Finns det liv utanför skolan?

Imorgon lämnar jag in rapporten, sedan går jag hem, hämtar mina barn på dagis och kan göra något för min egen skull! Jag ska börja att göra något så roligt som att rensa mitt avlopp, kanske putsa fönster, dammsuga och röjja undan allt skit!
Ni anar inte hur mkt rat jag har hunnit samlat på mig under denna period. En kurs på tio veckor har gjort att mitt hem håller på att förfalla! men imorgon...åh imorgon. Borde väl skriva på min rapport nu, men känns som om någon har klubbat mig i huvudet. 
 
Jag var ju i Umeå i helgen. Och det var så fantastiskt skönt! behövde verkligen komma bort ett tag och vara med underbara fantastiska Josefine! nu måste jag hitta en ny sak att längta till.Längtar visserligen till jul men det är lite länge. Måste hitta något nytt. Kanske en resa till Göteborg? 

umeå i mitt hjärta

nu äntligen är jag på väg till umeå, eller jsg är snart framme. får sr hur mkt kärlek umeå ger mig och om jsg bestämmerig för att flytta hit nästa år!

eviga jobb

detta jobb tar verkligen aldrig slut! detta är första gången idag som jsg sitter ner å andas, och då sitter jag ändå på toaletten. barn nr 2 är duschad, blöjan är på och snary blir det kvällsfila åt knoddarna. sen tvättstuga å skriva rapport. nu kom minste man å berätta att ett hus har "pajjat" så bäst å göra sig klar, ingen rast ingen ro från det mest fantastiska jobbet i världen...


sjundejunitvåtusentretton.....

måndag morgon.nu sitter jag på bussen påväg till skolan, gruvsam dag framför mig med en muntlig presentation.
passagerarna på bussen ser precis ut som att det är måndag. två halvsover, några lyssnar på musik å en del flippar med deras smartphone, inklusive jag själv. även en mamma med barnvagn.
elever som ska på högstadiet/gymnasiet å jag som helst av allt hade velat legat kvar i sängen denna morgon.
bjuder på en bild sen muddagen igår som ävem blir dagens lunch.
ha en fantastisk måndag, om så möjligt.

lördagsmyshade lördagsmys igår kväll med min äldsta. mkt kärlek.

Lugn och skön helg.

Min helg började med studier, läsa lite om Rapporter och Uppsatser, för att fira in helgen. =) 
Igår, lördag, så var jag, barnen oc exetpå djungelhuset och lekte. Barnen hade det kul och jag passade på att få lite mer studier gjorda, dock lite svårt då jag hellre sprang runt å lekte med dem =) 
Blev god middag och sedan lite mys framför tv, återigen med plugg.
Idag blir det nog en pluggfri dag. Ska försöka träna lite, städa undan, packa för morgondagen, laga middag samt gå på bamse gympa med äldsta grabben.
 
Så intressant har min helg varit.
over and out... 

for you ;)

Efter några önskemål har jag nu beslutat att skriva ett litet inlägg.  
Mitt liv är rätt tråkigt och fyrkantigt just nu och därav varför jag inte har ids bloggat. 
mitt liv består just för tillfället utav dessa saker (kronologisk ordning)
1. Barnen
2. Christofer
3. Träning
4. kost
5. skola.
 
end of story. 
Ja, observera att mina vänner är inte med på listan. hur tragiskt det än är så är mina vänner skapligt bortprioriterade nu, och det är inte för att jag inte tycker om dem, utan för jag har behävt distans. Har även tagit kort distans från min älskade Christofer också så då kanske ni förstår hur mycket jag behövde vara själv. 
Anledningen till att christofer är med och inte mina vänner är just av den enkla anledningen att med christofer kan jag vara mig själv till 100 %, det är inga krav. Jag kan gråta, skratta, inte göra ett piss, kolla på tv å vara tyst. Så det är rätt enkelt att ha honom omkring. 
Utan christofer hade jag nog inte orkat så himla mycket.
samtidigt som det är hur spännande som helst att ha denna person i mitt liv så blir det samtidigt en enorm rädsla. Vad skulle ske om han helt plötsligt skulle slitas ifrån mig? ja, säkert precis som vanligt - i det yttersta. Jag skulle gå på skolan, ta hand om mina barn, träna och ja förhoppningsvis äta där mellan också, men jag skulle nog vara rätt innehållslös, för en stund iaf. Jag har lärt mig att snabbt resa mig och gå vidare. Det är väl så min familj har fungerat i alla år. Problem löser man med att ha massa saker att göra. 
 
Nu börjar livet sakta komma tillbaka till mig och jag ser färger igen, maten smakar gott och jag kan njuta av livet.
 
Jag är ledsen Putte, detta blev inte det mest roligaste inlägget. 
vill ni läsa min andra blogg, som jag egentligen inte tänker offentliggöra ordentligt än så gå in på coachemma.blogg.se.
 

RSS 2.0