Hatkärlek?

Hatar att jag tänker på dig, att jag saknar, att jag faktiskt vill träffa dig.
Jag önskar att du en dag kumde ringa och säga att du älskar mig, att du är stolt över mig.
Du är en person jag inte kan radera ur mitt liv. Jag får bara acceptera att det är så här. Dock känner jag mig själv och att det kommer aldrig hända. Kommer fortsätta att hoppas att du en dag ringer och vill se.
Hatar allt du gjort mot mig. Hade du varit någon annan så hade jag aldrig mer pratat med dig.
Jag är nu 26 år och känner mig fortfarande som en liten flicka när du är i närheten. I din närhet är jag inget annat än en skugga och jag önskar att du dåg mig för den jag har blivit. Jag tycker om mitt nya jag men kommer du någonsin se det?

Jan. 31, 2013


sömnlös i östersund

ännu en sömnlös natt. Lyssnade på avslappningsmusik men spotify envisas att ha reklam stup i kvarten samt att min dator går in i nått viloläge så musiken slutade. Somnade till vid två å vid fyra väckte mina barn mig.
Idag blir det mys med lillgrabben :-)

Äsch!

Skit händer ta mig fan hela tiden överallt. När ska folk bara fatta att de är dumma i huvudet och bara hoppa från en bro?!

Kärlek som räcker livet ut.

du är den vackraste jag mött, inte tuff och falsk som alla andra... 
 
jag vet inte, nej just nu vet jag ingenting. Jag älskar dig, men jag vet inte hur det kommer se ut i framtiden. Förutom att jag kommer en vacker dag stå där i bröllopsklänning och påväg att gifta mig med den person som är menad för mig.
Just nu känner jag att det är du, men i framtiden kanske det är någon annan. 

Efter ett hårt träningspass och snart en dusch så ska jag ääääntligen få träffa pojkarna i mitt liv. mina 3,5 och 5 åringar =) 

kiwihållaresmart liten grej jag hittade på claes olsson i Östersund. Praktiskt då min frukt alltid hamnar i botten i min träningsväska.

Lördagsångeest.

Jag tänkte skriva ett långt och känsloladdat inlägg här men då kom denna låt upp på  min spotify och då tänkte jag att den täcker mina känslor ganska bra. Enjoy
 
 
P.s Du vet att jag älskar dig, men även jag har gränser...

Det var något nytt..

I natt drömde jag att jag och mamma skulle protestera mot något utanför stora kyrkan här i Östersund. Vi hade tagit med oss liggunderlag å sovsäckar. Det var inte det underliga utan helt plötsligt kommer Tom Cruise dit och vill ha mig! Det underliga var inte att han ville ha mig utan att jag ville ha honom! För alla vet ju att han har blåa tänder! (?)
Hur som helst, vill ligger där å ja.. ni vet.. trots mamma ligger bredvid ( hon snarkade å då är hon inte medveten), och helt plötsligt byter min älskare skepnad! Nu är han Kirstin Dust. Tydligen hade de någon relation. Så nu vid detta laget har båda varit otrogna mit varandra med.... mig! Lycko mig?
Sen kommer Tom tillbaka å vi blir påkomna och drar då fram en pistol. Jag som också alltid bär på vapen drar då min pistol och skjuter honom i axeln, då visar det sig att han endast hade en vattenpistol. Dålig dag för Tom Cruise! sen vaknar jag.. jag trodde inte det igår kväll när jag la mig, men fan vad skönt det var att vakna upp!

Innan denna dröm hade jag även drömt att jag var på Greveholm och jagad av mördare. Men tur är så kan jag alla hemliga gångar...
Nej tillbaka till verkligheten... påväg till gymet nu å ska träna på en tenta.

Ha det gött allihop!

Utkast: Jan. 07, 2013

Ni vet hur folk säger "ångra inte det du har gjort, utan det du inte gjorde"
Nu önskar jag att jag verkligen kunde göra en hel rad med saker ogjorda. Samtidigt som jag önskar att jag kunde ha gjort andra saker. Antingen gjort dem för första gången, eller bara gjort vissa saker ännu mer än vad jag gjorde.
Ska jag skylla allt på mig? nej, givetvis inte. Det krävs två för att misslyckas, men jag är samtidigt fullt medveten om vad jag gjorde och inte gjorde och jag önskar att det var annorlunda.
Tog ett stort (och dumt kan jag tycka just nu) beslut igår. Sen jag la på luren efter samtalet har jag mått piss, skit och bajs. Men det har bara gått en dag, det kommer nog bli bättre så småningom, men det är DÅ! NU mår jag skit! Vill bara vara sysselsatt. Önskar att folk kunde dra med mig på saker, även fast jag säger nej så vill jag att de frågar igen nästa gång. Att sitta hemma var bekvämt till en början men nu blir jag bara påmind om allt skit.
Idag blir det pizza till middag till barnen. Jag ska försöka få i mig nått också.

fan fan fan fan fan

Just nu låter det bara så här i min hjärna "gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah" och sedan en massa rassel av allt skit som snurrar....

Dagen efter.

För det första så vill jag be om ursäkt för det som snart kommer att hända. Jag kommer lägga upp en lpt å hänvisa till en person, inte likt mig kanske, men den spelades på radion och då kunde jag inte låta bli att tänka på vfår situation. Sedan vill jag även be om ursäkt för att det är Darin, hoppas ni kan ha lite överseende med det! ;P 
 
 
 
Annars igår hade jag en mysig kväll. Först var jag ju hundvakt till min skadade hund men sen kom mamma och hämtade honom och dumpade sedan av mig på bishops där jag mötte om min vän Camilla och hennes kompis. Vi gjorde egentligen inget speciellt igår men det var trevligt, skönt om inte annat, att träffa lite folk och bara vara Emma och inte Emma-mamman. 
Träffade lite kult folk så jag var hemma vid fyra tiden, hade tur att min snälla kompis Robin körde så jag kunde sova hemma (finns det nått värre än å vakna upp hos någon annan dagen efter? tror inte det!) 
 
Nu är jag redo att åka å dansa på julgransplundringen och ska inte tänka på dig, eller jo kommer tänka på dig hela jävla tiden memn what the fuck, får iaf något gjort nu till skillnad från i början i veckan då jag bara låg.... 
 
 
aja.. peace out mother fuckers. 

Fyra säsonger senare

Nu har jag suttit i denna soffa och tagit mig genom fyra säsonger av friends och inser då hur tragisk jag är. Visst så har det varit förbannat skönt att göra absolut ingenting bara för min skull men jag börjar nu bli rastlös som jag brukar, så ikväll blir det utgång med min vän Veronika. 
Blir nog en lugn kväll då jag vet att det bara är dumt att dricka när man är lite smådeppig, men jag ska ha kul! 
Alkohol är ju egentligen dumt när man är ledsen, men jag har ju även telefonfobi i fyllan så jag lär ju inte ringa någon (som så många andra tycks göra så fort de fått i sig något att dricka ;P )
 
Idag är det typ plusgrader om jag förstår det rätt, har inte varit ute idag. Så då ska jag ha klänning på mig. Det är ju en snygg kontrast från mjukisbyxor och träningskläder =) Någon gång måste jag klä upp mig också. humpf.. 
 
Saknar dig dock, som alla andra dagar...... 

Läs inte detta om ni ska kritisera.

Att vakna upp i morse var nog det värdelösaste jag någonsin gjort, och nu insåg jag hur tragisk den meningen  lät, men sanningen är den att jag är ledsen. Så när jag är ledsen skriver jag tragiska saker, så just deal with it. 
 
Jag har ingen energi till att göra något av det jag måste göra idag, så som städa och plugga. Äter frukost nu och kollar friends ( det enda som rullar här hemma när jag är ledsen) och sedan ska jag försöka ta mig ett cardiopass. Förbränna lite fett och sedan kanske göra nån lätt styrka. 
 
jag borde skriva på min projektplan men det går skit om jag ska vara helt ärlig. Detta med statistik är inte rikitgt min starka sida, särskilt inte när det var ett år sedan jag läste om detta samt att det står på engelska ( statistik + engelska = grekiska) 
 
Jag saknar dig så jävla mycket och vet inte hur jag ska kunna leva normalt utan dig. Jag hade verkligen sett fram emot ett liv med dig. flytta ihop, gifta mig och skaffa barn, men det är helt bortblåst nu. Att hitta någon annan som kan dela mitt liv med mig känns väldigt avlägset då du har gjort så otroligt mkt för mig. Aldrig förr har jag kunnat litat på någon som jag gjort med dig. Du vet mer om mig än vad någon någonsin har gjort. Jag älskar dig som jag aldrig älskat någon förr. Visst, så säger man väl om alla killar man haft? Men detta är skillnad. vi gjorde inte slut för att någon av hade slutat älskat varandra utan av helt andra orsaker. Det största och vidrigaste orsaken var mig, och endast mig. Jag har lovat mig själv att i år ska jag ta itu med det, vare sig det är med eller utan dig. Detta kommer bli tungt men också en början på något bra. 
snart är jag klar med skolan, jag börjar förhoppningsvis jobba direkt efteråt och livet rullar på som vanligt. Det kommer att gå utan dig, men så jävla mycket jobbigare. 
 
Förlåt mig för det jag gjorde mot dig, jag är hemskt ledsen och önskar att jag kunde göra det ogjort. 

RSS 2.0