Att fly.

hur ska jag kunna förklara de senaste dagarna?
Frustration? Ilska? Sårbarhet? Total-jävla-tomhet?
Hur det än ligger till så gillar jag det inte. Inte alls. Vill bara utrota denna känsla inom mig. Jag kokar av ilska. Vill egentligen bara slå någon, sticka från stan eller bara göra något riktigt riktigt dumt. Egentligen är jag inte arg. utan jag är ledsen. Genomledsen. Men ilska är något jag har bättre kontroll över och den är lättare att få utlopp på utan att folk ska backa undan. Är jag ledsen så finns ingen där för mig, men berättar jag att jag är förbannad så står folk där nyfikna på lite information, Men jag är ledsen, blir inte någon saftig information.
 
Jag tror inte jag orkar så mycket nu, just idag. Funderar på att tanka bilen och bara åka. Får se vart jag hamnar.

Att kämpa lite extra.

Är det ens okej för mig att känna så här miserabelt? Hade en perfekt dag igår. Inget alls att gnälla på men trots detta somnade ich vaknade jag idag på det värsta humör någonsin. Vaknade upp å började lipa på en gång. Inte blev saken bättre när jag tappade telefonen i golvet å sprack ytterligare! Nä nu är jag less på detta. Nu ska det bli ändring. Jag söker den där utbildningen! Då vet jag iaf att jag har jobb sen!
Dock är det nog inte jobbsituationen som har gjort att jag mår så här. Blev påmind igår hur mkt ja älskar en person. En person jsg inte kan få. Damn.

RSS 2.0