charader och G3.

tänkte uppdatera då jag fortfarande har allt i minnet, och tiden framför allt. Hade riktigt trevligt hos Anna och Henrik. spelade charader och jag och anna vann första gången, andra gången är inte lika viktigt. minns alltid det första:) snacka lite och sen drog vi in till stan, och jag var hungrig, hade glömt att äta middag (igen) så det blev mcdonalds för ovanlighetenskull! jag köpte mig ett 18 pac nuggets (!) fick i mig 15 och EFTER det drog vi till G3. dansade och träffade folk, hände väl inget mer utöver det vanliga...


... folk är äckliga djur på dansgolvet, jag kan lika det med ett flock hungriga hundar! För att ens få plats på golvet måste man trycka sig in, använda armbågar och sedan vara allmänt otrevlig, göra illa folk och sen glömma be om ursäkt, varför? alkholen gör dem "odödliga, oändliga och oumbärliga". Är man 160 cm lång, nykter och inte alls så mkt till världen finns det är risk att man blir knuffad undan... kan man tro. nej, det är på dansgolver jag lever.
Ni ska förstå en sak, är man hemma de flesta dagarna om året, pluggar, snyter barn och är allmänt sunkig så är faktiskt dansgolvet på G3 ens frizon, trots alkoholen på golvet, glas splitter och alla folk som fiser (ni ska bara veta hur mkt ni fiser i fyllan).

hittade ett gäng med killar som jag diggade hårt. Var inte av det lättaste lagret, en hade glajjor (glasögon) en annan skägg, och den tredje keps. alltså, de såg allmänt förvirrade till en början, men när de dansade hade jag stor lust att bara joina. vilka moves! (ursäkta min svengelska, men det är coolt, visst??) men eftersom det var sjukligt mycket folk där så var det inte lätt att komma någon vars alls.

fortsättning på fulla människor; två tjejer försökte nog hitta ett sista tappert försök om att få killar uppmärksamhet, genom att sitta och krama (läs snuska) med varandra, PÅ en högtalar vid DJ:n. killarna kollade, men kom de fram? det vet jag ingenting om, kanske lyckades få hem någon. hoppas för deras skull. blir inga barn gjorda med två tjejer inte...

sedan mitt i en låt avbröts det och DJ:n säger "kan jag få en vakt på stora dansgolvet" och tydligen var det slagsmål där, och det hade jag totalt missat. som sagt, mkt folk.

men annars blev det inget mer galet utöver det vanliga, fick ingen utmaning(tanken slog mig att ställa mig på högtalaren å dansa men då kom vakten och plockade ner min insperationskälla), men kommer flera gånger.

nu ska jag lägga mig och min underbara barnvakt ska ta kidsen så jag får sova. imorgon ska jag träffa mitt hjärta, min bästa vän <3

god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0