Olyckligt samtal.

Började dagen med att pallra mig iväg på dagis och lämna småkidsen. Sedan åkte jag in på skolan för att göra klart planeringen.
Vid tio tiden får jag ett samtal från dagis som säger att minsta sonen var dålig, så jag fick snabbt skicka in planeringen, i all stress glömde jag skicka till min lärare, och sedan visade sig att jag inte skickade till någon. ingenting fungerar med stress. Det borde mcdonalds tänka på!
Nu är jag iaf hemma och kolla på "luftens hjältar" med äldsta sonen medens minsta sover. planeringen är skickad och nu ska jag ta det lugnt med sötisen!


Tjejer tjejer tjejer!

Jag har tidigare sagt att det är enklare att umgås med killar. Inget trams liksom. Bara vara. Men nu efter ha börjat umgås med lite fler tjejer, måste jag sakta med säkert ändra uppfattning.
Det är i vissa fall mkt lättare att umgås med tjejer! Ja, ni läser rätt!
Jag kan tänka mig omogna tjejer som snackar skit bakom ens rygg och är töntiga, kan vara något sämre än killar, men nu umgås jag förhoppningsvis med vettigare tjejer än så!

Att börja som ledare för cheerleading har berikat mig en hel del, dels för själva ansvaret, planeringen och sedan även umgänget. Får umgås och skratta å ha skoj med tjejer!

Att ha en mysig relaxkväll med en tjejpolare är så mkt bättre än med en kille. Kanske om man skulle vara kär å galen så hade det var mys, men när blir jag kär och i vilken idiot kommer det bli?

Mest troligt kommer jag bli förälskad i en kille som gärna dricker varje helg, älskar att slösa pengar, inte bryr sig om miljön och inte gillar barn.... känns som något korkat som bara jag kan göra! Attans vilken självinsikt!

- Nej just därför ska jag vara singel! plugga och träna! Gud vad jag ska träna, så att jag inte blir sexuellt frustrerad alltså =)

Nu är min träningsplanering klar. Ska skicka den till elever och lärare samt min kund och sedan börja plugga på denna dumma tenta som vi också ska ha denna vecka! grymt!


Nu fryser jag om fingrarna, tydligen kallt på skolan.... kommunen ....

aldrig säga aldrig.

..nej.det är dumt. Nu sitter jag här sjuk med två sjuka barn. Jag måste säga att det är rätt mysigt ändå! Ska städa lite och baka och kvällen ska jag tillbringa med lite skolarbete. Träningsplaneringen är äntligen klar! Men jag ska kolla genom den och studiehandledningen så att jag inte missat något, och sedan börja plugga till hemtentan. Samt förbereda mig inför genomgång med min kund på fredag. Ska bli roligt =)

Jag uppdaterar verkligen bloggen sällan nu.  men det enda som händer är skola, träning och barn. Ibland lite gäng med några random peoples.


Att få nobben!

Att få nobben som tjej måste vara hårdare än för en kille. Nu vill jag inte göra könsskillnader, men jag tror faktiskt på det. Jag har aldrig förr fått så mycket nobbningar som nu den här singelperioden. Vad beror nu detta på?
De flesta har inte sagt något konkret, föurtom en. Han sa att visst kunde vi träffas, men han skulle aldrig inleda ett förhållande med någon som har barn! - Visst det sög, men han var ärlig. Det är en ovanlighet i min situation. Nu säger jag inte att alla killar är skithögar som har svårt att hålla sig till sanningen, verkligen inte, känner riktig reko killar, men dem finns!

Jag kan både förstå och inte förstå varför en kille inte vill ha en tjej med barn. Jag kan säga nu dirket att jag skulle se det som ett hinder om den killen jag träffade hade barn. De försvårar ju mina chanser att flytta härifrån. Men  skulle jag träffa en fantastiskt kille med barn så skulle jag låta det gå, men nu kommer det ju inte ske. jag kollar inte på killar med barn. to bad.

Det jag inte förstår är vad det är som är så skrämmande. Visst det är barn! Man ska ha ansvar över barn. men inte killarna! Jag har en fantastisk pappa till mina barn, de behöver inte flera! Killarna kan träffa barnen när de känner sig redo.

Som en gammal vän sa "Förr eller senare kommer man träffa en tjej med barn, särskilt när man blir äldre, det är oundvikligt!" - Så med andra ord, ska jag satsa på äldre killar?

Sorgliga vardag.

Jag tog en fika på stan med en god vän, och då fick jag en fin, men lite sorglig, komplimang. "Jag kan inte förstå varför du är singel!" Ja, varför är jag singel? Vad är det som har gått fel?

Jag tror helt ärligt på att killarna skräms över min personlighet och det faktum att jag har två små grabbar, och är de så lättskrämda så är det inga ordentliga karlar, som jag vill att de ska vara.
Men visst kan det kännas ensamt om kvällarna här borta i Torvalla.

Skulle vara mysigt att ha en person att dela sitt liv med. Som kan dela ens sorger och glädje, med eller utan barnen.
En person som kan hjälpa en i vardagen så att allt känns mindre motigt, och samtidigt ha någon man kan mysa med i soffan och glo på en film, en torsdagskväll!

Visst, jag har ju mina vänner, men lååångt ifrån alla kommer hit å hälsar på. Förbannat långt till Torvalla, tydligen =/ Lite trist att något sådant ska vara orsaken till att man inte umgås, faktiskt!Annars då? Ja, har inte varit inne på länge och orsaken är helt enkelt för att jag inte haft lust! och varför jag inte har haft lust är nog just för att jag har haft så mycket att göra! Det är skola, träning, barn, plugg, skola, träning, barn, skola, träning, plugg och sedan i helgen var jag i sthlm! Vilket var givande på flera sätt. dels i utbildningssyfte, både föreningen och skolan, men samtidigt kul att göra något med ett gäng tjejer för omväxlings skull!

Just nu står maten i ugnen och jag ska snart äta med grabbarna. Sedan kommer en god vän och jag hoppas det blir lite studerande!  har en hel träningsplanering att göra!

Sexualitet.

Freud hade en teori att vi tänker på sex när vi skriver. Att pennan är snoppen och blocket är kvinnan och bläcket är sädet.

Jag och min kompis Josse diskuterade detta, hon ansåg att han hade fel eftersom man knappast tänkte på sex när man skrev.

Jag då nämnde att detta var ju på den tiden de skrev med bläck och verkligen ville skriva så snyggt som möjligt. Idag skriver man antingen på dator eller på ett block, så snabbt som möjligt, slarvigt och för att få det överstökat, men är inte DET sex så vad är det då?!Underbar vecka med underbara barn!

Många så kallade bloggare säger ofta i början av sina inlägg "Oj, nu var det länge sedan jag bloggade" och då har det kanske gått några veckor, eller kanske månader. För mig har det lite drygt 4 dagar. Men för en person som bloggar flera gånger om dagen så är det en stor paus!

Vad har då hänt de senaste dagarna?
Jag har haft fullt upp med skolan, tränng, träning, träning och barnen, och sedan har jag helt ärligt inte haft lust att blogga, och som många vet så gör jag sällan saker jag inte känner för.

Denna vecka har vi haft träning varje dag plus att jag har haft ett pass med cheer. Denna vecka har jag mått otroligt bra och jag har fått inspiration att träna på ett helt annat sätt än vad jag har gjort tidigare, och detta tänker jag dela med mig.
nyckelordet är; Variation! Fantastisk kul att testa nya saker varje dag, särskilt när det är något riktigt roligt som motionsgympa eller cirkelträning!
Jag har snart klar med träningsplaneringen till småttingarna (om inget annat dykter upp) och sedan ska jag göra klart min rapport så att jag bara kan fokusera mig på den stora träningsplaneringen!

Idag har jag tillägnat denna dag till min barn, men trots detta ska jag ha ett litet möte med Cheer Jenny och ikväll kommer min goda och gamla vän Josefine! Ska bli awesome!

Imorgon är det ytterst osäkert om vad som sker. har iaf barnvakt till Gabriel så att Milo får gå på sin träning, sedan får jag se om jag kan gå på mina egna. Ska iaf gå dit och lämna träningsschemat för dagen.

Släppa taget

Är det något jag är dålog på så är det att släppa taget om saker å ting. Jag har blivit betydligt bättr emed åren, men långt ifrån bra. Blir man någonsin bra på det? Och om man blir bra, är det hälsosamt? Man har ju oftast känslor inblandade å de går inte att skyffla undan så lätt. Även fast man gärna skulle vilja!

Idag har vi haft konditionsträning på skolan, rolig variation! något jag ska ta med mig till mini-cheeren. Ska göra planeringen för nästa vecka så detaljera som det går för det finns risk att jag inte kan vara med :(

Nej, nu ska jag köpa något sött för å göra mig glad!

En sådan dag..

idag är det en sådan dag då jag lätt kunnat stannat hemma å myst med pojkarna.
Jag är på dåligt humör och både jag å minsta grabben har småkänningar på förkylning.
Känner inte för att träffa någon idag, och sedan kan jag inte träna något hårt pga min hals. Har ju cheerleadingträning imorgon som jag känner är viktigare. Ska försöak göra en träningsplanering till cheer denna vecka eftersom vi ska även göra en planering till en kund som vi har fått från skolan. Jätte spännande, men lite läskigt samtidigt =)

Tur att skolan är så pass kul som den är, annars hade jag inte haft någon som helst anledning att kliva upp idag ( barnen sov när klockan ringde)

Okej, något positivt med idag... en dag närmare fredag! Då kommer min vän Hanna å hälsar på ! Love it!

Nej nu må jag borsta allas tänder å bege mig mot dagis.
adios!

Sömnbrist!

Ingen ordentlig sömn i natt heller! Denna gång kan jag inte skylla på några grannar! Brukar inte ha så här svårt att sova, MEN jag drack te å cola innan läggdags, fast det brukar inte göra någon skillnad. Men får testa å lägga mig utan te/cola ikväll. Har lååång dag på skolan så jag kommer vara trött, plus att jag får besök ikväll =)

Började kl 9 idag istället för åtta så jag har suttit å knåpat lite på träningsplaneringen till cheerleadingen =)

Snart ska jag införskaffa mig en kopp te med honung, då jag börjar bli sjuk :( och sedan gå till föreläsningen.

Trött... =)

Fortfarande aptrött, och har även fått huvudvärk och väntar på lunch. Sedan ska jag göra mig ordning å sedan dra igång. Måste köpa frukt eller likanande till äldsta sonen så att han överlever dagen.Sedan det där med kärlek. Den är helt klart komplicerad. Men vad kan man göra åt saken? Jag kan inte välja vem jag vill bli kär i. Jag kanske kan leda den åt rätt riktning, men sedan är det kärleken som har kontrollen.
med detta säger jag; Tjejer, håll er borta från killar!

Grannar!

Grannar kan vara trevliga ibland men i natt var de raka motsatsen, har i natt sovit kanske högst två timmar! inte så där optimalt när man ska ha träningar, barn och ha orken att laga middag efter träningarna! Känns som en lång dag :(
Sedan vet jag inte om jag har mat hemma! Får handla efter träningen.

Idag ska ja ha mina två första träningar för grupperna 5-6 och 7-10 år gamla. Jag är nervös men samtidigt ska de bli kul! Barn är så roliga! min äldsta son ska vara med så jag får se hur han klarar av det. blir det jobbigt så får han vara hemma nästa vecka, om jag har någon barnvakt??


RSS 2.0