Fnitterköket.

Hör fnitter från köket och jag har en aning om vad som sker.. jag vill inte kika!

Toppen väder för en toppen dag!

Fantastiskt underbar dag idag! Regnet flödar och tentaångesten har stigit till mitt huvud. Sårat en nära vän och nu blir det inget Göteborg med barnen. Life is wunderfull!
Det är sådana dagar som jag ångrar mitt val att sluta dricka, för damn vad jag är sugen på att dricka! Mer sugen på det än cola, och då har jag ändå varit sugen på det idag. Crap...

Nu har jag iaf tagit mig in från regnet och satt på en film åt barnen, ska försöka börja med maten. Varje steg jag tar känns tungt idag, måste vara vädret, eller tentan, eller förkylningen som tränger på eller... ja.. kan ju egentligen vara vad som helst!

Göra det på diskbänken.

Insåg precis att jag har aldrig gjort det på diskbänken, och då menar jag inget annat än att ha sex! hur kunde jag ha missat den? (önskar att denna blogg är borta den dagen då mina barn kan läsa och lära sig internet) Haha.
aja, då har jag iaf en ny sak att testa, och jag som var säker på att jag gjort allt ;)

Tömd!

Nu är jag både trött och illamående så nu ska jag packa ihop och åka hem och hämta pojkarna. Har en jobbig känsla i kroppen som inte tycks vilja ge med sig. Äsch, behöver säkert bara gå på toaletten.

Jaha, då var solen borta. inte sett mkt av den idag!
Ska hem och försöka städa, observera ordet försöka. Även om jag har orken och viljan så är det inte säkert det lbir så bra ändå, med tanke på mina vildar hemma. Kämpigt =)

Träffade fina Erika idag på skolan så vi pluggade tillsammans och åt lunch och pratade lite. =) alltid kul att träffa fina vänner, händer dessvärre allt för sällan, men snart kommer Hanna och Sam hit! Woho!

Livets lotteri

Vad skulle hända om vi inte vågade chansa? Vi hade inte vunnit någonting. Jag trodde jag gjorde ett bra val, att göra det jag kände för, och det har fungerat hittills, men sedan var jag rädd att någon skulle bli sårad. Ironiskt nog var det bara jag själv som blev sårad.
Men som jag har nämnt för en god vän. Det är nu tid för mig att gå vidare.
Satt faktiskt och funderade på om man har möjligheten att börja läsa på distans? För då kan jag ju flytta redan nu men ändå slutföra mina studier! Det hade varit toppen, men då är bra frågan vars jag tänker bege mig?

Kl är strax innan halv nio så det har inte hänt mkt mer än att jag har lämnat barnen på dagis och nu äter jag frukost. Ska skjutsa Andreas på jobbet och sedan själv åka på skolan och studera, har ju tydligen tenta på onsdag. Ser mer fram emot torsdag för då ska jag åka till mamma!


Fyrås

Aldrig förr har det känts så skönt att åka till mamma. Bara komma bort ett tag och umgås med människor jag tycker om. Barnen älskar att vara där med Robert och hundara. Bada i bäcken och bara mysa. Tar en sväng till Ström också, även fast jag avskyr den byn, men med trevligt sällskap går det an.

Sitter och kollar på film nu och sedan ska jag sova. Vill inte på skolan imorgon men måste plugga till tentan....

Komplicerade förbannad liv!

Allt har genast blivit så sanslöst komplicerat. Jag frågar mig själv varför jag ens går ut genom dörren om dagarna? Allt blir bara sjukt jobbigt. Finns bara en jag kan prata med om detta och hon är inte här :(
trist inlägg detta blev men jag kan inte sluta tänka på det. Dessutom är min lägenhet och och ned, tenta på onsdag och torsdag reser jag bort till och med söndag. När ska jag hinna med något? Plus så skulle jag behövt en dusch!


Har kiss på mitt golv dessutom. Råkade sparka till en dumper fylld med kiss, så jag fick kiss över fötter och golv! Barnen skrek och slog varandra och jag är typ bakis (nej, jag var nykter igår) Roligt det där, finns de folk (låt fan ta dem) som dricker kopiösa mängder alkohol, och ändå inte blir bakis. Sedan jag som drack o,7% cider blir dålig dagen efter?  Nu är ju inte detta pga av alkhol utan snarare sömnbristen som kommer när man lägger sig halv fyra och kliver upp för att hämta barnen vid tio...

Har suttit och försökt knåpat ihop en tränings/kost-planering med Andreas men gick inte så där jätte bra med två tjuriga ungar så vi fortsätter på onsdag.

tänkte göra min dagens träning idag genom att städa, men det kommer vara jobbigt, lite svett kommer nog komma ;) nice! :D

dagen igår.

klart som tusan att jag glömde ta med mig kameran :( Men vi hade kul iaf. Tobbe, jag och andreas spelade poker, givetvis vann jag! Sedan åkte vi till marite och dansade och hade skoj =) 
Nu är Andreas här och planen var att vi ska planera vår träning men vi är rätt möra båda två. Får se hur det går!

Ett ord om kvällen igår; hett

Fylla!

Vad är typisk fylla?
fnitter, glädje (tårar), dans, dåliga interna skämt. Aggression av ingen anledning, vad mer? Fysiologiska problem så som balans, koordination, motorik, nedsatt förmåga att prata som folk. Hur som helst. ikväll ska jag vara allt det där, och denna gång (hör å häpna) har jag kamera med mig!
Detta är min dresscode iaf.


Hade stiligt middagsällskap med god mat.

Partey!

Ikväll blir det middag med andreas och sedan blir det dans på stan! Antagligen olearys! Nice! :D
Men just nu sitter jag i soffan och kan inte komma upp. Sjukt trött!

Lönar sig att vara jag!

Har för något år sedan besämt mig att nu tusan ska JAG ändra mig, istället för att gnälla på andra. inte konstigt folk hatade mig på den tiden. men nu har jag, kan jag även säga själv, blivit en mkt bättre person. Och idag fick jag ytterligare en bekräftelse på det!
Känns kul att känna att jag inspirerar folk, stöttar dem och att de kan lita på mig. Jag känner att då är jag på rätt plats på jorden!

Hedersmord i vårt blod?

Som vanligt tänker jag på skumma saker ibland. och idag tänkte jag på Gud, jesus och just hedersmord. varför kan man ju undra. Men lyssna på det här, och rätta mig om jag har fel;

Gud sa till någon snubbe med en son att han skulle offra hans egna son för guds skull. Han tog då denne son och skulle avrätta honom för Gud (?) skull. Men tack å lov sa gus stopp för detta och sa något klychigt i stil med "din tro/kärlek för mig är så stark så du kan offra din egen son för min skull, och då vet jag att du är en äkta kristen, som tack behöver du inte offra din son" Ja, detta har ni kanske läst om på religionen, eller om ni är den lilla skaran som läser bibeln, men nu ska jag komma till min sak.

Hedersmord! Vad är det som orsakar detta? En tjej ( kanske skett killar) gör något som inte är godkänt från familjen, och vad vet jag, kanske beror det på religon? Deras släkt blir iaf nersmutsat som de tycker då. och då för att familjen ska bli "ren" igen så måste denna dotter undanröjas, dödas. Och i dessa fall vi dessvärre har fått höra så kommer inte Gud och sätter stopp... ? Är detta något kristendomen ska stå för? Nu vet jag at detta är två skiljda religoner, men det är bara något jag har tänkt på.

Någon som följer med i mitt tänk? inte? okej, inte jag heller. haha..

till något roligare.... tentaplugg! Adjö...

Vilken natt!

oh boy oh boy ! Drömde om mitt jobb och det var lite läskigt. Nu menar jag mitt bra jobb, inte sunken dunken.
La mig allt för sent igår, som vanligt nu för tiden så nu sitter jag här å är lagomt trött. Äter lite yoghurt och te och ska strax göra mig i ordning för jobb. Ikväll ska jag försöka plugga men min ork har inte kommit ikapp mig men ska se hur det går. Får ju även främmande till natten så vet inte om jag kan plugga, även om jag borde. Bläää. Vill bara ha sommar!

Förutom det så har det inte hänt så mkt sen jag bloggade sist, vet inte om jag gick/pratade i sömnen i natt, kan bara den jag sover med svara på. Vilket var ingen, för den som trodde annat!

Over and out.

Dåla dåla dåla!

good damnit vad jag är sugen på cooola! Gaaaaah. sova är bra!

Fördomar och kärlek.

Det är roligt det här med relationer, för vad är en relation? Var går gräsen? Och vad är en sund relation?
Vi har nog alla relationer med alla i vår närhet. Vänner, ex, föräldrar, syskon, arbetskamrater etc.
Vi borde ta vara på våra riktiga relationer, och låta allt annat skit vara. För mig är inte blog tjockar än vatten. blod är något medfött, men ingen behöver säga att dessa band är starkare.

Jag har en bonussyster som jag älskar så otroligt mkt! Hon är fantastisk och har inspirerat mig till att bli en bättre person. Hon har fått mig att bli ett bättre kristen, ja ni som känner mig vet exakt vem jag pratar om så jag låter det vara osagt. men jag älskar dig! <3<3<3

Finns dessvärre folk som jag mer och mer börjar avsky! jag har sagt tidigare att jag inte umgås med folk jag inte gillar, men denne bara tränger sig på mitt liv! eller ja inte riktigt, utan vi har en gemensam vän så via honom ses vi, och jag hatar det! För att kortfatta min agg mot denna så ett ord; Fördomar!! Hatar folk med fördomar! Det är så lågt!

Ut med det gamla, in med det nya.

Idag tog jag en sån där skön sovmorgon som är verkligen ovanligt för mig men ändå envisades folk om att ringa! Nu sitter jag iaf färdig till att åka på djungelhuset innan jag åker på jobbet. Ska försöka komma ihåg kameran nu.

Imorgon kommer mamma med nya prylar till mig som hon haft i förrådet. kul. Jag som har typ ingen plats alls kvar i denna lägenhet. Har funderat på att kolla på en trea men orkar inte flytta mer... drygt ju. Får hitta någon smart lösning.

nu måste jag på dass
adjö

Emma velarn...

Är det något jag är expert på så är det att vela! men ni får säga vad ni vill, i slutändan så blir det alltid bra. Jag har ett riktigt flyt med andra ord. Men när man står i ett vägskäl och inte vet vad man ska välja. inget är bättre än det andra, hur ska man då bestämma sig? Finns faktiskt ett tredje alternativ där! Ta samma väg tillbaka!


Varför tar jag nu upp detta då? Ja, det kan ni ju undra. Än så länge är det en hemlighet, kommer fortsätta som en hemlighet och är ni mina riktiga vänner får ni veta. Så nej, ni kommer nog aldrig få veta sanningen. Bitterfitta? jajamensan!

Okej, detta inlägg blev inte särskilt givande men eftersom jag inte kan skriva om det jag verkligen vill skriva om så skriver jag om något annat. Som detta.

Ikväll ska jag iaf över till Kim och träffa hans syster och pappa och imorgon blir det jobb igen. Skolan går åt pipan så den har jag lagt ned.

tack å adjö..

meningslöst sex och busschafförer.

Nu vill jag inte att rubriken ska förvirrar er, dessa två saker har absolut ingenting med varandra att göra, för min del. Utan jag kunde inte bestämma mig för vad jag skulle skriva om.

Tänkte börja med just busschafförer och min kärlek till dessa arbetande, muntra solstrålarna! Jag sa till någon av mina vänner en gång. "Är det något jag aldrig skulle vilja jobba med så är det som busschafför" (och på försäkringskassan).
Man kan nästan tro att de so kör buss här i Östersund är folk som verkligen inte fått jobb någon annastans, inte ens Mcdonlads, för Damn vad alla är total inkompetenta, otrevliga och har noll servicemind! Nu finns tack och lov vissa som sticker ut, så det är inte 100 % av busschafförerna som är tappade bakom en vagn, men bra nog nära!
Varför nu denna aggression mot dessa individer? Jo, har du åkt buss någon gång här i Östersund?
Flertal gånger så är de otrevliga mot passagerarna, med absolut ingen anledning alls. Åker ifrån folk, öppnar inte dörrar, kör som idioter så båda barnvagnar och rullatorer välter.
Idag när jag klev på bussen och skulle betala så satt busschaffören med nosen i en tidning. Brydde sig inte att jag steg på. Kollade inte upp och hälsade inte. Tror ni detta gör att jag gillar dem MER?!
Jag har jobbat på mcdondals, då måste man hälsa på gästen inom typ 5 sekunder, om jag inte minns fel?
På mataffärer hälsar de alltid! På bensinmackar hälsar de alltid.
Nej, säg upp 99 % av busschafförstyrkan så kanske folk VÅGAR åka buss utan att få en utskällning...

Sedan till det ämne som jag förstår att ni var intresserade av och öppnade just detta inlägg.
Meningslöst sex. Sex är något fantastiskt, så hur kan detta ens bli meningslöst? Hur hanterar folk detta med just sex? finns det folk som verkligen inte gillar sex? Jo, dessvärre gör de det! Människor, i detta fall mest kvinnor har då haft en tråkig/hemsk upplevelse av just sex och mår riktigt dåligt pga detta.
men meningslöst? Jag vet inte. Om planen att bli gravid och man använder skydd så kanske det är rätt meningslöst? Men för närhet, omtanke och berörning så är det en Pretty good way to do it!


Personen på bilden har inget med inlägget att göra. Word.

Coca-Cola stopp!

Som många vet har jag länge varit sjukligt beroende av cola, och nu när vi har kursen nutrition blir man lite extra skrämd, så nu ska jag försöka sluta. Första dagen utan cola var igår, så jag ska se hur länge jag klarar mig! Jag har lagt en vadslagning på facebook och som frågar hur länge jag skulle kunna klara mig. Jag själv kan ärligt inte säga eftersom jag får min skov ibland och bara måste ha cola. Jätte jobbigt.

Klarar jag detta så ska jag även dra ned på te. Tänker inte sluta, men ska dra ned. Känner att jag ska testa äta riktigt hälsosamt en period bara för att se om jag får mer energi till saker och ting. Vill göra så mkt i mitt liv men har inte orken kvar många gånger. Måste ha brist på någon vitamin, men vilken ?

Nu ska jag återgå till pluggande. Humpf...


Helt vanlig måndag.

Denna dag har varit en snar trisstess! Vaknade för sent, kom på dagis för sent och kom på skolan.. för sent. Stannade typ fyra timmar och sedan orkade jag inge mer. Gick på stan och kikade lite på sexleksaker. En helt vanlig måndag.


Har sjuk ångest för denna kurs, hur kunde den bli så fel!?

Makt.

Detta inlägg kommer delvis handla om makt! i lördags var jag på utbildning på skolan inför nollningen som ska utföras i höst på våra kära ettor! Då fick vi till uppgift att diskutera några ämnen, bland annat makt.
Vad är makt egentligen? Har jag makten över mina barn? Till visst del kan jag styra vad de gör, men deras beslut är något de själv tar, var sig jag gillar det eller inte.

Har mina föräldrar makt över mig? De tror nog att de har det, eller snarare att de vill. De har försökt forma mig från allt vad gäller skola, politik, vänner, val av pojkvänner etc. Men vad har detta gett för resultat? Det motsatta i denna fråga. Jag röstar inte på samma parti som mina föräldrar, träffar killar de inte godkänner och valde inte rätt program i gymnasiet. Blev jag en sämre dotter? Nej, tror nästan detta gjorde bättre intryck. Jag valde att gå min egen väg, trots att ingen stod bakom mig i dessa val.

Vi alla har makt över oss själv, vi gör våra val för vår egen skull. Även om vi säger att vi gör saker för andra, så är följdfrågan, varför gör det du för andra? Är det för att de ska gilla Dig?
Ta makten över dig själv och sedan ska du se att saker och ting kommer att förändras, om så små saker som stora.

Var mina föräldrar dåliga föräldrar?
Inte alls! Jag sitter ju här idag och är en förbannat bra person, så något rätt har de gjort. Men vad är det jag tar efter dem? jo, saker som de gör, som har berikat mitt liv. Saker som jag har tagit till mig helhjärtat. Som det gamla ordspråket "Barn gör inte som du säger, barn gör som du gör!" och i detta fall tycker jag det stämmer förbannat bra!
Makt och inflytande är inte samma sak.


Träning ger färdighet

Dagens tränigspass var ett riktigt rent nöje! Hämtade barnen på dagis och sedan gick vi till en cross bana. Milo cyklade och jag sprang med barnvagnen upp och ned för backarna! pulsen gick upp och ned kraftigt men roligt var det. slutade med lite styrkeövningar för ben och bål. Sedan sprang vi hem igen.
Ska nog börja träna Efter barnen har varit på dagis. då får jag all tid innan att lägga på skolan/jobbet.Har hört en sak idag.... Andresa brukade visst köpa nagellack åt sin mamma förr. Det är väl typ gay?Dagen har nu kommit.

Trodde aldrig att det skulle ske! Jag sitter nu här med ett stort smil och är så lycklig. Jag känner mig så befriad, en sån fantastisk känsla att det går inte att beskriva ordentligt! En sten har lossnat från mitt hjärta, ett stort förbannat bekymmer är nu borta från mitt liv för evigt!
Jag tackar för mina fyra år, har varit roligt ett få tal gånger, men jag sätter inte min fot där igen! Detta var en upplevelse, som jag hoppas ingen annan ska behöva ta sig genom!
Blev idag uppsagd från McDonalds!


lyssna på mitt ord; mcdonalds suger.

Sen natt, tidig morgon = dålig kombo! Bakis?!

Något så sjukt trött idag! Fick hem tre säsonger av friends igår som jag absolut skulle se. Såg nästan klart på 8de säsongen, får se om jag ser klart på det idag. -stackars andreas ;P

Idag tog vi, och när jag säger vi menar jag mig själv, sovmorgon så nu sitter vi här. Ska klä på barnen, och kanske mig själv, och sedan bege sig till dagis för sen måste jag hem och plugga. Kursen är jätte intressant men eftersom jag har tusen andra saker att tänka på så har inte all min fokus lagt på skolan, dessvärre.

som tur var bestämde sig Kim för att komma hem nästa vecka så har jag iaf lite tid att plugga, trots tre adrbetsdagar, men a girl have to work! Blir svårt att försörja knopparna annars. shit.

Känner mig så sjukt bakis! Det är endast sömnbristen, så tyvärr så har jag inte druckit ;)Det öser ner..

.. komplimanger från alla håll. jag vet inte vad jag ska ta mig till. blir ju helt rörd! Känns alltid bra att man får uppskattning för allt hårt arbete man gör för ovanlighetensskull. Alltid vetat att jag är en bra mamma, annars hade jag inte fortsatt i samma spår, men när man får det bekräftat utifrån så känner man sig mer pepp att göra det enda rätta - fostra världens bästa ungar!

Idag är det bitterhetensdag! Tror vissa. =) hade en ny lärare idag som var typ ironisk/bitter och förbannat hungrig, för konstig var han. Vi disskuterade om han var bitter men jag tror helt på att han försökte vara rolig. Han var ju snygg och då är han förlåten från en desperat tvåbarns mamma... Haha!

Snart ska jag hämta ut mitt paket! Lovely! :D

Jag kommer bli en pain in the as

Jag blir gaaaaalen att jag inte kan skriva exakt vad jag vill här. Det hade varit så mkt roligare på det viset!

Ska jag berätta något kul? (är egentligen rätt deprimerande för min del)
nu på morgonen har jag suttit och räknat ut min totala energiomsättning, och det är skrämmande lågt! 1800 kcal/dygn! Men till mitt försvar så räknade jag på en väldigt inaktiv dag. Men det värst är att jag hade ändå räknat med en halv timmes promenad! så de som verkligen inte gör INGENTING, får verkligen inte äta, ja.. INGENTING! Inte konstigt att folk lätt går upp i vikt! Jag har gått upp 5 kg på ett år, och då har jag ändå två väldigt aktiva barn att springa efter. och ja. jag äter lite dåligt emellanåt. Typ 19 liter cola om dan och 17 mazariner, men äsch vad då...

visste ni att om man äter 100 g marabou choklad, tar det 9 timmar att förbränna den om man sitter i soffan, så under dessa nio timmar får du inte äta något annat! jobbigt va? Jag kommer bli så hatad av alla efter denna kurs ;P

Var på bio igår. Såg filmen Water for elephants. Det var bra, förutom att den var lite hemsk. Å det var ju dåligt! vill ha komedier! jag gillar att skratta, varför gråta när man kan skratta? :-)


Utmaningen avklarad!

Pice of cake! Fast utförande kunde har skett betydligt bättre, men övning ger färdighet sägs det ju så. ;-)

Förutom det har jag inte gjort något. steker poatisbullar (hade kvar i frysen så nej jag har inte köpt mer) och sedan ska jag på bio, vet inte vilken film. blir väl en överraskning när jag kommer fram i guess!

Adios!

God morgon!

Nu sitter jag på skolan och är knappt vaken. Barnen är lämnade på dagis och jag har slagit upp böckerna. Får se om det blir mer pluggande idag än igår. Återstår att se.
utmaningen är inte utförd än, men klockan är bara halv nio än så länge så jag har god tid på mig. Vilket kommer leda till att jag skjuter fram det och inte alls har tid över senare idag. Men det var då det;P


Sitter och funderar på cheerleadning, måste verkligen lära mig allt! Vill veta vad jag sysslar med. Ska börja göra en träningsplanering för barnen så att de utvecklas på bästa möjliga vis! Stort ansvar att träna de allra minsta, det är ju där intresset börjar och där mest utveckling kan ske!
Behöver all hjälp jag kan få så att det blir så bra som möjligt, så alla som har någon kunskap av barn, cheerleading, gymnastik, ledarskap, träningsplanering etc, HÖR AV ER!!!


Utmaning <3 Emma

Gousch! Jag kan ju inte motstå utmaningen, men nu har jag ställt till det! I'll do it!
Vad utmaningen är berättar jag imorgon EFTER den är gjord. Min press på mig då.
Håll er uppdaterade!
Ska blir ett smaskigt nöje!

Natti!

Fantastiska konsert!

Kvart i tre stod dörren öppen för konserten på hotell Skogsgården. Helt fantastisk konsert!
Startnumret var wakka wakka med tre söta tjejer som sedan även drog till med en låt från vår kära Lady gaga. Följt efter dessa kom flera artister som bland annat sjörövar fabbe och två häftiga skoterförare på var sin skoter. Tror det var ski-do och articat?
Man blir så rörd när man ser sina barn uppträda! Och andras barn med! (ni förstod väl att det var the one and only Milo som var på scen va?) ;P

Efter konserten var jag på ett långt och givande utvecklingssamtal med Gabriels fröken. Det gick superbra! Gabriel hade utvecklas jätte bra! Han är så duktig och snäll med barnen på dagis=)

fröken frågade även mig hur jag hade tid med allt, så jag sa som jag har sagt till andra. "Jag stressar långsamt" Jag prioriterar det jag känner är viktigt, vilket inte är disk, tvätt och dammsugning utan mysa och leka med barnen, plugga och jobba.
Just nu sitter vi och fikar lite päron och smörgås och sedan ska barnen lägga sig och jag ska typ plugga. Får se hur det går med den saken !

Adios amigos!

Intensivplugg dag, eller hur var det?

Ambitiöst imorse skrev jag en  "to-do"-list.  Halvtimme senare somnade jag och nu käkar jag lunch. Denna dag som jag hade vigt åt studierna hamnade i soporna. Jag är inte besviken ändå faktiskt. För jag var sjukt trött och behövde de där timmarna med sömn!Drömde när jag sov om att jag kysste en kille, en som verkligen finns dessutom! Det var lite weared! Tur att jag insåg att det var en dröm, för jag menar. vem skulle kyssa mig offentligt, så som på Åhléns? ;P


Tog fina/söta kort på barnen igår, men eftersom denna blogg är helt offentligt har jag valt att inte lägga ut dessa bilder så ni får inte se =) skulle bara nämna det ändå =)

Kl tre ska jag på konsert och kl halv fyra utvecklingssamtal och sedan hem och börja med middagen. Vad ska man äta? något med potatis kanske? förslag? =) Kan köra latvarianten och steka på lite potatisbullar, för det gillade barnen. Fast det var raggmunkar på dagis... hummm

Snart är skolan slut, första juni närmare bestämt och då är det bara jobbet. Vilket kommer inte känns något annorlunda för jag har ju redan bara ägnat min tid åt jobbet ändå. men nu behöver jag inte ha dåligt samvete iaf =) heh.Börjar bli tungt.

Jag vaknar på morgonen, och känner suget! Jag kanske till och med har huvudvärk!
Jag blir deprimerad, jag vill bara ha!

Jag tappar mitt tålamod! jag måste ha!
Bara ett glas! Ett glas och sedan lugnar jag mina nerver, min huvudvärk försvinner och jag blir genast mkt gladare. men ska det fortsätta så?
Förbannade koffein!

Idag har det varit en dag som vanligt. Klev upp fem men ändå kom jag för sent, inte ett dugg brydd. Jobbat, lagat med med Bosse. älggryta! Mums! =) Sedan kommer Odd hit och vi ska se film. tyvärr har inte mina serier kommit än så vi får se en tjejfilm istället. Nice ;)


och just ja, om det där svarta. Det blir värre.....
I heard of a girl, she closed the door and took her life.
"I swear I'didnt know"

Lätt att bli missförstod.

Bara för att jag inte dricker betyder inte det att jag inte vill festa!
Bara för att jag är mamm betyder inte det att jag intevill träffa folk!
Bara för att jag är singel betyder det inte att jag inte vill bli bjuden på middag!
Bara för att jag inte alltid kan göra saker betyder det inte att man inte ska fråga!

Ung, nykter mamma sitter hemma och är patetiskt! Vad vore ungdomarna utan alkoholen, Egentligen?!

Klockan ringde kvart över fem och nu sitter jag i min otroligt vackra pyjamas och äter gröt(!) och dricker te. Ska strax göra mig ordning och väcka barnen. Jobbar till halv fyra och sedan får jag förhoppningsvis finfrämande!

Har n fixat boende iaf, äntligen! Känns så skönt!
...Ingen nämnd ingen glömd.

Ekofil.

Tog mig genom Ekofilen idag, mestadel via gång men fick en medalj iaf! =) Yeeah me!

Blir ingen dusch med tanke på att jag blev inte så svettig så nu sitter jag och väntar på att få börja jobba. Känns lite motigt bara, men det är bara att bita ihop.

Ikväll är det eurovision men jag vet inte om jag orkar se det. Har lite sömn-skuld sedan igår som jag måste ta igen, jobbar 7-15.30 imorgon och får tillbaka barnen efter och då behöver man all ork man kan tänka sig!

Blev inspirerad av reggae igår så nu sitter jag och lyssnar på lite blandad musik =) hehe.

Nej, funderar på att städa ur min kyl nu så jag slipper göra det ikväll, eller imorgon.. får se om jag orkar! Gaah vad slö jag blev nu.

men vi hörs senare!

Gungeligung med guvenören!

Misstänkt pådragen raggea artist vid namn Guvenören, härligt gung, trevlig danspartner och många mystiska masker är det som förgyllde min kväll igår.

Ett impulsbeslut sa mig "gå till Marité!" Så efter jobbet drog jag med mig syrran och Linda och gick till Marité och träffade några från min klass. Dansade till riktigt skön musik, sjukt roliga texter. Träffade en ny kompis :) Vi dansade och hade riktigt roligt! Till och med regnet kändes bra efter flera timmars dansande!
komplimanger är alltid roligt, särskilt de ovanliga. Att vara söt och snygg är jag redan jäkligt bra på, men jag fick den klockrenaste komplimangen igår efter vi hade diggat till reggaen. Vi tyckte vi hade en bra gung och då kom Rasmus och sa "Du är ett gung". Och ja, jag är en föyjävligt bra gung!

Synd att jag skulle jobba för de hade trevligt på sittningen med jätte fina masker, de hade varit så duktiga allihopa =) Mötte en mystisk kille i trappan som log mot mig och charmade mig. Men jag hade ju mina aningar om vem det var. Marcus? Mest troligt. Jag gillar ju lammkött =)

Hade iaf en jätte rolig kväll, brukar inte ha så roligt längre, men nu blev jag nöjd, kräsen som jag är =) Kanske var det för att det var ett spontant beslut?

Finns en liten detalj jag skulle vilja ha ändrat på, men det är något jag varken kan eller vill nämna här. Är ni nyfiken får ni fråga privat, jag berättar gärna för de som låter det stanna mellan oss =) Är jag lagomt mystisk nu? :)

Efter krogen skjutsade jag hem Linda och Rasmus, till varsin säng dessvärre ;-) och sedan åkte jag och syrran hem och sov. Gött! Drömde om något.....


Drömmar kan vara en pina!

Drömde en dröm i natt så var så verklig. Alla "scener" i drömmen var precis som i verkligheten, de fanns där på riktigt. Alla människor var som de brukade vara men den enda detaljen som var annorlunda var den värsta (läs bästa) eftersom detta var inte troligt, inte i nuläget iaf.
Avskyr dessa drömmar! Vill att man ska vakna upp å det är sant. Hade varit trevligt
.

Nej, istället vaknar jag upp till min bissara tråkiga vardag. Äter frukost/lunch nu och ska sedan göra mig iordning och gå på jobbet. Ska dit tidigare idag eftersom jag ska prata om min ledighet i sommar. vill till Göteborg mer än något annat!
Vi har redan planerat att bada i havet, gå på något musseum och liseberg. Sedan ska vi se vad som händer. Hoppas jag får träffa John <3 också.

Imorgon ska ja springa milkoloppet och jag är mer nervös än taggad pga av mitt knä! Skit också att den skulle jäklas två dagar innan! :( Var ute och sprang igår, kom 500 meter och seda började knät göra ont. destu mer jag sprang destu mer gjorde det ont så till slut fick jag sluta helt. :( typiskt!

Trist att vara ensam. Vill bli klar med skolan och sedan flytta till mina kära....

Morgon surr

Sitter och funderar fram och tillbaka. Vars hör man hemma egentligen? Vem är min andra hälft (nu tänker jag inte livspartner, utan nära vän). En som är som en själv som man kan vara sig själv med till 100 %? Finns denna? Känner inte att jag hör hemma någonstans, kanske därför jag vill flytta. gärna till edsbyn/bollnäs, men vet inte hur det skulle vara där.


Sjukt förbannat trött. Vet inte vad det är. vaknade upp och var helsvettig. drömde jag något speciellt, eller är det förkylning på gång?
Aja, hur somh helst. sitter nu här iaf och försöker få i mig en kopp te och två mackor. Någon som vet hur många kcal det är? inte jag heller! brydde mig inte innan så lär nog inte bry mig så avsevärt efter denna kurs heller.


Erbjuden ett ligg!


Idag har det varit en helt vanlig dag. Jobbade, busde, sov och har gillat på min balkong.
Idag blev jag dock erbjuden att ligga och mysa bredvid en man. Vet inte hur gammal han var men jag tackade vänligen men bestämt nej! Visst, jag kanske behöver sex men än så länge ser killar olika snygg ut, snart, om några månader, lär jag se alla killar som lika attraktiva! Så DÅ odd har du en chans ;b

Grillade lax och äter nu banan med choklad som Andreas har gjort. :-)
Imorgon blir det skola, träning, vara med barnen och sedan plugga. Som vanligt är mina dagar så sjukt förbannade tråkiga! Kom och förgyll min vardag!

Blev inte intag på "ensam mamma söker" -  helt oförklarligt! Så vad ska jag nu skämma ut mig med?!

Jag vet vad jag ska bli när jag blir stor!

Jag har i många år bollat fram och tillbaka mellan olika yrken, karriärsmöjligheter. Velat fram och tillbaka och sedan gett upp, försökt och slutat tro. Men nu vet jag vad jag vill. Det perfekta yrket som skulle passa mig utmärkt! Jag Emma Wiberg ska bli en Kram-försäljare!

Det är ju helt optimalt! Jag får krama masa killar, visserligen kanske lite skumma typer också, men någon snygg passerar väl förbi, och för välgörenhetens skull! Helt underbart jobb. Inget jag kan leva på dock ;P

anledningen till denna underbara idéen är jag köpte mig en kram idag på stan, helt klart de bästa jag lagt 20 kr på! lukta gott gjorde han också! Haha!

i övrigt då? Jo har nu startat sista kursen för detta läsår. Känns jätte skönt, men lite jobbigt att jag måste jobba nästa heltid på sidan av för att kunna klara sommaren.
Kommer måste göra ett detaljerat schema över hur och när jag ska kunna andas. Alltså, sjukt mkt denna månad. Börjar från och med på måndag då det är skola som vanligt och sedan flyter det på.

Träningen vet jag inte jag ska lägga åt sidan ett tag, bara lite rehablitering åt mitt knä och inget mer.

Snygg granne!

Klart jag har haft en snygg granne hela denna tid som jag har bott här, självklart! Ser jag nu när vi pratade för första gången för att han lastar IN saker i lastbilen för att han ska flytta.... typiskt min flyt, typiskt! (nej Bosse, menar inte dig ;P)

Du vill högre.

detta inlägg tänker jag tillägna en god vän, som har det lite jobbigt just nu.

Vi har alla våra upp och nedförsbackar. Vi kämpar på med vardagen och önskar det vore något som skulle hända. Vi önskar alltid något mer. Vi drömmer, och inte säger jag att det är fel. Men vi måste se det goda i livet som finns. Kan man inte se detta är det viktigt att be om hjälp. Om det är någon som vet så är det jag!
Jag vill hjälpa dig, som livet har hjälpt mig. Jag vet inte om det är Gud? eller om det är bara en känsla, men saker och ting förändras, bara man låter livet göra det åt en. Acceptera inte dåliga saker, vänd på klackan och se det från andra hållet. Vi lever nu, låt ingen ta det ifrån dig!

http://www.youtube.com/watch?v=XVizAB9twFY

Tro vad du vill, det är du som har rätt.

Om du vänder andra sidan till kan du till och med råka ut för en massa tillbaka! Låt inte andras åsikter göra dina val, gå din egen väg och gör det du tycker är bäst för din egen skull. Så gör alltid jag, och kolla på mig nu.

Hade jag lyssnat på andra så hade jag aldrig haft två barn, inte studerat och kanske inte ens haft något jobb? Bott i strömsund och levt på bidrag som så många andra.
Jag gör det jag känner för och jag tror att folk störs sig på det, men jag gör det för att jag vet att det är rätt för just mig.
Hade jag brytt mig om deras åsikt så hade jag frågat, roligt nog så lägger de sig i och tror att jag ska rätta mig efter dem!

Nej, jag är 25 år och gör fortfarande som jag vill, så ni kan lika gärna ge upp det där försöket. Jag kommer inte bli som er, tack gode gud för det!

Nu ska jag lämna barn på dagis och sedan på det hemliga besöket!

Att det finns en god sida också..

Att jag kan ha fantastisk bra dagar också känns helt underbart! Ingen ångest på stort sett hela dagen, bara njutit av livet och av mina barn och hundar.

Började dagen med att mysa med mina hjärtan. Ingen skolan, ingen dagis! lovely! Käkade frulle och sedan bar vi oss iväg till skogen med Bosse, Ronyah och Flizan. Vi gjorde ett smart drag att släppa hundarna lösa, vilket resulterade i att de stack! Men Tuff kom såsmåningom tillbaka, men Sixten är fortfarande borta... hehe, ne, men hade nästan hoppas (annan historia). Sixten och Flizan hade sprungit hem igen. Duktiga. dumma hundar.

Sedan har dagen varit ganska lik andra dagar, lagat lunch, sovit, tvättat, handlat. Ja, som sagt. Som vanliga dagar. Förutom att jag har mått bra. Varför? Inte den blekaste! och jag tänker inte analysera heller, utan bara hoppas att ångesten är snart förbi.

Imorgon ska barnen på dagis och jag ska på ett hemligt besök! Sedan kanske träffa Andreas. Jag vet inte riktigt vad vi bestämde?

Lackade ut idag sista gången jag var ute med hundarna. Låg krossad flaska tvärs över gångvägen! Visst, det KAN vara ett misstag, men mest troligt så är det någon idiot som kastade den!

Sixten fick kanske sig något idag, så om tre veckor får vi se om Flizan är på tjocken. Om hon är det blir det en rolig blanding på hundarna, hoppas bara det inte blir något fel på dem när det är så många raser, något som vet? 7 raser är det, för den som undrar. :)

Jag hoppas att jag kommer ned till Göteborg i sommar, mår riktigt dåligt över tanken på att jag inte ska det! Jag SKA ned!!!

Jag har kramp i fötterna och nu måste jag dricka mitt kalla te och sedan ta en dusch..

Adios.p.s Min telefon är borta igen, men ingen mening ni försöker ringa den, den är på ljudlös! d.s

Nu är allt som vanligt igen, på gott och ont!

Sitter här i mitt kök och kikar ut genom mitt fönster. Ser egentligen inte så mycket då ett hus skymer min utsikt, men ser att solen skiner för tillfälligt och att svarta moln är påväg att hit över oss.
Idag har jag inte en åsikt om något eller någon. Bara vara. Har ingen att klaga på. Kursen är över, jag har lov, jag är med mina fyra favoritkillar och ikväll ska jag jobba :)

Men jag har fortfarande den där känslan, om att finna något nytt, något spännande!
Jag har i princip bestämt att jag ska till Göteborg i sommar (vilket jag gör varje sommar men kommer inte längre än till fyrås), men nu har vi till och med bestämt när det skulle passa. Måste bara kolla med tågen och boende. Jag älskar Göteborg, och risken meed att jag åker ned är att jag inte kommer hem igen. Det är barnen som kommer få mig att åka tillbaka, inget annat. Jag är ledsen, men jag kan inte stå och trampa i Östersund. Jag har gett det en miljon försök och det har inte fungerat, så kanske att flytta till en annan ort gör susen. Så varför inte Göteborg?

RSS 2.0