Gött!

Biljetter bokade -Check-
Gaaah! Vad jag längtar! Saknar dig och vi ska ha det grymt kul!!!!!!!!!!!!!

Behövde verkligen något att längta till, och detta ska bli kul =) Vi ses ;-)

Lammkött och white trash!

Jag är lite chockad att detta inte har tagit hårdare på mig än vad jag hade trott. Kan det vara för att jag är van?
Nej, jag tror det är av den enkla anledningen att jag tänker inte påverkas!
Har tre kvällar framför mig med tre olika fester, med början idag. Varför hänga läpp? Har hört det ska vara lammkött på festen! - Jag är inte ett dugg missnöjd att vara singel =)

Värre blir det nog när sanningen kommer springandes och biter mig i arslet, det lär göra ont, men tills dess tänker jag leva livet, för vem vet, jag kanske har gått vidare redan nu? =)

älskar förresten att vara jag! Idag har jag blivit bjuden både på lunch OCH fika, av två olika grabbar. Men tyvärr så är  jag inte intresserad, ska vara singel nu! och så är ena av dem en white trash slampa Så tyvärr.... ;-)

Nej, nu ska ja köra turbo till frösön för fest #1 =) Gött!

Bättre dagar...

Idag mår jag som en påse bajs! Efter ha spytt tre-fyra gånger igår kväll så däckade jag i sängen med datorn och alla lamporna på. Var nog skapligt slut igår.

Har en dryg dag framför mig på skolan. Först föreläsning och sedan en lab, som man bör vara lite med på så man kan skriva en av dessa rapporter. Drygt, gillar inte rapporter!!! Särskilt inte när man inte fattar en smack om vad man gör!

biljett till friheten.

Jag måste ju säga att jag har mått bättre, helt klart! Glömt bort att äta idag, vilket har blivit väldigt vanligt denna sommar. Har "lyckas" förlorat 5 kg, och inte har det varit på en sunt sätt. Ej att rekommendera.

Just nu hatar jag; förskolelärare, konstnärer, killar och alla som bor i Umeå. ja... inget mer.

Vad ska jag lära mina barn i framtiden om kärleken?
Den gör förbannat ont! Man faller sjukt hårt, blir hoppad och spottad på, men man ska resa sig upp fort, borsta av sig och sedan gå vidare stolt! Sedan kan man gråta med sina vänner eller som i mitt fall, i sin ensamhet. Gud vad tragiskt det lät. MEN imorgon är det en ny dag. Jag klarar mig alltid, bara att ibland kommer den bittra sanningen ikapp en, som idag när jag klev av bussen och var nära att kräkas! Herregud Emma! du har två små barn och 25 år gammal! ta dig i kragen!

Nu ligger jag å toksvettas och måste snart gå å kräkas, kul liv man har dragit på sig.

Imorgon är det ännu en dryg föreläsning och sedan deep-test. Inte ett minsta motiverad att gå i skolan längre.

Ska boka mina biljetter bort mot friheten nu.
adjöss.


usch

Imorgon bryter jag mitt långa alkoholuppehåll mest troligt. Du får ni se den hemska sidan av mig, men sedan blir jag nykter igen....passa på

Måndag. check.

Med två ägg och ett glas mjölk så avslutar jag denna dag. Fick en oväntad vändning så jag sitter nu hemma och ska snart lägga mig. Kanske ska göra ett konditionstest imorgon så bör väl kanske vara en aningen utvilad.

Första dagen på skolan har varit, ja. Intressant. Vi lämnar det där. Får se hur resten av veckan blir.

Less på bloggen

har inget kul att skriva längre så min blogg blir rätt trist. Men får se om det händer något skoj i veckan. Har ju nollning nu i två veckor så risken finns väl att något skoj sker. Men annars blir det nog ganska tyst här ett tag då jag som person är rätt trist.

Nu ska jag på dagis och sedan på skolan. latjo!

Mys och busshelveten!

En hektisk helg har tillbringas på bland annat djungelhuset och i badkaret. Att känslorna hoppar upp och ned är inget konstigt när man ägnar den mesta tiden åt två bustroll.

Ja, det är väl en kort beskrivning av min helg. Finfrämmande kom i fredags och han fick bekanta sig med barnen och hunden. Blev visst väldigt Tjenis med Sirre. Undra vad hunden har för baktankar?
Med barnen var det lite svårare. Det är ju M som är herren i huset här. ;)
Lördagen var en mysdag från början, kom inte iväg till djungelhuset för ens kl tolv så lilleman hann somna så M fick leka själv med oss. Nöjd var väl han !
Sedan var hemgången ett rent helvete, så nu måste jag gnälla lite! Bussarna här i Östersund är helt värdelösa! Av många orsaker, men största orsaken var väl att det går en buss i timmen! Löningslördag och en triljon barnvagnar som skulle åka buss. Jag blev så sjukt less att jag ringa Bosse och bad han snällt om skjuts! och japps han var en ängel och skjutsade hem mig och barnen. =0)
Lördagsmys, och mer än så behövs inte nämnas. =)

Idag har vi varit ute och lekt och bara tagit det lugnt.

Nu har Fin åkt hem och jag kollar på bolibompa med mina prinsar. =)
Ska duscha och göra mig ordning för morgondagen och lägga mig i tid.

Imorgon börjar skolan! <3







och förresten; du är godkänd.

In i dimman!

Nu försvinner jag in i dimman hela helgen. Kanske hör av mig på söndag, kanske inte. vem vet?!
Nui får helt enkelt klara er utan mig!

Se er omkring, ta en promenad och andas helgluften och sedan är jag tillbaka igen!

Ha det gött, det ska jag!

Cheer for love!

Andra dagen utan koffein och jag har fortfarande en fruktansvärd huvudvärk!
Ikväll Mr. så då blir det kanske lite ordning på mitt huvud! Blir första gången han träffar barnen så det blir lite speciellt. men det ska nog gå bra. Jag har förberett M. Han säger att han får vara här så länge han tar med honom på badhuset! haha, lättköpta barn! :)

Idag ska jag först å främst komma ur min pyjamas, gå en promenad med barn och hund och sedan städa, fixa lunch och lägga barn. Sedan måste jag väg och handla inför helgen. Har mina idéer på vad vi ska äta=)

Var förresten på ledarmöte igår och det var skoj. Ska börja leda 5-6åringar i cheerleading, så känner ni några barn i den åldern så sprid ryktet, även äldre barn är också välkommna! Bara att höra av er till mig i så fall!

Koffein!

Jag har inte druckit Coca cola på några dagar, och sist jag drack te var igår vid två tiden, ja ett dygn sedan. Detta är väl inget kan man tycka men det är bra! Ska testa vara utan koffein hela helgen, försöka...!
Får man ont i huvudet när man vänjer sig av med något? Grejen är ju att jag hade ont i huvudet innan jag bestämde mig för att sluta med te!

Fick höra av min vän att te kan framkalla ångest, och det kan jag ju vara utan!

Idag ska jag laga superenkel middag, pytt i panna och sedan ska jag på ledarmöte. Ikväll ska ja försöka komma i säng i tid för imorgon måste jag städa! Har städat hela veckan men imorgon måste jag dammsuga och skura golven, det var typ en månad sedan, typ. Blir mkt skit med skitiga ungar och hårig hund!

Har nu tagit en tablett för huvudet, vilket jag bara gör i absolut sista hand. Kan inte ens skriva för jag har så ont. Gud vad jag gnäller!

Nej, nu ska jag sluta..

<3

Jag somnade fort igår ändå. Myste med Gabriel lite extra. Fick fina sms så jag somnade med ett leende på läpparna och drömde vidare om denna person <3
Fick sovmorgon enda fram till kl 6.30 men ändå sitter jag här grymt trött och huvudvärk. Jag börjar ana vad som är fel. Möjligt förkylning men även en oro som ligger över mig som skapar huvudvärk. Så jag får väl ta itu med det!

Vill inte vaknaaaaaa

Jag mår precis som om jag har blivit överkörd av ett tåg! Helt jälva slutkörd. Och imorgon är en likadan dag! Kanske dags att ta upp skiten igen och göra något åt det... kanske.... imorgon mår jag bättre och förtränger skiten igen...

På måndag börjar skolan igen och då kommer det bli mkt bättre... mkt bättre.....

ändå 38 mil till Umeå. Spelar fan ingen roll vad jag gör....

Fucking....

Fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you, fuck you and fuck you!


Jag har varit på bättre humör, ja verkligen. Varför jag är på detta dåliga humör vet jag egentligen inte. Finns väl möjliga orsaker typ som bråkiga barn, värmen och huvudvärken, och kanske hjärtklappningarna. Men samtidgt händer detta ofta, och jag är på strålande humör ändå.. Så vad är fel?



Min sommar

Min sommar började med storm, och nu har den avslutat med storm. Där mellan har det var mycke skratt, gråt och slit.

Ska man räkna att sommaren började redan i maj så kan jag berätta att det var en häktisk månad. Hade skola, barnen och hade redan börjat jobbat på hemtjänsten här i Torvalla. Skolan kom lite åt sidan, men jag klarade det som vanligt. Rent känslomässigt så var det en berg-och-dalbana, dels efter smällen i mars men samtidigt nya mindre roliga saker som skedde. Jag föll, resten mig upp och skakade bort det.

"Sommarlovet" aka studieuppehållet började fantastiskt bra! Direkt efter läsårets sista tenta så drog vi IVP igång lite party. Mysigt verkligen! Lekar och trevligt folk. Älskar min klass verkligen! Kvällen slutade, som så många andra, mindre bra. Men även det överlevde jag!

Dagen efter var jag uppe tidigt för att gå på jobbet och sedan fortsatte livet med jobb mest hela sommaren. Förutom jobbet så var träningen också fokus, och givetvis mina älskade fantastiska barn!

I slutet av Juli bestämde jag att jag skulle ha semester så jag tog ledigt och åkte till mitt fina Göteborg! Hade längtat så mkt och sett fram emot så mkt att det blev lite en besvikelse när jag var där nere. Jag hade roligt med olika aktiviteter, jooo.. vi kallar det "aktiviteter" Haha. Blev spex, bad, dans och bråk. Ganska likt mitt liv här i Östersund faktiskt!

Kom sedan hem i början av augusti och jobbade då mina två sista två veckor på hemtjänsten. Tyckte om det jobbet, men när jag avslutade mitt schema med 13 timmars pass så kände jag mig nöjd. Såg då fram emot två veckor ledighet med mina favorit killar. Inte ens då hade jag en aning om vad som väntade mig helgen efter. Mysigaste helgen jag har haft på väldigt länge!

Att kunna vara sig själv till 100% med en främling är något väldigt ovanligt, även för mig som numera inte dricker! Den söndagen var det extra jobbigt att kliva upp! 12 timmar buss var helt klart värt det!

Nu kan jag säga att sommaren är över! igår morse när jag var ute med Sirre var det 5 (Fem) grader ute! Helt galet fantastiskt! Snart är det vinter =)

I helgen fortsätter romantiken och på måndag börjar allvaret igen, ganska kul att jag skriver allvaret när det egentligen kommer vara två veckors festande och lekande! men jaaa, måste vara lite seriös med studierna också!

Nu kommer min yngsta, med nappen i munnen, och säger "mimmi" Översättning; Memory. Så nu ska vi spela lite. Så, berätta för mig... hur har er sommar varit?



Over and out!

p.s Khaddafi är fortfarande spårlöst försvunnen!

Distans?

För alla i ett distansförhållande, och till alla andra
http://blogg.aftonbladet.se/martinezpeleta/2009/12/tips-for-ett-lyckat-distansforhallande

Sommarväder!

Nu ska vi bege oss ut till skogs. Har packat matsäck och barnen är lagomt taggade....



nöö... vilken lögn. Ena sover och andra är mega trött och ligger på köksgolvet, men ut ska vi! tjohoo!

Inte fullt så bra.

Note till mig själv kl sex på morgonen; Sms:a inte när du sover! - Jösses vad galet det kan bli!
Har ni fått ett väldigt suspekt sms av mig i natt, radera det! För det var inte till er!

5:50 Kom min son fram till mig och tyckte jag skulle kliva upp. Satte på Ice age, gick på toa och sedan ut med Sirre. Nu käkar vi frulle och ska se vad dagen har att erbjuda.


Over and out, suuuuuckers!

God natt

Alltid trevligt att avsluta dagen med ett mysigt samtal. <3
Imorgon händer ingenting, ser inte framåt dagen alls! inte ens barnen då de är så förbannat jobbiga!

Fick en fråga av en vän om jag hade kärat ner mig, men mitt svar var då nej....



ibland ljuger jag så bra....



Röda rosor!

fick en knippe röda rosor av en god vän, som tack mobbade jag honom lite för att han surrar något så förjävligt!
Jag är en tacksam kvinna :)

Idag har det varit en känslomässig berg-och-dal-bana. Men tack vare en annan god vän så har jag rett upp lite iaf.
Imorgon är det en bajs-tisdag som följs av en bajs-onsdag och en bajs-torsdag och sedan fantastiska, efterlängtade fredag!

Toppen-måndag!

Ja, så var bajsmåndagen över. Vilken tur att det inte höll i sig längre =) gött. nu är allt som vanligt igen
Ungarna petar i sig maten och jag chattar med folk <3

Får se vad som händer. funderar på att gå ut å leka men orkar inte leka själv :( Antingen det eller städa... Bra, Emma... hota dig själv med städning :D

Bajs-måndag.

Det är nog tid för att börja lägga mig i tid, åtminstone kl 23! Känner i hela kroppen hur jag är seg. Har iaf varit iväg på Gläntan, öppna förskolan här i torvalla och låtit barnen lekt av sig, druckit te och surrat lite med Bosse bildoktor. Även pratat lite med Elisabet om M. Känns som lite jobbigt, men det kanske är sant. Lika bra att ta itu med problemet nu när han fortfarande är så pass liten. Är bäst för honom.

Sedan är det typ 10 dagar till fredag så då känns allt lite extra segt idag.
Får iaf sällskap senare idag och jag ska göra en lättsam middag så har inga större bekymmer idag.


Jag har tydligen en jävlig tendens och göra alla i min närhet sjuka, men själv är jag frisk som en fisk inklusive barnen. Peppar peppar... Vi är väl enda personerna som inte är klena.

Åhhmaj!

Symtom;
Ökad puls
Ökade temperatur
Oregelbunden hjärtrytm
Endokrint påslag


Några möjliga förklaringar till detta?

bitter?

Storuman suger, dorotea suger, Hoting suger, strömsund suger, häggenås suger, Östersund SUGER!

Hej umeå.

Bussresan till umeå gick över förväntingarna bra. En åksjuketablett och bänkade mig längst fram och läste faktiskt bok en bra stund, sov lite, smsa lite och läste lite mer. Resan blev inte så dryg som jag hade trott. Hemresan vet jag ingenting om än, men det märks ju.

Står nu och ska predika i en föreläsningssal med Fnurg, eller ja han säger inte så mycket, tror han har lite scenskräck om jag ska vara helt ärlig mot er.

Ikväll blir det mat och sedan får ödet bestämma resten av helgen.

Saknar dock mina barn redan, men äsch.. kan jag vara utan skitungarna i tio dagar så ska jag nog klara mig en helg. =)  Gillar ju ändå inte bar..

lift till umeå? =)

Första kvällen/natten på länge som kan inte somnar på fem minuter. Tog säkert minst sex! Låg och vred mig en hel minut extra bara för att jag var eller är så förväntasfull inför kvällen, ingen press.

Ska bli grymt och träffa Fnurg igen! Mindre grymt att åka buss..... Usch.... Plocka upp mig någon?

Minste grabben kollar som vanligt på film och jag försöker peta i mig lite frulle. Annars är allt precis som vanligt...

Att vara kissnödig.

Att man inte fungerar som vanligt när man är kissnödig är ju kanske ingen nyhet för någon. Man svamlar, snubblar och tänker helt galet. Och det är inte för att man är stressad, utan det är för att i blåsans vägg sitter det senorer som skickar ut signaler till hjärnan "Nu börjar det bli fullt här, dags att tömma" Gör man inte detta så skickar de nya signal, som en förbannad snooze-uppleveles "nu är du riktigt kissnödig, jag rekommenderar att tömma dig"
Detta orsakar iaf att man inte kan tänka på något annat än kiss! Så därför är man lite klantig när man är kissnödig.

Vad händer då om man har druckit alkohol? Då har man ändå inte hjärnan med sig, så är det väl därför man kissar på sig i fyllan?






Jag har iaf berättat i tv för hela sverige att jag har kissat på mig, kul.. och nu upprepar jag det.. Aja.. jag är iaf nykterist!

Umeå.

Good damnit vad jag blev sugen på cola nu! Aja, var inte det jag tänkte blogga om...

Imorgon ska jag åka till Umeå, och får se hur länge jag blir borta. kanske vänder så fort jag kommer fram :P
Ska träffa Fnurg som jag inte hängt med sedan gymnasiet. och eftersom jag har ljugit om min ålder så är jag inte riktigt 20 år gammal, så det var några år sedan!

Synd bara att det är över 6 timmar med buss dit, men ska få låna lite åksjuketabletter av Milo så jag ska överleva resan. Det blir gött!


För en god sak!

Mina två kompisar Camilla och Patrick behöver fler som gillar deras fina kattuppfödningssida! Stöd dem genom att gå in på sida och klicka på Gilla! Ja ni vet den där knappen ;) www.snobbehills.com

Helt fantastiskt!

Trots att jag inte kom i säng, eller i säng kom jag men jag somnade inte för ens vid ett igår så är jag ändå relativt pigg.
Barnen är lugna och snälla och har nu flickbesök, min bonusdotter :D
Märker vad lite gör skillnad, har bara varit ute å vandrat (gått vilse) i skogen och jag ser direkt hur lättsam barnen blir sen, sixten blir nöjd och mamma/matte blir nöjd=)
Har precis stökat undan lunchen och barnen leker fint tillsammans! De kanske försöker imponerar på tjejen som är här, men hur som helst så är de lugna!!! =)

Jag vet inte vad resten av dagen har att erbjuda, vet bara att jag har lilltjejen här i några timmar och ska lägga Gabriel om en liten stund. Helt vanlig tråkig vardag för en ensamstående två (tre)barnsmamma :P

Imorgon kl åtta sitter jag på bussen till Umeå, Usch.... Tur jag fick ta Milos åksjuketabeletter!

<3

Hur kan man längta efter något man aldrig har sett?

Tråk-onsdag.

Eftersom min kamera nu officiellt är sönder så kommer det inte komma så mycket bilder hädanefter. Kommer istället sno bilder från olika håll. Dock inte lika roligt.

Idag vaknade jag av mig själv 5.55, precis som jag hade tänkt. Skicka ett sms och somnade om, i typ två minuter för då kom minsta killen in och ville kolla på film.

Har ätit frukost och kollar nu på Alvin och gänget. Undrar om det blir så mycket roligare än så här?

idag är det en bra dag..

.. för dem som inte haft  kiss, vatten och strössel på golvet kl 7 på morgonen. Även en bra dag för dem som inte behövt bråkat med inte bara en utan två trotsiga barn.
Bra dag för dem som sluppit huvudvärk, dopp i vattenpölar och onödiga bråk med random people.

Nu ska ni inte tro att min dag har varit dålig! Ett trevligt samtal kan lätt vända en dålig dag.



nightmare

man är vansinnigt trött när man inser att man lyssnar på något som heter "infected mushroom - pink nightmare" och inte ens observerat vad är det för slags skit..


så... God natt

Word

Sebastian; skit på dig!

...................

fucking jävla kuk skit!

kommer ni anmäla detta inlägg nu?

höcken fan behöve karlar?!

Klart som korvspad att jag blev piggare nu mot kvällskvisten! Lär väl inte lägga mig före tolv idag då.. =/ Äsch, jag är ung så jag lär inte dö av det=)

Nu sitter jag å diggar sköningen governor Andy och ska snart sätta mig i soffan och mysa med de enda, och de bästa grabbarna i mitt liv. M,G och Sixten =) Vem fan behöver karlar?!

Trött och tråkig.

Trött som ett as så blir kort uppdatering;
sovmorgon
polisen
kina
paj kamera
powerwalk
shopping
trött

.. och där är jag nu, trött alltså.... nämnde jag att jag var trött? Kanske ska fråga Bosse om han vill passa barnen en timme så jag får sova :D

Vädur vs. Vädur?


"Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!"

Jag träffade en dam idag och vi pratade om stjärntecken, så jag frågade vem jag passade ihop med och inte pasade ihop med. De jag inte ska vara med är väduren och oxar. Väduren eftersom vi båda vill vara först och synas mest (ni ska veta att allt detta om väduren stämmer klockrent in på mig). Anledningen att jag inte ska vara oxar är för att de kan vara alldeles för elak och sjuka mot mig.

De jag däremot passa ihop med är vågar, vattumän och stenbockar!

Kul, ett riktigt gamal ex jag har, han är oxe och han var en stor idiot! Mot det sjuka hålet, och sedan så ska de tydligen vara tröga också, och det är han verkligen.

Kim han är våg, vågar är snälla och ger ofta med sig. vänder kappan efter vinden. med andra ord; perfekt för en vädur like me!

Lite trist bara att jag inte ska vara med en vädur, men hon damen sa även att en vädur är lite knepig så om jag ska välja en kille, eller en vänskap, så ska jag gå efter magkänslan! Stämmer väldigt bra in på mig, för när har jag någonsin tänkt?


Bör också nämnas att Hitler var vädur!

Livet kan verkligen vara fantastisk emellanåt!

Fick sluta tidigare idag på jobbet idag så då tänkte jag ta en powerwalk, men blev sjuk rastlös (vill ha någon att gå med ju!) så jag började springa istället, och fick då en riktigt bra uppvärmning för sedan pumpade jag ordentligt. Var skakis i benen sen kan jag lova.
Städade lägenheten och gick sedan och handlade och har nu ordnat fisksoppa med vitlöksaioli med varmt bröd. Måste passa på när jag inte har barnen.

Ikväll blir det soft, grymt och helt fantastiskt! ;)

konstigt vad bra jag mår nu! Vad är det som har hänt?                                     jag har min aning dock.....








Det är jobbigt när maten är så god att man måste ta mer
trots man är stoppmätt!

To night is the night!

Har längtat efter denna kväll! Helt fantastiskt skönt ska det bli! Den som ringer kommer inte få något svar, smsar ni ska finns det risk att jag svarar, men säkerligen inte på en gång. Ikväll is the night :)


Nu vill jag bara sluta jobbet så jag får träna och sedan mysa :D

Vilken idiot!



Jag är så förbannat klantig! Att jag kan göra något så dumt?!
Hade hoppas på att det bara skulle vara på skoj och nu har det blivit fucking seroius! Varför har jag förändrar så himla mycket för? Är det verkligen värt det! 

jag är bara en stor idiot!

Möte

Har haft ett litet möte med cheerleading tjejen. Ska bli kul att börja som ledare, trots att jag inte kan ett smack. Men jag får helt enkelt lära mig. Måste bara hitta ett gång 5-6åringar som jag kan träna=)
Har redan börjat planera hur jag ska lägga upp det, eller vad då redan, hösten är ju snart här!


Annars har vi bara handlat och kollar på (hör å häpna) Ice age 2 =) Ikväll kommer en god vän med ölkorv(inte bara en god vän för korven) och vi ska väl hitta på nått sköj. typ film eller serier. Får se vad det blir.
Imorgon jobb, söndag jobb, måndag leeeeeedig =) Underbart!


Den bästa versionen av mig.

Igår hade jag en trevlig kväll med goda vänner som jag typ träffar en gång i halvåret. Trist att det ska behöva vara så docl :( Vi åt lite mat på Paus och pratade lite om vad som har hänt den senaste tiden. Till vår förvåning så hade det egentligen inte hänt så mkt viktigt. =)

Kom hem och la mig relativt tidigt, somnade bort lite sms märkte jag när jag vaknade imorse. My bad!


Nu tänkte jag försöka ta mig ut å leka med M och sova ned G. Jag behöver komma ut! samma med Sirre!

Jag har tagit ett beslut som för ovanlighetensskull vara rätt beslut!
Sedan hade insett att vissa hade rätt om en sak. Damn! Vad jag hatar när andra har rätt! Sker dock väldigt, väldigt sällan. Jag är ju den bästa versionen av mig :D

Nedräkningen har börjat..

... till nya äventyr! Alltid ska man ha något att se fram emot, annars blir man bitter! och det jag! Riktigt stort denna gång! Inte större än Göteborgsresan, men nästan. Kan sluta betydligt bättre dock! :D


"Sanningen varar längst"

Ett bra uttryck, med många undantag! Dels det här hela med vita lögner, vilket är godkänt i vissa sammanhang. Det är lite svårt det där, för dessa vita lögner kan vara godkända för vissa, och andra inte. Men att alltid hålla sig till sanningen är inte heller någon höjdare.

Sedan det här med att sanningen lönar sig. Det ska jag säga är ren skitsnack! Lögner kan hjälpa en så himla mkt. Lögner kan få en att komma långt! Att alltid hålla sig till sanningen sätter egentligen bara problem för en själv. Jag talar alldeles för mkt sanning och det uppskattas uppenbarligen inte. Så ska jag få som jag vill, så ska jag dra mer och mer lögner. Vita lögner? Nej, inte i detta fallet. Dessa är svarta och fula. Men eftersom du sätter mig i denna situation så får du helt enkelt     skylla    dig    själv!

Monopol!

Länge sedan man spelade monopol! men har jag ingen å spela med, och inga spel heller för den delen. typiskt..


idag: jobb, middag med vän och sova :D

over and out

Umeå eller ej?

Undran som flundran om man ska åka till Umeå? är ändå typ 6 timmars bussväg enkelväg. Har flirtat med exet och vi tar en varsin dag den helgen så jag har barnen lördag-söndag bara=) Tack K!

Annars nästa vecka är inget bestämt, skulle ha ringt hanna! <3 men som vanligt glömde jag det. Vet inte om vi ska åka till Edsbyn eller om vi blir hemma, kanske åker till mamma. För då kan jag träffa John igen. Kanske fika i byns fik. mysigt=)

Idag gick det bra att jobba, bortsett från vissa missöden men sådant händer ju, hoppas det slutade bra iaf!
Upp igenom om 7 timmar så nu ska jag mysa med Sirre!


Over and out fuckers

And the game is on!


Följ jakten på mr right! Det kan ta veckor, eller kanske år. Jag är vansinnigt kräsen, men blir sjukt lätt förälskad i fel killar, så alla dåliga killar jag ju hålla sig Borta!

Min kollega har ordnat en blinddate åt mig, men egentligen är den inte så blind eftersom jag vet hur han ser ut ( pretty good) and thats it! Spännande!

Följ min blogg och se hur detta slutar, om det finns ett slut?

Sov gott alla min trogna.

Tio mail senare och jag är helt slut. inte visste jag att det skulle gå så bra! Underbart!

Idag har jag haft trevligt sällskap här och då är jag så tråkig att jag somnar i soffan. Men lägger jag mig för det? Nej, hade en triljon mail att svara på, men nu är det klart och bör sova.. om jag inte har fått svar på mailen redan förståss :D

Regn!

Det finns mycke bra saker med regn! Regn luktar gott, regn är inte varmt, regn berikar växriket, och regn ger en ursäkt att sitta hemma å kolla på nicke nyfike/tarzan, för det var något nytt!

Idag har det varit fint väder (läs; regn) och en mindre fin dag på jobbet. Brukar ofta ha ett lugnt och sansat humör till mina brukare, men idag släppte spärren, ber om ursäkt för det. men är jag ledsen över det?


goo morgon goo morgon!

vem har inte tänkte "jag sover feeeeem minuter till" och sedan snooza och har sedan vaknat upp 1 sekund senare av att klockan ringer, igen? Vad gör det för skillnad? snooza måste vara världens sämsta uppfinning! Egentligen lika bra att kliva upp direkt, för jag menar, vad gör det för skillnad när jag ändå känner mig MER trött efter jag har snooza en miljard gånger?

idag snooza jag en gång och det är grymt bra. käkar frukost nu med minsta grabben och ska snart väcka den andre.

Idag blir det jobb 7-15.30 och sedan står det inge på schema förutom laga middag, blir så roligt som korvstroganoff idag. Någon som vill leka efter middagen? =)

Bajs-söndag, om jag får uttrycka mig rätt!

Ibland känner man sig så där liten, alltså då menar jag pytteliten! och precis då, nu när man känner sig så där pytteliten, ja just DÅ ska folk kliva som hårdast på en. Visst dag är söndagkväll och jag har en hel jobbvecka framför mig, men samtidigt så är jag förbannat less på folk också, så där rent allmänt alltså.

Funderar på om jag ska åka till Stockholm i slutet av september? ja? nej? Beslutsångest. för råd kommer jag att ha, och även tid. Det är bara denna förbannade resfebern. Aja, ska prata med folket där nere och se vad det finnas att göra där, i hufvudstaden.

Biokaos och batterifjanteri!

Man kan tro att lite sömn, sisådär två timmar ska göra mig på dåligt humör, eller bristen på ork så att träningen blir inställd, eller varför inte ett barn som skriker och bråkar inne på bion så att man missar 75 % av filmen, eller möjligtvis att man blir utlåst från bilen med hunden i bilen. Men nej, visst blev jag lite less, men inget som jag tog illa upp vid. Utan det som var det jobbigaste var att vara det svarta fåret, att få skulden för hela skiten. Jag kör en bil, och sedan går den sönder. inte fan kör jag sönder den!

Ja. Min dag har varit turbulent. Seg från början. Började med att min yngste son kastar en träkloss i pannan på mig så nu har jag en bula. Barnen bråkade som vanligt och leksaker flög bokstavligen ut genom fönstret. John åkte hem idag och vi åker på bio med en annan god vän. Gabriel har sjukt mkt myror i brallan och kan inte sitta still, tråkig film mest troligt eftersom det varken var Tarzan eller Nicke Nyfiken. spiller ut all min läsk och missar stort sett hela film, såg dock slutet=) typ.... Milo hade det mysigt iaf =)

Sedan vinkar vi av vår vän och går mot bilen, det regnar. Jag kommer till bilen och dörrhelvete vill inte öppna. Tänker att då är det fjärrkontrollen som har lite batteri, men där står jag med två griniga barn, en instängd hund och ingen jacka och regnet ökar. Men inte var jag på särskilt dåligt humör för det. Jag har inre kontroll. ringer min vän och han skjutsar mig till närmsta batteri, byter detta och inte går bilen att öppna för det! Försöker bryta sig in i bilen men tydligen har Kim universiums mest inbrottssäkra bil, och tur (?) är väl det.
Skiter i allt och åker på fjonken och käkar mat.

Nu har vi suttit här och fikat lite med vännen och nu väntar jag bara på att min fina underbara hund ska komma hem igen! Stackarn är instängd. tur det inte är varmt iaf. fördelen med att vara ledig, att det regnar.

Jobbar alla dagar utom fredag så då regnar det på fredag och solen skiner resten av vecka, kul för er som är ledig, mindre kul för mig.
söndag nästa vecka är sista dagen och sedan är jag ledig i två veckor =)

Fet och liten snopp

Fick precis veta att jag är fet! Tack för den snälla underbara du!
Nej men tydligen så är jag för fet för att ta blodpprov på. Jobbigt för dem, för jag är spruträdd å hoppar gärna över skiten!


men återigen; Tack.


Hört att du har liten snopp så där har du det!

Mindre attraktiv som mamma.

har undrat varför jag inte fått mer flirtar än förväntat på match.com men igår fick jag det bekräftat. Det är för att jag är mamma! Och hur jag vet detta är enkelt, blev medlem på en annan sida och där kryllade det av mail, flirtar och besök. Still got it! .... och ja, berättade inte att jag hade barn. Fullt gjort visst, men vad gör man inte för att få lite kärlek.

john hälsar "tjena bloggen" :)

idag blir det chips till frukost, nice!
Kl tre tänkte jag gå på bio men John svek mig så vet inte vem jag ska ta med mig, får hitta någon som är barnvänlig.

Tårtkalas och bråkiga barn.

Ja, så såg en del av min eftermiddag ut. Nu har jag precis ätit resterna sedan igår och barnen tröttar ut John.
ska försöka få ihop ett gäng ikväll å lira lite poker. Någon som känner sig manad?

Skulle du älska mig mindre ...

...om jag säger att jag röstade på Svergiedemokraterna?
...eller om jag berättade att jag går i kyrkan varje söndag?
...eller kanske om jag sa att jag bara lekte?

Skulle du älska mig mindre om jag berättade att hela mitt liv är ett stort skämt och jag lever livet Utan dig?

knullaPUNKTnu.

Skulle bli medlem på en internet-dejt-sida, var av namn jag inte kommer nämna. Då fick jag och min vän ett givande samtal:
J; "Vad fan, varför blir du inte bara medlem på Knulla.nu?"
E; "men jag vill ju inte knulla punkt Nu. "
J; "ja men knulla punkt sen då"


ja, humornivån är inte hög nu alltså. Trött och lättroad :D

Östersund suger!

Ja, som rubriken säger. Östersund suger! Händer inte ett jota! och visst "saker blir vad man gör det till" men hur ofta försöker jag inte dra ihop folk och hitta på kul saker, utan att det sker ett enda äventyr. Sedan åker jag till Göteborg och får mitt livs äventyr. Kanske har med sällskapet att göra, men sedan även platsen!

Jag ska flytta till göteborg, helst igår!

Jobbar en vecka till nu och sedan är jag ledig i två veckor. Tänkte beställa sol så ska jag glassa med barnen en vecka och kanske, som vanligt inte, åka till Umeå helgen där. Jag vet inte om vi skulle till Edsbyn. tydligen så måste jag välja som om jag vore ett litet barn! klart som tusan jag vill ha allt!

Nej, men tillbaka till verkligheten.

Idag har jag ätit förbannat god middag, som Moi, Emma Wiberg har lagat och sedan hämtat bästaste John på busstationen. Han var i djup chock att jag hade körkort och gratulerade mig så hjärtligt. Si sådär 3 år i efterskott. Men han är en karl, vad ska man förvänta sig?
Sedan handlade vi gott och åkte hem och hade det gott och nu har vi fortfarande gott framför en bra film.

OPPS!

Har varit kass med att uppdatera, men det är just bara för att jag har haft så sjukt tråkigt så inget intressant att blogga om. Jag har jobbat, kramas och druckit te.


I helgen då jävlar !

Trista vardag.

Idag är första dagen på resten av mitt liv, och denna gång så är det ordentligt.
Sista semesterdagen idag och imorgon börjar man jobba. Segt som tusan men snart börjar skolan så då börjar väl allt bli som vanligt, på gott å ont.

vilket spektakel!

Jobbiga med min vän Sebastian är att ger jag honom en utmaning, så tar han sig an den och inte bara med det; han ger mig en också. Det började med lätt strippning, och slutade med ballongdansen!


För att göra en kort historia lång, så började allt så här...

Jag var på en fest ute i askim(?) men kände att stan drog lite mer så jag ringde Sebastian och tänkte fråga om lift, men då visade det sig att han hade blivit stoppad av polisen(1)pga ett trasigt baklyse. Så jag fick leta mig en buss och en spårvagn in till stan, trodde jag! Det var mörkt ute och jag var säkert att jag skulle hamna på ett ställe som heter Brunsparken, men jag kände inte igen mig. Visade sig ganska snabbt att jag var på något ställe som hette majorna.(2) Kul. Som om jag inte var nog irriterad! Men jag hittade fram till slut.

Jag och Sebb letade i city efter en glödlampa till bilen men den fanns verkligen ingenstans!(3) Vi visste då att vi var illa tvugna att vänta till morgondagen eftersom Sebb hade fått körförbud tills lampan var bytt! För att fördriva tiden så började vi utmana varandra, så som jag nämnde tidigare så började det med att Sebb strippade längst avenyn, och sedan spårade det ut...

Jag hade köpte mig en vattenpistol som jag skulle använda på alla killar som stötte på mig, men kände för att kissa på ullivi (4) istället med den =) Framåt morgontimmarna lyckades jag faktiskt skjuta ner en kille =) men vi kommer fram tills dess strax.
Efter Sebb avklädning (5)så var det min tur. Vi valde ett pasande ställe, göteborgs konstmuseeum och där skulle jag tydligen då moona! För er som inte vet vad det är så är det att dra ned byxan baktill och visa mina kära bakdel. Så det gjorde jag. (6)
Därefter gjorde Sebb en mindre smickrande gest vid namn helikoptern,(7) dessvärre finns det inga bildbevis på detta, men jag lovar att det har hänt!

Nu var vi sjukt taggade på att göra något galet, så vi tänkte "aaah! Ballongdansen" men var finner man ballonger kl två på natten? Vi letade inte särskilt mycket utan kom på den genialla idéen att vi skulle köpa kondomer och blåsa upp. Kul diskussion vi fick på 7ELEVEN när vi bad om de allra största =)
Dessa skulle vi då blåsa upp, vidrigt! Fick glidmedel runt munnen,(8) vilket jag inte gillar! Typiskt något man göra ofta, eller hur? ;P

Händer sjukt mkt saker denna kväll så jag tänkte sammanfatta resten lite hastigt. Vi klättrade upp på statyer, hittade fyllos, gjorde ballongdansen vid hamnen och sprutade ner folk.
Framåt sextiden satt vi på ett dygnetrunt cafe och käkade lite frulle. eller ja, sebb gjorde och jag gjorde ett förbannat bra försök!
Sedan tåg vi spårvagnen ut till hisingen för där skulle det tydligen finnas mackar som kanske, bara kanske hade en glödlampa. men vad fan... vi hade ju tiden!
väl framme till dessa två mackor var de stängda så vi väntade .... igen. men när de öppnade, trodde ni hade lampan då? neeee! klart som korvspad att de inte hade det!
Vid det här laget var jag trött, hungrig, less och varm! Ville bara sooooova!

kl tio öppnade biltema och vi hittade lampan! tåg spårvagnen till bilen, fixade detta och åkte sedan hem! Eller ja, jag åkte ju inte hem. min resa slutade inte där, men det är något som inte kommer hamna i min blogg.

Bildbevis, på endel av sakerna vi gjorde;








Helt slut efter en lång natt!

Sista natten i götet spenderade jag i skene med lite bad och långa samtal.

nu är jag hemma igen med mina två mekaniker.


Innan kvällen var över hade mina spruckna byxor spruckit ännu mer :(




Jag ljuger inte, men talar inte helt sanning.

För alla de läsare som vill läsa något roligt, skippa detta inlägg.
Till er andra; Sätt på er läsglasögonen och skärp er hjärna.


Denna resa till Göteborg har varit bokstavligen som en berg-och-dalbana. Jag har haft fullt upp med en massa skojiga saker. Men detta inlägg är inte menat att berätta vad jag har gjort, utan vad jag har upplevt.


Att resa ned till Göteborg var egentligen bara en flykt. Att komma bort från allt det trista hemifrån. Men som många vet så kommer verkligen snabbt ikapp en som en käftsmäll! Jag har upplevt alla känslor man kan tänka sig, mestadels glädje men även besvikelse och ilska. Den person som har orsakat de flesta av mina humörsvängningar är ingen mindre än mig själv. Att fly från verkligheten kan vara ett kort alternativ, men i längden skulle det aldrig fungera.

Jag har mycket att jobba med. Jag ljuger inte för någon om de ställer en ärlig från, men jag talar inte hela saninngen eftersom jag är rädd att bli sårad. Jag är inte alltid mitt bästa jag, jag är inte alltid mig själv till 100 %, och detta också för att jag är rädd att bli sårad. men det ironiska med det hela är; Jag lyckades såra mig själv ändå.
Jag är inte en person som ljuger för att få det jag vill. Jag talar sanning om ni ställer mig en fråga. Men jag berättar inte allt. Det finns för mycke historia, och detta skiner genom mig, även fast ni inte vet vad, så märker ni att det är inte allt.

Jag är en sju-jävla bra människa, bara folk ger mig en chans och lär känna mig. Tyvärr är det fåtal personer som har gjort det.

Jag har förlorat mycket och är nu trött på det. Ska jag träffa en fantastisk person i framtiden, som alltid kommer stå vid min sida och jag vid hans så måste jag vara helt ärlig. Jag måste hitta tillbaka till mig själv, så som jag var förr, innan allt skit hände.
Resan dit är lång, men värd att jobba med. Jag tänker inte söka längre.

Det positiva med denna resan är att en person lyckades få mig att känna något jag inte känt på väldigt länge, synd bara att det gjorde så förbannat ont! Men nu vet jag, att jag inte längre har ett hjärta av sten.







För de som har blivit sårad under min resa, både i götaland och i norrland vill jag bara säga; Förlåt.

RSS 2.0