Göteborgs spex! Varning för känsliga läsare.

Stoppade av polisen CHECK
Vilse i storstan CHECK
Glödlampsjakt i förbannelse CHECK
Kissa på Ullivi CHECK
Striptease på avenyn CHECK
Mooning ovanför Göteborgs konstmuseeum CHECK
Helikoptern ovanför Göteborgs konstmuseeum CHECK
Glidmedel runt munnen CHECK
Besegra "berg" CHECK
Balongendansen vid Göteborgs frihamn CHECK
Däcka på copp CHECK
Rida på lejon CHECK
Helvetes promenad på hisingen CHECK
Rånade 7 ELEVEN på kondomer CHECK
Kyssa random people NOT CHECK

-Den som vill ha bildbevis får kommentera! (allt detta har skett i verkligheten)
Om ni INTE kalla mig kulturell nu är ni galna!


ohmygud!

förbannad galen kväll det vart igår! Har sjukt mkt att uppdatera så jag tar det när jag kommer hem, måste iväg på nya äventyr nu. Tjilivippen!

Kalorier vs. Emma

Dagens intag; 600 kcal
Dagens förbruning 2000 kcal.

Klart som f*n att jag mår dåligt.
Tryckte i mig en näringsdryck, men upptäckte att det bara var 200 kcal i den! Skulle haft något med typ 1000 kcal, så slipper jag käka senare...

Har varit å badat och det var kallt, men skönt å svalka av sig lite. Handlat lite leksaker till alla fyra barnen där hemma. =)

Lunginflamation

Lunginflammation är en inflammatorisk sjukdom i lungan. Det beskrivs vanligen som en lungparenkymär/alveolär inflammation och en abnormal alveolär påfyllnad av vätska (förtätning och utsöndring).[1] Alveolärerna är mikroskopiska luftfyllda säckar i lungorna som ansvarar för att absorbera syre. Lunginflammation kan uppstå till följd av en mängd olika orsaker, bland annat infektioner från bakterier, virus, svampar eller parasiter. I vissa fall kan någon orsak till lunginflammationen inte fastställas och den benämns då som idiopatisk.

Typiska symtom associerade med lunginflammation inkluderar hosta, feber, svårigheter att andas och ibland bröstsmärtor som oftast är andningskorrelerade. För att kunna ställa diagnos räcker det, i okomplicerade fall, oftast med att ta en anamnes och ett status på patienten. Ofta gör man även en lungröntgen. Ibland vid lite mer komplicerade fall tar man prover från blod, näsa och hals för att hitta den infektiösa mikroorganismen. Detta för att optimera behandlingen, som oftast består av antibiotika, om det är en bakterie som orsakar sjukdomen.

Lunginflammation är en vanlig sjukdom som uppstår i alla åldersgrupper och är en av de ledande dödsorsakerna hos äldre. Betydelsefulla riskfaktorer är KOL, njursvikt, diabetes och hjärtsvikt. Vaccin som förhindrar vissa vanliga typer av lunginflammation finns tillgängliga. Detta är i dagsläget pneumokockvaccinet och influensavaccinet. Prognosen varierar beroende på vilken typ av lunginflammation det är, lämpligheten i behandlingen, om komplikationer sker, samt på den sjukes underliggande hälsa.

 

 

-wikepedia


Detta inlägg lär reta många.

Att jag är en problemmakare visste nog de flesta redan, men ibland gör jag det inte med flit! Jag försöker vara mig själv så gott det går. Är ett fåtal människor jag inte kan vara mig själv med. bland annat med egen far, men han träffar jag ju inte så ofta heller.

Idag tänkte jag berätta något, som ni också säkert redan vet, men som är högst aktuellt! Det kommer reta många, eller åtminstone så kommer ni inte hålla med, typ så där 95 % av befolkningen.
Jag hatar värme, solen, myggor, getingar, brännnässlor och varma bilar! Jag längtar till hösten! Att ta en långpromenad med en god vän med vovve och barn, avsluta promenaden med en stor varm kopp te och kolla ut i höstmörkret. Är det inte vackert när alla löven är färgglada? OM jag någonsin får oturen att gifta mig så ska det antingen bli på hösten eller på vintern. På vintern när solen skiner (jag vet, hyckleri) och gnistrar mot snön.

Nästa sommar åker jag till grönland, nordpolen, sydpolen eller något annat förbannat kallt ställe. Borde skaffa något som är motsatsen till bastu, typ kylrum där man kan sitta å vänta ut sommaren.Idag ska jag äntligen få bada i havet. Dissar alla badkrukor och badar själv. Gött när man är så där lagomt förkyld, men vad tusan, åker hem på söndag och hemma finns det inga hav, vitt jag vet!

börjar inse att jag är sjuk....

Har ett väldigt givande samtal med en god vän. Måste erkänna att han kan reta gallfeber på mig något så fruktansvärt! Detta är en del av det långa samtalet "jag misstänkte att du inte viste det. kan vara 2 identiska killar, den ena rör du inte ens med en pinne den andra är du intresserad av!" men du vet mkt mkt mkt väl att jag är helt twisted i huvudet och att jag är sjukt kräsen, så varför är detta en chock för dig?
hahah!


fick även höra från en annan vän att jag måste sluta vara så hård...

Kanske dags för mig att släppa tyglarna?

...............

"det är olikheterna som gör det värt att utforska och inse sanningen av en annan person.
det är likheterna som för folk samman och stannar på det viset och ger förhållandet en mening att ha."


- Jag blir galen på folk som är olik mig, men samtidigt blir jag nyfiken.

Härligt!"Det är det vi har gemensamt
som gör en relation njutbar.
men det är olikheterna som
gör den intressant."

-fick denna av en god vän imorse

bilder från tisdagen

Middagen; spansk och supergott på en jätte mysig restaurang.
bion; Fast Five grymt bra =)
Avslutade salsa! (bilden är inte min, om ni inte förstod det:) )

bilder från måndagen

hojjen
maten
underhållningen
FolketNu sitter jag på balkongen och lyssnar på skön musik. http://youtu.be/1zrmP8_AVDE

Date med förmåner

Vem betalar daten? Han, hon eller var för sig? Är detta väsentligt? Skulle jag på en riktig kass date så hade jag lätt erbjudit att betala min egen del. Är det en bra date kan han betala för då kan jag locka med en ny date där jag betalar. Det som kallas framförhållning =)


Jag förstår inte allt det här snacket om att vara eller inte vara en player. Jag kan ha varit en player i mina yngre dagar, när jag var osäker på mig själv och vad jag ville. Nu är jag ärlig med grabbarna från första början(även fast jag kan ljuga lite oskyldig) just bara för att jag har ingen som helst anledning att såra någon. Klart jag kommer såra killar, om de bestämmer sig att falla för mig och jag inte är intresserad. Men ska jag alltid tänka på det? Om jag träffar en kille på en date och han är intressant å vi träffas, han blir kär å inte jag? Vad är du måste nobelt att göra? att fortsätta träffas eller säga "Jag har dessvärre inte samma känslor för dig" och sedan inte ses mer?

Det är sommar nu och jag är singel, finns det något bättre tillfälle att ragga? Jag är i singlarnas stad och har det gött! När jag kommer hem kommer mitt trisstess liv slå mig som ett käftsmäll och jag kommer vara däckad i en dag. Sedan rullar det på igen. Tills september! Då drar jag till den andra stora staden; Sthlm =) gött mos!
Idag har jag solat, japp ni läste rätt. Jag har legat still på en filt i solen och ändå överlevt. Tur det inte varade allt för länge. Men nu vill jag göra något spännande, men har ingen att vara med... damn =)


Kommer jag ens bli brun denna sommar?!
givande samtal min son. "dådisch tå tinne" Översättning; Godis på pinne. Ville ringa mamma å tjata på henne så han kunde få godis, tur att hans mamma å pappa är överrens på den fronten.
och visst är jag också ytlig, varför skulle jag annars gå på en date med en miljöhatande utseendefixerade göteborgare, OM han inte var sjukt snygg?

Svar på svar.

"Jag håller inte med om att man blir fast i ett förhållande, jag är i ett förhållande och har aldrig känt mig så fri någonsin, det är så ett förhållande ska vara =) Men jag håller med om det andra, man ska göra det som man mår bra av så stå på dig =)" 

Ja, med rätt kille skulle jag vara den lyckligaste i världen, men påvägen dit kommer jag ha skoj och leva livet som singel fullt ut. Jag tänker inte såra någon, jag är öppen vad jag vill med alla jag träffar.

Natt-surr

Tack anna för de vänliga orden. Behövde höra(läsa) det, särskilt idag.länge

Idag sov jag länge, men ändå inte tillräckligt. Sedan åkte jag in till stan för att träffa Mr S, secret. =) vi käkade på en god spansk restaurang, gick på bio och avslutade kvällen genom att dansa Salsa. riktig nice dag må jag säga! Och filmen var riktigt bra. Fast Five=)

Hade som nämnt ovan roligt idag på stan, och kommer ha roligt mer i veckan, men på söndag åker jag upp igen, och vad händer då? allt blir grått å trist som vanligt. Inget mer äventyr. Så vill jag inte ha det.
Skulle vara nice att träffa någon kille å bli tillsammans med, men inga planer på giftemål å barn å sånt, utan bara en kille. Bara ha någon att dela saker med. Men att hitta en helt uppriktig kille är något så svårt att jag får vänja mig att vara själv, bara jag slapp vara själv i Östersund. Vill verkligen, verkligen, verkligen inte hem på söndag!


svar.

"Jättebra inställning och resonemang, då slipper man ju oxå visa hänsyn och ta ansvar..."


-ja, precis. sårar aldrig någon, utom mig själv när jag inte lyssnade på vad jag ville. så ja, jag ändrar mig inte.

kort summering.

Idag när jag duschade kunde jag inte tänka på en annan låt en den med timbuktu. Vet inte vad den heter men den går i stil med "man kan inte ha en bit av kakan och äta den med". Förstår inte vars denna låt kom ifrån?

Jag måste klargöra en gång för alla att jag kommer alltid göra det jag vill, när jag vill, hur mycket jag vill och med vem jag vill. Om folk inte kan acceptera det så sure, i dont care. I realy dont!

Mitt liv är här och nu, och som en person sa igår. "singellivet är till för att leva loppan, för sen är man i ett förhållande" Jag själv skulle säga FAST i ett förhållande, men det är jag det.

Hade en grymt kul kväll igår, måste jag ju erkänna. Jag var på en fotbollskrog med massa holiganer! men jag tyckte det var kul, jag var dock inte förvånad för sådant brukar faktiskt vara kul.

dessvärre mötte jag några rötägg som gillar att slåss, men Hey! De finns ta mig tusan överallt, så varför inte i Göteborg? =)

Idag skag jag träffa S, och vet inte vad vi ska hitta på. något skoj iaf, middag förhoppningsvis och kanske en bra film? who knows. Kanske spårar ut som igår.

Känns lite trist att åka hem på söndag bara. Saknar mina troll otroligt mkt, men inte min trista vardag. Men snart börjar skolan igen och då blir det sköj!

peace out your mother fucker (i hope  ;) )ja just. Ifk göteborg vann igår med 3-1, men vem bryr sig?

Min nya kille.

Måste ju visa upp min nya pojkvän. Ni kan ju gissa om han är bra i sängen? ;P

Vet dock inte vad han heter :S


Dansa Salsa.

Igår åkte jag och syrran in till Liseberg för att dansa salsa och det var kul! Först var jag lite skeptiskt för det var så  lite folk men sen ramlade det in fler å fler så vi blev många! Roligt!
Fick även mig en danspartner =)Jag måste ju skryta över mitt otroliga klädval denna dag! Skinleggings, indisk klänning och röda converse. allt detta passar fantastiskt bra till mitt extremt blonderande hår! =) Äsch, vem bryr sig. Jag fick ju dansa :D

FilmbevisPass 25-07-11

Äntligen tog jag mig orken att gå ut och springa lite! Jag var lite nervös att springa vilse, men sprang på samma gångväg rakt fram så jag gick, typ, inte vilse =) Ganska nöjd med mitt resultat idag. Tänkte jag skulle pressa mig ordentligt och springa 5 km på 30 minuter, men jag klarade bara 4,77km. Det är nära, men inte mål =)
lite smärta i höger knä och i ryggen (tror det beror på tältsängen jag har sovit i)
pulsen låg mellan 178-202slag/min. Det högre slagantalet var mot slutet då jag pressade mig ordentligt.

Gjorde en liten snabb kapacitetanalys och då räknade jag ut att om jag ska klara 5km på 30 minuter, måste jag logiskt ligga på en stadig 10km/h när jag springer. och det är snabbare än vad jag brukar, tänkte testa att springa konstant i 10km/h och se hur länge jag orkar. knappast halv milen men kul å se =)


Dagens resultat
30 minuter
4,77 km
smärta; befintlig
puls;178-202slag/min


Tajt kille.


Lördagen

Väl framme i Göteborg så möttes jag av min syster på tågstationen. Vi åkte direkt hem och åt lite brunch.
Märkte fort att man var i storstan när jag kom. Två tiggare på mindre än 20 minuter. En som ville ha pengar till cigaretter och en annan som ville ha pengar till , ja något annat... någon utlänsk kvinna.

Sedan åkte vi in till frölunda torg och shoppade lite. Lite väl mkt tycker jag. typiskt mig!


Sedan åkte vi med bilen 15 förbannade mil och åkte till smögen. Tog på mig bikinin och följde snällt med.


Framme i smögen såg jag mkt snygga killar med deras snygga båtar, och åt en god räkmacka. Tack peter och Camilla.


Tog ett litet dopp i havet.


Kvällen blev lite alkoholfritt och lite dans på ett värdelöst "inne"ställe i göteborg. aslutadekvällen på bishop arms och samtal med en trevlig dude.Ny dag idag och det ska började med salsa på liseberg.

Fredagen.

Började dagen med att städa och packa lägenheten, vilken är en lögn för jag packade bara och sedan drog jag in till stan för att träffa S. Påvägen dit träffade jag även T. =)

Vi gick på McSunk och åt lite middag och sedan drog vi ned till badhusparken och lekte lite i lekparken och kollade på stråket lite.


Påvägen hem igen kom det en massa regn, men det brydde sig inte G om, utan han satt bara å glassade (bokstavligen så åt han glass) och milo stod i regnet. =)
Tågresan gick så där. Började med att just den vagnen jag skulle åka var borta (?) nej, de hade bara satt den längst bak, så jag fick dra min totalt opraktiska väska enda längst bak, klämma in mig i vagnen och försiktigt krypa upp i min säng i en kupé där alla låg o sov. Aja... fick ju sova lite iaf då.

Snart....

Snart är det dags, och har jag packat och städat klart? Nej! Ska ha barnen några timmar idag när Kim åker till Ström fram å tillbaka och då kan jag inte göra något så måste passa på nu. Har faktiskt nästan packat klart nu så det är egentligen lugnt, men skulle viljat städat också men jag har hicka, huvudvärk och är hungrig. Vad ska man äta till middag?


23.19 går mitt tåg från Östersund! Kunde inte passa bättre att åka just idag! Känns fantastiskt bra att komma bort från allt skit ett tag.

Semester!

Jag tror att jag har blivit synsk! Två dagar i rad har jag haft rätt. Igår tänkte jag "när jag kommer på jobbet så kommer jag inte ha något jobb" när jag kom på jobbet hade jag inget schema. och idag tänkte jag "idag är det sisa dagen innan semestern (läs; ledighet utan betalning :)) och idag var det kaos på jobbet! Men nu har jag semster och det känns rätt gött!

semestern började med grillning med Kim och barnen och jag fick träffa Fnurga som jag inte ha träffat på flera år! Han bor i Umeå, så blir det en tur dit så måste vi ta en fika, fnurgz.. =)

Ikväll blir det poker med grabbarna och förhoppningsvis vinner jag några tusen..... =)


Imorgon bär det av till världens, eller iaf sveriges skönaste stad; Göteborg! <3<3<3


soo long suckers!

God morgon.

God morgon gott folk!
Idag känner jag mig uselt på fler än ett sätt! Dels som människa och sedan fysiskt. Jag har lite förklyningskännngar som jag hoppas går över innan jobbet slutar för då ska jag ut och springa halv milen var det tänkt. Denna gång tänkte jag klara tiden 35 minuter. Borde inte vara några problem, bara sixten orkar hänga på.

Det andra sättet jag känner mig urusel på är att jag är en dålig vän just nu. Men jag är väl medveten om detta och står mitt kasst, men denna gång ska jag fokusera på något annat, mig.


och gissa vad? Solen skiner ute, såklart, Emma wiberg ska ju jobba! (tycker synd om alla som har ledigt from fredag, för de kommer ha regn i tio dagar, så i förhand säger jag detta; Jag ber om ursäkt.)

Paket.


Fick ju som sagt min pulskocka och GPS förra veckan. Så här ser de ut iaf. Om någon är intresserad ;P

Jag är inte mer än en kvinna.

Igår Kom kim och hit och hämtade barnen. Och sedan tränade jag som jag skrev i inlägget tidigare och sedan fick jag ett hemligt besök med lite romantik. =)Idag har jag inte hunnit gjort så överdrivet mkt. Klev upp kl nio och gick med kim och barnen till jysk för att köpa hyllor som barnen ska få ha på sitt rum. dags att få ordning i min lägenhet tänkte jag =)

Kvart i ett börjar jag jobba och jobbar fram till nio, och sedan tänkte jag försöka städa. Imorgon ska jag tvätta och sedan packa inför resan på fredag! <3

Pass 18-07-11

Tränade igår. Det gick si så där. Det positiva var iaf att jag fick igång GPS så jag sprang 3,3 km på 20 minuter. Planen var att springa i 30 minuter men fick så ont i vaden. Lite frustrerande att springa med en hund som har sämre kondition än en själv! Fick dra honom för att det skulle bli någon fart på honom. Imorgon ska ja träna igen men då utan Sixten. Haha. Stackars hund.


Dagens;
3,3 km/20 min
EJ smärtfritt
puls låg stadigt på 175 slag/min

Whoot!

"Men hur kommer det sig att så snygg sak som du inte har kille då?"
-gillar definitionen "sak"

Hundkiss å huvudvärk!

Ja, detta låter ju som ett toppen inlägg, visst? =)
Nej tänkte bara säga att idag ska jag försöka ta itu med minn illaluktande soffa och köpa galltvål och hoppas för gudsskull att det fungerar!

Är ledig idag så då tänkte jag åka på stan och uträtta lite ärenden, bland annat galltvål men även en hårddisk, hyllplan och sedan var det något mer viktigt... humm... otippat att jag glömmer något?

Idag satte sig G på pottan själv, så nu springer han runt i kalingar, gullungen! Det barnet kommer ta världen med storm, vilket humör, vilken vilja! Det är så illa att jag kan inte hantera honom alla gånger. Oboj oboj!

Jobbar tre dagar och sedan är det fredag! Och då åker jag till Göteborg! Helt fantastiskt bra! Ska försöka få med syrran ut redan på lördagen och sedan ska jag försöka göra mkt skoj resten av veckan. Mr S ska visa mig runt lite i stan på lite coola saker. Hoppas jag får en upplevelse jag sent kommer att glömma! Längtar!

Ska försöka städa lite här hemma nu, eller ja.. ska dricka te först och sedan se om orken fortfarande finns... konstigt det där med ork. När man har saker att göra, då säger man lätt att man ska städa och röja, men sedan när man väl har tiden å göra det, då har orken försvunnit... Varför?

Cigarettrök och svett.

Ja, så avslutades min kväll idag på jobbet. Lite strul mot slutet men tur man har stadiga ben att man kan cykla som en tok! träning på jobbet är ju rätt soft!

Annars såär lite lika trist som vanligt. Känner mig som mina brukar på jobbet "jo, tack det är väl som vanligt".

Jag ska berätta en sak för er, nu i denna stund, söndagsnatt-surr som jag lätt kommer ångra imorgon. Jag är nykter också, bör nämnas.
Iaf, jag tänkte faktiskt prata om något tråkigt, trist och helt värdelös. Så för er som vill bara läsa om roliga saker, hoppas över resten av detta inlägg.
.
.
.
Jag tänkte prata om sjukdomar. Det finns olika slags sjukdomar. Förkylning, magsjuka och andra lätthanterande sjukdomar. sen har vi cancer, leukemi och aids. Och sedan finns det de som är livslånga. diabetiker, MS, reumatism, men sedan finns det en annan dold sjukdom. En sjukdom som vi aldrig pratar om. Något som ingen törs prata om, vi skippar det. Och detta lider jag av.


så... nu bör jag nog lägga mig.

Är du min Perfect match?

Det är ingen hemlighet att jag är singel och ute efter en kille, och kanske vet många att jag är vansinnigt kräsen! Alla mina dörrar står öppna, alla killar får en chans men sedan är det kört, haha. Nej så illa är det inte, bara att vissa saker är viktigt för mig.
Kolla dessa frågor bara.....


Är du en organiserad person?
Nej
Har du lätt för att lita på andra människor? Ja
Är du engagerad i miljöfrågor? Ja
Pratar du med din mamma minst en gång i veckan? Ja
Kan du tänka dig att förändra dig för kärlekens skull? Ja
Gillar du utmaningar? Ja
Kommer du bra överens med dina föräldrar? Ja
Vill du ha ett husdjur? Ja
Gillar du att ligga och dra dig i sängen på söndagar? Ja
Äter du hellre middag hemma än på restaurang? Ja
Är ditt liv bekymmersfritt? Nej
Är du impulsiv? Ja
Kommer familjen före arbetet? Ja
För mig är städning inte så viktigt, får det dig att springa åt andra hållet? Nej
Är mitt tidigare kärleksliv intressant för dig? Nej
Gillar du spontanta infall? Ja
Är det ett problem om jag tjänar mer pengar än du? Nej
Är du mer röd än blå politiskt? Nej
Åker du gärna på spa? Ja
Skulle du acceptera att din partner går ut regelbundet utan dig? Ja

Kärleken.

Jag saaaaaknar dig något så fruktansvärt! Du är världens bästa! Jag barfa längtar tills jag flyttar härifrån! Ett nytt steg till ett nytt liv, och då ska jag träffa dig varje dag! Jag älskar dig!

HP for ever!Blir bio ikväll med Tobbe och Wreden.
Men först frukost och eventuellt (hoppas jag) lite träning.

<3<3<3

"Mr; hade varit trevligt å vaknat upp med dig varje dag ;);) så dagen börjar på bästa sätt

Jag; aaawwww.. saknar vår tid tillsammans..


Mr; ja, det va nog min bästa tid, bättre vän fick man leta efter :):)


jag; dito!"


- tror det det är stora-charma-Emma-dagen idag. Känns faktiskt riktigt bra.

Blir smått galen

Kan ingen bara säga åt mig vad jag ska tycka, tänka och bete mig?
Bara För denna gång, så att jag slipper ta konsekvenserna för det dåliga vel jag mest troligen kommer att göra.
Jag vet att jag älskar dig, men är det mer än bara skräp?

Snart göteborg och förhoppningsvis så försvinner mina bekymmer där <3

Krångede.


Idag gjorde vi ett äventyr till Krångede. Blev inte så mkt kort på själva kraftverket eftersom jag hade två vilda ungar att se efter. Men Milo fick iaf köra tramptraktor och båda barnen fick fika och leka i lekparken. Gabriel ville rida men de började bli så trött mot slutet så vi hoppade över det.

Idag har jag sovit tre gånger, men ändå är jag så trött. Sovit för mkt kanske ni tror, men jag tror mer på att jag har försökt tagit igen efter alla dessa dagar utan sömn. Har svårt att sova helt plöstligt, eller inte att somna egentligen men att komma till ro att lägga sig. lång jobbig historia.

Sjukt nöjd idag iaf. vågen visade 60 kg, länge sedan det var så bra! typ efter jag hade fött Gabriel, men sedan blev det massa fika med alla dessa mammor. Haha.

Bestälde min pulskocka och min gps idag. Lääängtar tills den kommer. DÅ ska vi springa andreas!!

Ska både göra tjejmilen och st. olovsloppet nästa år, och milkoloppet om det finns kvar :)

Uppföljning

Fick en kommentar om mitt förra träningspass;
"Varför använder du inte google maps eller t.ex. funbeat för att mäta dina sträckor?"

Mitt svar blir; det är jobbigt!

Har en hyperaktiv son som hoppar upp å ned och vill komma upp i min famn å kramas å visst får han väl det mitt hjärta.
Morgondagens äventyr


Pass 11-07-11

Har hela dagen sagt att jag skulle träna men först fick jag en oväntad sovmorgon (tack mamma) och sedan har jag varit ute och busat med barn, handlat och bara myst lite mer. Sedan efter jag fick ned barnen i säng (läs korsande i soffan) efter många om och men så bestämde jag mig för att springa.

Jag blev sjukt nöjd med mitt reslutat! Ställde klockan på 30 minuter och tänkte satsa på att springa med högre intensitet idag och tog en lång sträcka här i Fyrås (antar redan att folk har förstått att jag var här). När det hade gått 25 minuter var jag redan hemma! Trodde aldrig att jag skulle springa så fort, så jag är sjukt nöjd!!!
Ja, som ni vet har jag ingen GPS så jag kan dessvärre inte säga sträckan, men gissar på 3000-3500 meter iaf.

Reslutat:
25 minuter löpning
188 slag/min
3-3,5 km
Nästan smärtfri (smärtan kom sakta så fort jag sprang från grusväg till asfalt)Förtjänar jag chips nu? ;P

Blinddate med god mat.Lördagens outfit.
Hade en blinddate, som jag inte riktigt själv vad med på, men det slutade trevligt =) Mkt skratt och väldigt god mat! Tack Camilla. =)

Fullt upp!

Jösses vad länge sedan jag skrev.... i vanliga fall skulle jag sagt att inget ändå har hänt, men oj vad det har hänt saker... vet bara inte vars jag ska börja... har jobbat och sedan varit överallt, så det är väl därför jag inte har hunnit uppdaterat. Och orkar inte skriva något nu heller egentligen... humm... trist inlägg!

Nu är jag iaf på min minisemester på hemlig ort! Känns rätt gött! Ingen som vet vars jag är och ingen som kan söka upp mig :P haha..

Mr/mrs Anonym

"Partners kommer när tid är mogen!
Var ensam och lev livet och hitta dig själv igen på allvar! Kram"

Mitt svar till mr/mrs Anonym; Jag lever livet så gott det går. Men att ha någon att dela sin sorg och glädje är något jag saknar. Att vara ensam varje kväll är inte kul. En vän till duger också. Mig själv har jag redan hittat för länge sen och trivs hur bra som helst! =)

.. och sedan har jag ju mina sexualla drifter också.... hehe.

Pass 05-07-11

Dagens träning var trälig (tung och dryg). Först för att jag var trött, inte hade ätit någon frukost och för att jag hade ont i fotleden. Gick inte alls bra! Finns inte ens några viktiga reslutat. Tog mig kanske 2-3 km. sprang lite, gick lite och sedan klev jag snett igen! med samma fot!

Usch, dagen började dåligt så jag hoppas det inte fortsätter! Ska jobba idag men känner mig seg, men ska äta klart min frukost och sedan ta mig en dusch å då känns det nog bättre.

mår lite illa idag, ajja.... shit happens...

mys-natt ;)

Fantastisk härlig kväll jag har haft med mysigt och roligt folk. Kul att få skratta av sig lite, så har man det gjort liksom menar jag :P haha.

imorgon ska jag försöka få iväg en beställning och sedan träna och springa på jobbet. jobbar kvällen imorgon så då får jag sova ut... fast kl är ju redan mkt!
och en annan liten, yttepyttig detalj ur min tragiska liv; jag är inte menad att ha en partner. tycks bara skrämma iväg dem.
ciao
ocer and out
XXX

Pass 04-07-11

Dagens träning bestod endast av löpning. Mitt mål var att springa i 30 minuter med medelhastighet. Jag klarde kanske 25 minuter, men nu var det inte pga utmattning, jag kände att jag kunde fortsätta, utan jag klev snett med foten och föll. Trodde seriöst det var en vrickning, men det fick snabbt över tack å lov!

Denna gång kom jag längre, och tror jag sprang med en hastighet på 7-8km/h så jag tippar att sträckan blev ca 3. Men som sagt, det är bara ett antagande. Vill ha min GPS nu! Helst igår!


Hur som helst;
25 löpning
3-4km
smärta; inte smärtfritt! Dels för att jag klev snett med både smalben och knät gjorde ont.
(kanske bra att träna lite så kroppen får vila?)

Rut-avdrag och kissande hund.

Efter ha haft en riktigt urusel dag med olika saker så är jag chockad hur bra jag mår idag. Ja, det kunde ju som inte bli värre! Min underbara, fantastiska hundskrälle hade kissat inne när jag kom till lunch, brydde jag mig? Inte särskilt, hade det hänt igår så hade jag fått ett utbrott... tänk vad konstigt det kan vara.

Jag har börja spånat på en städfirma så någon kan komma hit å städa en gång i månaden, kan ju ändå utnyttja rut-avdraget. Hinner verkligen inte städa när jag har så mkt göra, och sedan finns det så mkt roligare saker att göra!

Ska snart tillbaka på jobbet, ska bara hämta andan. jobbigt att ha rasten förstår ni...

Sixten ligger å små gnäbbar här under bordet, han är en liten fegis. men jag älskar honom <3

Worse day ever!

Har haft den sjukligaste dåligaste dagen man kan tänka sig! Den har varit så kass att jag inte ens vill skriva om det! Blir bara så arg! men denna dag var så pass tuff att jag bröt ihop i tvättstugan och ringde mamma, patetiskt va?


Om jag ska kortfatta det hela; griniga, bråkiga barn, krossat porslin, brännmärken och en paj tvättmaskin!  För att lugna mina nerver tar jag hund och barn och tar en långpromenad och tror att allt det onda var över, nej då fortsätter det... Milo gör den värsta vurpan rakt i diket med stora stenar. Ungen skriker hysteriskt och grät i 30 minuter.....


.. fördelen med denna dag är att både barn och hund var utmattade....och sedan är jag sexuellt frustrerad... men det kan vi ta en annan gång...

gnäll!

HAr haft en dålig dag, och detta är bara mitt eget fel, eftersom jag har sovit lite. Att jobba gick galant, var ganska lagomt att jobba fem timmar en dag som denna, för när jag kom hem så slutade jag att fungera helt å hållet!

Och så hade jag tvättstugen på det. Springa fram å tillbaka nedför för den där förbannade trappan med tvätt och två barn, och en hund som gärna vill hänga på!


...och råga på allt, så lyckas jag bränna mig. världens minsta brännmärke men ack så ont det gör!!!!

Så, fördig gnällt =) Annars då?

Nya picasso=)Målade tavlor med akrylfärg idag med äldsta pojken när den yngsta tog sig en tupplur=)

Pass 02-07-11

Har inte tränat på hela veckan så idag kändes det att det var dags!

Sprang med medel intensitet i ca 20 minuter, men ökad intensitet mot slutet. Var uppe i ca 200 slag/min. Tog pulsen manuellt, då jag inte har införskaffat mig en klocka ännu:-)

sprang kanske 2-3km, vet inte säkert. Valde att springa i skogen eftersom jag vill skona med ben och knän, och det gick super. kände inte av knäna på hela turen, bara lite av mina hälsenor i uppförsbackarna men då kom jag på den genialla idéen att springa på tå och det fungerade! skönt!
Nästa vecka blir det mer träning då Kim har barnen.


1#. 2-3km 20 minuter, slutpuls 200 slag/min. smärtfri.

MILF

Fick höra idag att jag var en riktig liten MILF, och för er som inte vet vad det är så ska jag klargöra det; Mother I Like to Fuck. Barnsligt visst, men uppskattar komplemangen =)

Pizza!

Eftersom jag tog mig en sovmorgon medens barnen kollade på tre filmer så blev det ingen frukost i tid, så nu sitter vi och äter resterna sedan igår, pizza. Väldigt uppskattat av barnen kan jag lova, själv mår man lite illa nu efter två bitar. Haha.

Idag är det inte strålande sol, och inte regn heller tror jag. Försöker få hit min mår lite tidigare så jag hinner träna innan mötet.

Fram tills dess vet jag inte vad dagen bjuder på. Funderar på om vi ska måla tavlorna som jag köpte för si så dr 10 år sedan.. haha =) Har ju ordentliga tavlor och riktig färg, kan bli roligt, kan bli jobbigt men en sak är ju säkert iaf; barnen kommer avsluta äventyret i badkaret:) Så de får ju roligt iaf, och det är ju därför jag gör det=)


39 dagar har nu gått.....

.... ett ljud, en doft..... ahh.... klick, pysch.... Cola är öppen!

och till min förvåning, så var det inte lika gott som jag trodde det skulle vara! =)

Barnen kollar på Tarzan och vi äter pizza, riktig mysfredag!

Tre veckor kvar!

Jag börjar räkna ned nu! Det är inte alls länge kvar! Den 22:de sätter jag mig på tåget och beger mig till Göteborg! Hoppas på fantastiskt väder och att någon har tid att träffa mig! Blir så ensamt annars i storstan ;P

RSS 2.0