skit piss och bra dag.

Haft en toppendag! Haft mycket att göra, gjort fantastisk middag och hade kvällsbesök även ikväll. Dock känner jag mig vilsen och frustrerad. Jag krigar för mitt barns rätt men det enda jag nu kan göra är att se på.
Jag kommer aktivt söka jobb i andra städer för här vill jag ifrån! Har ingen anledning å stanna när inte ens mina barn får den hjälp den behöver.
Nu är det slut på det negativa.
Blir en grym dag imorgon. Längtar!

Learn to love again?

Aldrig förr har det varit så lätt att radera ett nummer. Även fast detta är bara symboliskt så är det ändå något stort. Nu mår jag så himla mycket bättre än förr så nu tänker jag mer klart. Jag vet nu vad jag vill och vad jag borde. Dessvärre är inte dessa synkade men det är något jag ska ordna.
Det jag vill är något jag inte kan få, inget jag kan göra något åt. Så då väljer jag att ändra min vilja och testar nu annat...

Lycklig med er.

Det är inte svårt att göra mina barn lyckliga.
Idag åkte jag och min äldsta son på växtvaruhuset och köpte frön, jord och några tomatplantor. Ja, och givetvis fick han en glass också.
När vi kom hem så planerade vi våra frön, planterade om tomatplantorna och grabben fick vattna blommorna. Detta var runt tolv tiden och ungen är fortfarande lycklig. går runt och sjunger och visar upp sina blommor för alla sina kompisar som kommer förbi. Lyckligt barn, lycklig mamma.
Minsta grabben är inte på dåligt humör heller. han har varit på kals hos hans bästis så de klarar sig idag :)
 
Vad är mer värt i livet än att se sina barn lyckliga? <3

Livet är precis så fantastiskt som du gör det till.

Ja, kalla det klyscha men jag tror helt på det. Visst kan vi bli utsatta för mycke hemskheter här i världen men det är ändå vi som väljer om vi ska sänkas med det eller ej.
 
Idag känner jag mig lycklig. Lycklig ändå från bemärgen.
Jag går på terapi hos en kurator för att övervinna mitt onda. Jag har gått två gånger, (TVÅ!) och jag känner redan att mitt liv är påväg tillbaka.
För första gången på riktigt länge känner jag mig, som jag nämnde ovan, att jag är lycklig ändå infrån bemärgen.
Idag var jag ute och gick, utan någon telefon, ingen stress, inget krav på mig själv. Utan jag var ute å gick, kände lukten av nyklippt gräs. Det var då jag upptäckte fjärilen som landade på en maskros. Fjärilen bar orange nyans och maskrosen var knallgul. Det var då jag kände lycka. Det kändes om jag var åtta år igen. Då livet var så enkelt, utan problem. Jag lever och finns här och gör mitt bästa. Mer kan jag inte göra.
Dessto fler sådan här dagar jag har dessto mer inser jag vad jag VERKLIGEN vill. Jag har fått mig en tankeställare. Saker jag var säker på att jag ville tidigare är nu inte så självklara. Och detta är något positivt. Detta tyder på att jag äntligen har hittat mig själv, hittat tillbaka till det jag vill vara.
Att kunna säga Nej till saker jag gjort förut bara för att jag var så himla rädd.
Vad var jag rädd för då? Jag vet inte helt ärligt själv. Idag spelar det inte heller någon roll. För jag tror att denna rädsla endast byggdes upp pga jag hade tappat mig själv. Att sedan hitta mig själv, ja då försvann alla krav, all ångest, all depression, kärleken. Ja, kärleken tänker jag behålla men jag tänker vara rädd om den.
Jag är fortfarande ute efter kärleken men nu när jag vet att jag har den och kommer få den igen av en annan, då är jag inte rädd. Jag är inte rädd att vara den absoluta bästa version av mig.

Att göra barn är som lego.

Ja, idag tyckte min äldsta son att jag skulle bli kär i min mamma och skaffa bebisar. Då kände jag att det var dags att berätta hur barn kommer till världen.
Jag berättade att för att det ska bli en bebis i magen så måste en tjej vara med en kille. Två tjejer kan inte göra ett barn. Men inte nöjde han sig med det svaret, utan frågade hur det gick till. Den klasiska frågan. Jag sa att en killes snopp måste in i tjejen. Då kände jag att jag inte klarade mer frågor och svarade bara "ja, det är som lego". Fick slut på frågor och himla tur det. För hur mkt ska man berätta egentligen? Kan slänga upp en video på youtube om det blir jobbigt iofs :)
 
 
Idag har jag återigen haft en bra dag. Fick lite panik idag dock då jag fick ett oroväckande mail men det visade sig var ett falskalarm. Sedan har jag varit på företagutbildning. Det var tungt men efteråt hämtade jag mina gossar på dagis och sedan åkte vi på mcdonalds och köpte hem lite mat.
Nu kollar vi på skönheten och odjuret och myser.
Sedan får jag besök ikväll så då ska jag visa vem som reagerar i kortspel! :D

Kärlek.

vilken dag! en av de bättre dagarna på länge. fantastiskt.
inte blev det sämre heller när jag fick fint besök och fika. :-) Detta känns ju helt klart lovande! lägger mig med ett leende på läpparna. god natt.

Good days will come.

Idag ska jag verkligen inte klaga på livet.
Haft en bra dag, trots att jag inte har gjort något med skolan. Hade finfrämmande igår och förhoppningsvis får jag det ikväll också. Inte ett dugg synd om mig :)
Har hänt en del roliga saker idag också men vet inte vem jag ska berätta för först =/ humm,.
Detta blir nog det magraste inlägget men jag får solen i ögonen och orkar inte kisa... :P

älskar dig.

Vill bara berätta att förra inlägget handlade egentligen inte om en människa. Det handlade mer om något som skulle lämna mig och aldrig mer komma tillbaka. Jag har jobbat ett tag nu med att få bort det onda och de senaste dagarna har jag känt att det är påväg bort. Mycket tårar, samtal och hemska tankar har gjort så att jag kan jobba med detta. Detta gör att denna sommar kommer bli den bästa sommaren på länge.
Jag har saknat Emma, och nu är hon äntligen påväg tillbaka.

Hej, tack och adjö. Det var trevligt men nu vill jag aldrig mer se dig.

Jag är så glad att idag kan jag säga att jag aldrig mer vill se dig. Idag är jag stark, idag vet jag vad jag vill. Du ska bort från mitt liv och det är för evigt. Jag kommer göra allt som står i min makt för att du aldrig mer ska komma tillbaka, inte ens lite. Jag hatar dig och har gjort det under en så himla lång tid.
Många samtal med goda vänner har stärkt mig otroligt. Igår hade jag ett samtal med min äldsta vän och hon sa saker som jag inte ens har tänk på. Att det ska vara så enkelt egentligen?
Jag är den enda som kan styra mitt liv, för ingen annan kommer någonsin få styra mina riktningar.
Att vara ensam behöver inte alltid betyda olycka, snarare tvärtom. Att ensamheten är bra för oss. Det gör att vi stärker det absolut viktigaste vi har, vår självständighet.
 
Idag har jag haft en bra dag, en riktigt jävla bra dag! Jag har äntligen kunna sprungit. Har jobbat mkt med rehabiliteringen med mitt knä och nu sista tiden även mina benhinnor och idag testade jag springa lite lätt och det fungerade. Jag älskade verkligen att vara ute och springa och hoppas att jag ska kunna ta de längre sträckan i slutet av sommaren. Att var ute och springa i 20 minuter lyfte mig så fruktansvärt. Jag har fått en ny energi som jag inte har haft på väldigt länge.
 
Idag tänker jag göra någon glad. För jag har kommit på en knep att övervinna min ångest och alla mina känslor. Istället för att förneka att jag har känslorna så vänder jag dem till något positivt. För alla mina känlsor är inte alltid dåliga, det är mycket glädje också. Detta ska jag sprida och hoppas att det hjälper andra som har det svårt. Och om någon vill så får de gärna ta lite känslor av mig så jag kan få chilla. Yeaaah.
 

Funnit mig en bror.

Tänk vad lätt det är att må bra.
Bara att ta tag i livet. Hitta kontrollen igen. Helt fantastiskt. Tänk om jag hade kommit på det för ett halv år sedan. Tänk vad mycket tårar jag hade sparat! Fast förvisso, hade jag inte nått botten hade jag aldrig kommit så här långt heller. Jag har ju funnit en bror på vägen...

Thw show have to go on.

 
Idag blir det en tuff dag med ett tufft beslut. Om jag ens tar beslutet, velarn nr 1 här!
 
Hade en grymt rolig kväll igår iaf! Grillning med brudarna, eurovision och mkt skratt. Sedan bar det iväg till plaaaza och där händer det grejer. haha. Aldrig med vadslagning kan jag iaf säga!
 

who is the boss of you?

Varje dag har vi en ny chans att göra saker och ting bättre. Vi a
vaknar upp med förhoppningsvis ny energi. Denna energi är dyrbar. Varför då slösa denna energi på saker vi vet inte få oss att må bättre?
Vad vill du med livet? Vad är ditt mål? Åt vilken tiktning jobbar du åt?
Är detta viktigt? Måste vi veta vad vi vill med livet? Detta sökande kan faktiskt leda till att vi missar något på vägen. Vår familj, våra vänner, nuet.
Att finna lyckan i din vardag och njuta av varje minut du lever.
Shit alltså, hade jag läst en sådant inlägg för två månader sedan så hade jag stängt ner. Bara klyschor. Fast sanningen är den att livet blir faktiskt hur vi ställer oss in på. Tro mig. Förut (innan min depression) så när jag mådde dåligt så såg jag till att sluta må dåligt. Jag kollade på en rolig tv-serie, drack en kopp te eller cola på den tiden. Jag hade knep för att förgylla min vardag. När jag vända vid botten där ett tag fungerade inte detta. Problemet var då att det var för mycket. Det vsr inte en vanlig vardagsångest som gick att hantera.
Påväg ner till botten och frivändningen där nere kändes. Jag slog i väggar, fastnade och det var tungt. På vägen upp var jag kantstött men med vetskapen om att jag nu var starkare än någonsin och visste nu vad som krävdes utav mig för att må bra.
Kom lite från ämnet där. Det jag vill säga är att det är egentligen bara vi själva som kam rädda oss. Det är vi som ska lyfta på luren och ringa en vän, psykolog eller varför inte den där tillfälluga flirten. Drt är vi som ska ta kontroll över vårt liv. Ingen annan kan.

Jag är ledsen, men nu mår jag bra.

Ibland måste saker och ting göras för att jag ska kunna må bättre. Ibland är det rätt, ibland är det fel. Det får tiden avgöra. Nu är detta mitt beslut och jag får se hur det går i framtiden.
 
Jag är så tacksam för att jag har min bror. Han lyfter upp mig när jag mår dåligt. Bara ett samtal bort och sedan orkar jag ta mig genom dagen igen. Jag har fina vänner också men de envisas ju att bo så långt bort.
Kanske ska införa samtalsterapi där jag alltid ringer minst en vän i veckan bara för att prata. Borde gå. Det återstår att se.
 
Idag är det en bra dag. För idag ska jag träffa min fina vän Hanna och hennes två söner. Varav en av dem är bara två månader ca. Mys mys!

En stunds smärta innan helgmys.

Only miss your lover when you let him go.
Jag ska vara positiv eftersom jag har ingen som helst anledning att vara negativ. Grejen är bara att jag har en liten gnagande smärta inom mig. Vad händer om min plan inte går som jag har hoppats?
Nu kom min optimist inom mig tillvaka och svarade "Då tar du dig ur det starkare än någonsin".
Jag har funnit meningen med livet. För mig är det att njuta. Njuta av varje minut jag lever.
Det enda vi behöver är oss själva; starka och trygga, samt nära å kära som är något att lita på. Jag är tacksam för jag har snart båda dessa saker. Jag jobbar på det.
I helgen blir det mys för hela slanten.

killar <3

ldag är lägenheten full av grabbar. Fantastiskt mysigt! Är barnvakt till min äldsta sons bästa kompis. Blev så glad när han fick komma. Vill så gärna att min äldsta son ska få egna kompisar. I dagsläget leker han bara med min yngsta sons kompisar på fritiden.
Nu äter vi gott och kollar på en film. härlig fredag!

Broken parts.

Bara ett tilägg från gårdagensinlägg.

RSS 2.0