Jag lever! tack ni trogna!

Jag blir smickrad att jag har läsare som kollar min blogg dagligen även fast jag typ aldrig skriver. 
Jag vet inte vad jag ska berätta egentligen som intresserar er?
 
Det som är hetast just nu är att jag har lagt av med träningen (???!), ja du läste rätt. men oroa er inte. Det är tillfälligt! Jag har mitt träningsschema klart och jag håller på att göra en kokbok med nyttiga recept så jag har "träningshjärnan" kvar. För träningen är ju inte allt.
De senaste dagarna har jag bara varit hemma med sjuka barn och bara ätit och städat. Helt sjukt att JAG kan äta så ofta och så mycket. Jag håller på att tömma kyl, frys och skafferi och sedan bunkra upp med bra mat. Kanske inte nyttig, men BRA mat. 
Det jag kommer lägga mycket energi på är att göra allt från grunden, inte massa tillsatser och försöka göra mer vegetariskt så att jag vänjer mina barn med varierad kost. 
 
Sedan har jag faktiskt gjort ett annat projekt också, men det handlar mest bara om mig själv. Vet inte hur djupt jag ska gå in på det. Men jag kan säga så här; Det är som terapi för mig. Jag tar varje tillfälle i livet att göra till något bra, att ta bort det onda och bara fokusera på mig och mina barn. 
Umgås inte med många. Konstigt nog har jag umgås mycket med min bror och hans familj och nästan inget med mina vänner. Anledningen är just att det är lätt att umgås med de. De har barn, de är lugna, har inga krav och sänker inte mig. 
 
mina framtidsplaner nu är att söka praktikplats, söka jobb, ordna upp allt med barnen, söka jobb, och förhoppningsvis så blir det flytt. Finns risk att det lutar mot Umeå eller till och med Göteborg. 
 
Jag har hela mitt liv försökt att passa in bland folk. Hitta bra vänner, finna min image. Att alltid vara med dem som gav mig fördelar, att aldrig slippa vara ensam, mobbad. 
Nu är det skillnad. Nu vill jag inte vara som alla andra. nu vill jag vara mig själv, med mig själv. Jag har aldrig varit en ensamvarg, snarare en attetion-whore. men nu är det så att jag trivs i mitt eget sällskap. Vad fan jag kan ju springa runt naken! bara grannarna som kanske har invändningar, men de har inte klagat på nästan ett år, så varför börja nu? 

Alla Fjärtans dag.

Otippat att jag skulle avsky alla hjärtans dag va? eller som jag kallar den Alla Fjärtans dag, eller varför inte Alla Smärtans Dag. 
Jag vet inte varför den dagen finns, vilken idiot som kom på skiten eller varför vi bryr oss. Jag tycker dagen är löjlig. 
Jag är en obotlig romantiker, tro ingenting annat. Men att ha en dag då man MÅSTE visa att man älskar alla i sin närhet är egentligen bara patetiskt. Denna dag kan vara så fantastisk för så många men så fruktansvärd för andra! Varför medvetet utsätta folk för sådant? Visst jul och födelsedagar har jag också en sådan inflytande på vissa människor, men alla hjärtans dag kan vi faktiskt bojkotta! 
Varför sitter jag här och är så bitter? 
Jo jag är olyckligt kär. och är man olyckligt kär och det börjar närma sig alla hjärtans dag så blir man ständigt påmind om hur jävla ensam man är. Folk tröstar mig genom att säga "det är bara en dag, ett datum i kalendern" eller "fira med dina barn eller vänner istället". Visst, båda sant men faktum är ju att är man olyckligt kär och det skyltas om denna förbannade dag med hjärtan och glitter tamigtusan överallt! På affärer, på facebook, övriga internet och till och med på skolan. 
Att veta att jag kommer sitta själv och ensam på denna äckliga dag då alla andra firar den med personer de älskar (jätte glad för er skull, bryr mig inte annars om andra lycka men denna dag suger) det är värdelöst! 
 
Jag tänker lägga upp ett svart hjärta på min facebook under hela den där idiotiska dagen och sedan tänker jag gräva ner mig i en grop och hoppas att allt är som vanligt igen på fredag....
 
god natt! 

Sjunde-helvetes-februari.

Idag är det den 7de februari. kanske en helt vanliga dag för andra. En kall tråkig torsdag. Men idag var det ett år sedan som jag och Christofer blev tillsammans. Jag hatar den här dagen. och alla hjärtans dag,  och julafton, och min födelsedag. alla dagar då man kan ha en liiiiten förhoppning om något som involverar någon annan än mig själv. DE dagarna hatar jag, och idag är det en sådan dag. 
 

shit

denna dag har varit utan tvekan en av de värsta dagarna i mitt liv.
Från och med imorgon blir det förändring. Så här kan det fan inte fortsätta.
Frågan är bara vad jag ska proritera bort?

RSS 2.0