Vädur vs. Vädur?


"Den som är född i Vädurens tecken är ivrig och energisk. Väduren styrs av planeten Mars, vilket brukar resultera i handlingskraft och tävlingsinstinkt. Väduren vill gärna vara först, utmana, besegra och starta nya projekt. Äventyr och djärva utmaningar lockar. Tecknet förknippas med viljestyrka och kämpaglöd. Planeten Mars inflytande över Väduren kan yttra sig i form av hett temperament och kort stubin. Tålamodet är kanske inte det allra bästa. Väduren är ivrig och spontan, rak och snabb.

I relationer och samarbete kan den utåtriktade och frimodiga Väduren ibland upplevas som styrande. Många som är präglade av detta eldtecken är ledarnaturer. En vital och tydlig personlighet som passar bra i självständiga eller ledande roller. Som vän är Väduren ärlig, uppriktig och lojal. En pålitlig person som menar vad hon säger! En frisk fläkt i vardagen.

Impulsivitet och rastlöshet hör tecknet till. Väduren behöver omväxling och stimulans för att inte bli uttråkad. Ett energiknippe som med sin entusiasm och kreativitet är duktig på att inspirera andra. En modig handlingsmänniska, fylld med energi och nya planer för framtiden.

Den som är präglad av Vädurens tecken brukar få ett omväxlande och spännande liv. En intensiv vardag fylld med djärva projekt och utmaningar. Att vänta, är inte Vädurens melodi. Tävlingsinstinkten ger sig tillkänna på många områden. Upprepningar, är något som kan göra Väduren uttråkad. Däremot lockar spänning, högt tempo och nya utmaningar!"

Jag träffade en dam idag och vi pratade om stjärntecken, så jag frågade vem jag passade ihop med och inte pasade ihop med. De jag inte ska vara med är väduren och oxar. Väduren eftersom vi båda vill vara först och synas mest (ni ska veta att allt detta om väduren stämmer klockrent in på mig). Anledningen att jag inte ska vara oxar är för att de kan vara alldeles för elak och sjuka mot mig.

De jag däremot passa ihop med är vågar, vattumän och stenbockar!

Kul, ett riktigt gamal ex jag har, han är oxe och han var en stor idiot! Mot det sjuka hålet, och sedan så ska de tydligen vara tröga också, och det är han verkligen.

Kim han är våg, vågar är snälla och ger ofta med sig. vänder kappan efter vinden. med andra ord; perfekt för en vädur like me!

Lite trist bara att jag inte ska vara med en vädur, men hon damen sa även att en vädur är lite knepig så om jag ska välja en kille, eller en vänskap, så ska jag gå efter magkänslan! Stämmer väldigt bra in på mig, för när har jag någonsin tänkt?


Bör också nämnas att Hitler var vädur!

Kommentarer
Postat av: emma wiberg

Det slog mig nu! Att min yngste son är vädur! Helt klockren vädur! Ska alltid synas, höras och ska alltid få som han vill. får han inte det så skriker han så in i bomben! Har fruktansvärt kort stubin! och de säger att de ärver av mig! men det gör han då inte! han är bara född i samma tecken som mig! Bra nu har jag ryggen fri där!

2011-08-14 @ 22:17:59
URL: http://emmasofiewiberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0