomt på restaurangen då alla har nya nyårslöften men skönt blir det!

Erika <3

skäms lite nu..
i mitt förra inlägg glömde jag nämna en anna by som en vän och flyttat till (ja, alla bra vänner flyttar ifrån mig :() och det är funäsdalen! har inte glömt bort dig alls Erika, bara att jag precis hade kontakt med de andra nyligen. hoppas på att vi kan ses snart. min son saknar din dotter. sött =) kanske blir nya inlaws ;)

nej nu klättrar milo i skåpen, kanske ska rädda honom från att ramla?
ja...'

mina fina vänner


Idag blir det spelkväll med lite trevlig folk =) Innan ska jag baka och städa så de ser hur min lägenhet INTE brukar se ut ;P hehe.

sitter och funderar på lite olika saker. mest vänskap faktiskt. Vad är en riktig vän? en som hör av sig coh frågar om de vill ses? ringer/smsar och frågar hur man mår? eller en vän som hör av sig när den själv mår dåligt? oj, lite ledande fråga. men jag kan själv säga att jag inte är en toppen vän, men jag gör mitt bästa. har några få personer varmt om hjärtat, tyvärr är de sprida över hela sverige. (göteborg, sthlm, dorotea och edsbyn).

har iaf planerat att åka ner till hanna så fort som möjligt men inget passar ju. har skola jämt och när jag inte har skola så har jag barnen. Vill inte ta med dem första gången eftersom jag vet inte hur de skulle palla att vara på ett tåg i några timmar. eventuellt om jag har någon med mig.

Till sommaren har jag iag önskemål om att vara ledig sista veckorna innan skolan och tänkt att åka ner till göteborg och träffa John.

Emelie vet jag inte hur jag ska få tid med. men måste ordna det på något vis!!!
dorotea är nog värst. drygt att åka buss så länge. har ju ingen bil längre... men det ska också ordnas! Vill ta vara på mina fina vänner!

trött och tråkig dag.



Nu börjar nästa kurs. Idrottsfysiologi, och jag har redan börjar tjuvläsa lite i boken och den verkar riktigt bra. trots att det är på engelska förstår jag relativt mycket så det känns lovande.
Idag är det fredag och det betyder inte utgång utan hemgång. eller jag, ska vara hemma med småttingarna och kolla på lets dance. Utan sällskap, men skönt ändå =) kanske käka lite brända popcorn.

Det är så konstigt ibland, att man kan vara så osäker i vissa tillfällen men på skolan och på krogen trivs jag. varför är det så? mest troligt är det personerna som gör det.

Har jag berättat att jag ska till sundsvall den 5-6 mars? Ska gå på andra chansen på melodifestivalen!

jag är så trött! har sovit dåligt i flera nätter nu så jag längtar till min säng!



Annars är denna dag rätt tråkig, tvättar kläder och kollar på barnprogram, dock inte ungarna.

jag är så snygg, visst ;P

jag har såååå otroligt roligt liv! med barn, nyktra fest och rock N' roll! =)

fest med lekar och god mat och trevligt folk.

feeling gooooood


Måste säga att jag mår redan mkt bättre! Jag har hittat balansen i mitt liv nu, bara några små detaljer som ska fixas. så som ekonomin t.ex. men det är påväg. fick bra kommentar på min labrapport så jag är lite stolt. klarat av hela anatominkursen för hoppsningsvis. Får se betyget nästa vecka.

Jag har planerat in mitt liv nu i två veckor bara för att JAG ska må bra. detta år ska vara mitt och barnen, och de personer som väljer att vara delaktig.
Andreas har ju valt att vara det och det är jag glad över. kul att få en ny vän man kan prata mkt med. :-)

Tänkte slänga in en bild på mig sen jag var och fikade med Andreas, putte och anna anka. (ja, klart det är den riktiga!)

saknar och älskar hanna.. :)

Måste säga att jag mår redan mkt bättre! Jag har hittat balansen i mitt liv nu, bara några små detaljer som ska fixas. så som ekonomin t.ex. men det är påväg. fick bra kommentar på min labrapport så jag är lite stolt. klarat av hela anatominkursen för hoppsningsvis. Får se betyget nästa vecka.

Jag har planerat in mitt liv nu i två veckor bara för att JAG ska må bra. detta år ska vara mitt och barnen, och de personer som väljer att vara delaktig.
Andreas har ju valt att vara det och det är jag glad över. kul att få en ny vän man kan prata mkt med. :-)

Tänkte slänga in en bild på mig sen jag var och fikade med Andreas, putte och anna anka. (ja, klart det är den riktiga!)

Nytt år, ny Emma. (eller ska jag byta namn, möjligheternas år!)

Som ni har förstått så har jag inget eget internet hemma och inte kommer jag skaffa något med min urusla ekonomi. Har 1000 kr kvar till mat varje månad så hittils så har jag fått norpa från sparkontot som sagt med säkert börjar magra. Försäkringskassan(FK) är som vanligt otroligt sega. Denna gången ska jag skicka in ett pappa på hur stor yta min lägenhet på, för nej. det går inte ringa in och säga det och Ja det har tydligen stor betydelse, varför vet jag ej. De vet ju hur hög hyra jag har.. Aja.. inte därför jag bloggar, är knappast någon nyhet att FK sucks.

Nej, utan det är en annan sak. Egentligen skulle jag bara hålla tyst, men det orkar jag inte.
Julen har varit lite upp å ned, dessvärre mkt ned. Detta pga olika orsaker. Bland annat vänner. Riktigt kassa sådana. Mer detaljer om vad de har gjort och vilka de är vill jag inte ta här. Vill inte hänga ut någon, MEN nu har jag fimpat ALLA. (undantag finns alltid) och mitt nyårslöfte att ta hand om mig själv och skita i andra (i den mån jag kan)

Jag, som ni veeeet, dricker inget. Jag ska komma igång med hockeyn och dans förhoppningsvis. Jag ska lägga ned mkt tid på mina barn och saker Jag tycker om. och då har jag inte tid med vänner. Nu ska ni inte missförstå mig, jag tänker inte ignoera folk som lägger ned enerig på att höra av sig Till mig, utan det kommer jag hylla. (ni ska också veta att folk som hör av sig till mig är få). Jag umgås gärna med folk, bara de visar intresse. Jag har tröttnat på att vara den som hör av sig och engagerar ihop saker.

Jag kommer fortsätta att gå på krogen och dansa, men jag vet inte när nästa gång blir. Hade tänkt att åka i lördags men det sket sig såklart.

har jag berättat om juldagen? kanske inte. Kort sammanfattning; svett, förstoppad kö, borttappat kort(av en av de få nyktra människorna ute=jag), äckliga människor och dyra inträden. men får inte glömma trevliga människor som Hanna(mitt hjärta), Andre med ett as, Amelie och Britten<----en kille från england, om ni inte förstod :) hihi. men det övervägde inte kvällen för den söööööög. Kul början dock men lite dans :) 

jo men just ja.. tenta imorgon.. glömmer bort :P
Men ni som gillar min blogg kan alltid slänga in en kommentar, och ni som inte gillar kan ju skriva varöfr ;)
Adios.

RSS 2.0