Nov. 26, 2012

Jag saknar dig. Jag ligger å undrar vad som gick fel. Jag dagdrömmer om hur det skulle kunna vara. Att ständigt bli uppriven hur dessa drömmar sliter i min själ. Samtidigt som jag behöver dig, älskar och vill träffa dig så vill jag inget annat än sluta tänka på dig. Önskar att det var annorlunda. Jag önskar att du inte hade detta inflytande på mig. Ibland avskyr hag dig verkligen. Förstår faktiskt inte vad jag har gjort mot dig, för att förtjäna detta. Jag vill bara att du ser mig å accepterar mig för den jag är, vem jag nu är i din närhet. För sanningen är, i din närhet törs jag aldrig vara mig själv. Du skulle krossa mig som en insekt å jag är inte stark nog för att någonsin resa mig upp igen.

söndagsångest

vet ni hur det ser ut?
det är kalla converse, minusgrader å gammal hårspray i håret. Ja eller tanken på att jag har mer saker att göra än vad jag har tid. Kanske går in i väggen lagom till nästa helg.

nyförälskelse om å om igen

du vinner denna match! Åter igen! Hatar den makt du har över mig, samtidigt som jag gillar den känslan som du ger mig. Att älska för mig är svårt, omöjöigt när det gället andra än mina gudomluga barn.
Jag kommer aldrig finna den respekten å kärleken hos en kille igen efter jag fått barn. Förut skrämde det skiten ur mig, men nu när jag har accepterat detta så får det vara. För sanningen är den, som ni garanterat vet, jag kommer aldrig någonsin vara ensam igen.

nyförälskelse om å om igen

du vinner denna match! Åter igen! Hatar den makt du har över mig, samtidigt som jag gillar den känslan som du ger mig. Att älska för mig är svårt, omöjöigt när det gället andra än mina gudomluga barn.
Jag kommer aldrig finna den respekten å kärleken hos en kille igen efter jag fått barn. Förut skrämde det skiten ur mig, men nu när jag har accepterat detta så får det vara. För sanningen är den, som ni garanterat vet, jag kommer aldrig någonsin vara ensam igen.

går de vara nykter på krogen?

krogen är rätt överskattad ändå. folk är egentligen bara äckliga å fulla. Roligaste jag haft på krogen är när kag bara freakar å skiter i alla andra.
Denna hysterin om att bli full å denna köttmarknad är bara osmaklig.
Hittar jag någon nykter ikväll så ska ja fan i mig prata med dem. Ska jag börja vara nykter igen?

need more time

jag vill så mycket å hinner så lite! Börjar få panik! "Du måste prioritera bort" säger en del. Jag har redan prioriterat bort jävligt mycket. Det "enda" jag har kvar nu är barnen skolan träning å lite roande. Folk i min närhet tycker jag borde dra ner på roandet, det tycker inte jag! Gör jag det så dör jag! nä det jag gärna skulle prioritera bort är diskning städning, tvättning etc..

alla krossa hjärtans dag

ja det är tydligen alla krossa hjärtans dag idag. Men jag har redan lyckas gjort det så jag är all set!
Kommer krossa två små hjärtan snart, dock inte mentalt förberedd idag då jag väntar.
Att berätta för barnen att Christofer inte kommer tillbaka kommer nog va det värsta jag någonsin gjort.
Kan jag fortsätta vara vän med exet för barnens skull?
vet att de älskar honom jätte mkt å vill inte ta denna person ifrån dem. Fan.
Skit måndag.
Tack å adjö.

å vara

Att det ska vara så svårt att hitta nån att leva med som kan hantera mina barn!
Kanske är menat att jag ska vara singel ett tag. Jag är dock inte säker om det jag vill!

Kul å galet.

Nu har jag överlevt första dagen som officiellt singel. Slutade ganska bra trots allt. Fick lite sällskap nu på kvällskvist, precis gått hem.
Imorgon är en ny dag å då ska jag bli opponerad, spännande. På fredag verkar det som att jag ska gå ut. Får ae hur det slutar.
Om någon vill göra nå kul å galet i helgen, let me know!

vill heeem

Piss dag med piss väder.
Vill ha sällskap ikväll. Tänkte göra nått helt annat än skola!
Göra julkort kanske. someone?

En vän.

många säger att det är så förbannat skönt att vara ensam. Att sitta för sig själv och inte göra någonting. "kolla i väggen", eller titta på tv, ta ett långt bad eller dylikt. 
- Jag är inte sån, jag är inte så i huvudtaget. Möjligitvis en gång i månaden. Jag vill inte vara själv, jag tycker det är förbannat tråkkigt. 
 
Jag skulle vilja önska mig en riktig vän, och då menar jag inte en vän säger "Jag finns här för dig" och sedan är helt jäkla värdelös på råd och finns bara där när de vill veta skvaller, nej jag menar en VÄN. En Kompis, en friende... 
En vän som verkligen finns där när man än behöver den, denna vän låter otrolig, så jag har svårt att tro att denna person existerar, så jag kan vara ödmjuk och se lite brister.
men fortfarande, en vän som jag kan ringa när det är något tok, eller när jag har nått kul att berätta. 
En sådan vän har jag inte. 

Nov. 02, 2012

Det enda positiva med denna dag är att jag lyckades på träningsvärk sen igår!
Annars så är det skit, ungarna vägrade gå på dagis, jag mår riktigt illa, jag misslyckades med uppgiftsinlämningen igår så nu må ja jävlas med och sen är jag helt ensam i helgen!
jo ska träna med min kund idag. Det ska bli grymt!
sedan har jag tid på hc igen, ett jävla springande dit nu!
må bara säga också att mina barn är söta.
Mutade dem med att åka till biblioteket å läsa bok med utbyte att de städade sitt rum.Alltså inget data- eller tvspel som många andra. Minsta grabben är besatt av böcker, ganska kul för varken jag eller Kim är npgra bokmalar. får väl tacka förskolan i guess!
te å macka å plugg. tjohejbild sen igår.

im insane!

Är det något som gör mig rastlös då är det väl mest troligen detta som orsakar det!
Ställer mig själv frågan, var det verkligen rätt beslut?
gaaaah! vill bara pumpa på gymet å få lite utlopp men näää jag har en rapport som ska vara klar idag kl 16.00!!

RSS 2.0